Kaynanamdan aşırı rahatsızım lütfen yardım edin uzun biraz okuyun lütfen

Kaynana benimle yaşıt,yaşlı kadın dedi ya😒.
Ya yaşlı dememin sebebi annem de 44 yaşında ve kanser hastası annem benim gözümde göz bebeğimdir yaşı benden çok büyük olmasa da yaşça büyük olması nedeniyle ben o tarz insanlara genelde yaşlı insan der susar saygı manasında derim kötü anlamda asla değil yanlış anlamayın lütfen

Aslında bende yüzüğü çok kez çıkarttım annesi yüzünden desem inanır mısınız bilmem
Çok kez çıkarttiginiz için o da anlamını yitirmiş 😂 annesi arayıp özür dilemeseydi ben geri takmazdim. Hadi taktım, ikinci kez benzer bişey yaşasam tümden koparirdim ipleri. Sizin de zamanınız çoktan gelmiş

Bu oglan annesini senden daha iyi tanıyodur emin ol boşuna bu kavga gürultunun olmadiginin oda farkındadır.Senin kaynanandan beterleri var ogulları öyle bir resti çekiyorki birdahada birşey diyemiyor annesi karışamıyor.Hayat sizin hayatiniz siz yaşayacaksiniz kaynananiz değil o yüzdende başkaları karışamaz karıştırmayın.Nişanlında seviyorsa geregini yapar yapmazsada yol ver gitsin.
Güzel kardeşim mi desem,kızım mı desem neyse, sorun yaşlı kaynanan değil.Sorun nişanlın,bu çocuk maddi ve manevi her anlamda ailesine bağlı.Afedersin onlardan izacet almadan tuvalete dahi gitmez.Yol yakınken dön bu işten yoksa çok başın ağırır.

Bu oglan annesini senden daha iyi tanıyodur emin ol boşuna bu kavga gürultunun olmadiginin oda farkındadır.Senin kaynanandan beterleri var ogulları öyle bir resti çekiyorki birdahada birşey diyemiyor annesi karışamıyor.Hayat sizin hayatiniz siz yaşayacaksiniz kaynananiz değil o yüzdende başkaları karışamaz karıştırmayın.Nişanlında seviyorsa geregini yapar yapmazsada yol ver gitsin.
Evet en kötü ben resti çekerim dediğiniz gibi birdaha da yüzü olmaz oğlunu da alır gider çok meraklıysa oğlu da giderse zannetmem benle kavga da etmez nişanlım bu yüzden kadın kendi kala kalır en son yapacağım o olur

Kaynana da benden 2 yaş büyük 🤦🏼‍♀️
Benim annem de 45 yaşında 22 yaşında erkek kardeşim var çok da büyük konuşmak istemiyorum. Kardeşim evleneceğim diye eve gelse büyük ihtimal annem oracıkta bayılır bu yaşta neyin evliliği diyerek 😂😂

Çok kez çıkarttiginiz için o da anlamını yitirmiş 😂 annesi arayıp özür dilemeseydi ben geri takmazdim. Hadi taktım, ikinci kez benzer bişey yaşasam tümden koparirdim ipleri. Sizin de zamanınız çoktan gelmiş
Aslında nişanlım düğün günü bile düğünden kaçacağım diye çok korkuyor 🤣 kaç defa dillendirdi bunu ama annesi işte özür falan dilemez öyle bir kadın değil bir hafta ağzını tutar en kötü dediğim gibi oğlunun yanında yapmıyor artık arkadan yapıyor bana sinsice

Güzel kardeşim mi desem,kızım mı desem neyse, sorun yaşlı kaynanan değil.Sorun nişanlın,bu çocuk maddi ve manevi her anlamda ailesine bağlı.Afedersin onlardan izacet almadan tuvalete dahi gitmez.Yol yakınken dön bu işten yoksa çok başın ağırır.
Evet bu maddiyatı beni de düşündürüyor bağlı olması da ailesine söz hakkı veriyor bu yüzden ezilen ben oluyorum bişey desem haksız çıkarırlar yani

Aslında nişanlım düğün günü bile düğünden kaçacağım diye çok korkuyor 🤣 kaç defa dillendirdi bunu ama annesi işte özür falan dilemez öyle bir kadın değil bir hafta ağzını tutar en kötü dediğim gibi oğlunun yanında yapmıyor artık arkadan yapıyor bana sinsice
Ne diyim diyecek lafım kalmadı benim iyi niyetli melek nisanlinla mutluluklar dilerim 😁

Evet en kötü ben resti çekerim dediğiniz gibi birdaha da yüzü olmaz oğlunu da alır gider çok meraklıysa oğlu da giderse zannetmem benle kavga da etmez nişanlım bu yüzden kadın kendi kala kalır en son yapacağım o olur
Umarım sonuç gönlünce olur nişanlinada bu kadar güvenme asıl yüzünü daha göstermemişde ola bilir.😕

Yani görünen köy kılavuz istemez,nişan atmak boşanmaktan çok daha kolay.
Kaynanamla hiç konuşmadım sorun o tavrımı koyup sert bir dille konuşsam son kez diyorum belki anlar birşeyleri aslında anlıyor anlamayacak bir kadın değil ama işine bir süre sonra unutmuş gibi yaparak gelmiyor devam ediyor ne yapsam ne konuşsam ya da gerek var mı bilmiyorum

Evet bu maddiyatı beni de düşündürüyor bağlı olması da ailesine söz hakkı veriyor bu yüzden ezilen ben oluyorum bişey desem haksız çıkarırlar yani
Sizin ileride açacağınız konu başlıkları şimdiden belli
  • Kaynanam evimin düzenine karışıyor
  • Kaynanam sürekli eşimi arıyor
-Kaynanam ayrı bir ev almamıza izin vermiyor
-Kaynanam çocuk baskısı yapıyor
-Kocam ve ailesi
- Kocam benim sözümü dinlemiyor
Çocuk olur:
-Kaynanam çocuğa kendi adını koymak istiyor
  • Kaynanam çocuğuma benden habersiz ek gıda yediriyor
  • Kaynanam anneliğime laf ediyor
Tüm bunların sonucunda biz size boşan diyeceğiz siz de klasikleşmiş "1 çocuğum var,mesleğim yok pardon kpss çalışıyorum ailemin yanına gidemem elalem ayıplar" edebiyatını yapacaksınız. Geleceğiniz o kadar belli ki bile bile lades diyorsunuz.

Tüm bunların sonucunda biz size boşan diyeceğiz siz de klasikleşmiş "1 çocuğum var,mesleğim yok pardon kpss çalışıyorum ailemin yanına gidemem elalem ayıplar" edebiyatını yapacaksınız. Geleceğiniz o kadar belli ki bile bile lades diyorsunuz.
"Eşim aslında çok iyi niyetli sorun sadece kayinvalidemde"

X