- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Annem hasta iken kırılan kırılsın, napayım, unutma bugün anama yarın anana." deyin geçin. Bu herifler kaynana ile uğraşmamak için 1000 türlü bahane bulmayı bilir , ama isterler ki karıları analarını pışpışlasın dursun. Hayat heriflere güzel.Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Koca koca indanlar5ne bahanesi yaa. Gitmek istemiyorum annem hasta ve ben ona bakıyorum. Gezmehe gelmiş olsaydım ona da geçerdim diyiverin ne bahanesi.Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Sizin bu konuda tek muhatabınız eşiniz, o da hasta annenizi bırakıp kendi annesinin gönlünü eylemeniz için baskı yapıyorsa ciddi sıkıntı. Tek bu konuyla da bitmiyordur yaşadıklarınız.Kesinlikle katılıyorum size ama malesef ki dediğim gibi karşımda düşünceli insanlar yok cevabını verdiğim zaman deliriyor triplerin içine giriyor
aynen bacımKeşke evliliğinizin 3.ayından itibaren çocuk yapmaya çalışmak yerine önce biraz çalışıp evliliğinizi değerlendirseydiniz.
d ölsem mezarımda bile rahat bırakmazlarÖldüm gelemiyorum bari mezarımda rahat bırakın beni deyin
Belki anlarlar
Komik geliyorsa yazılan, yalandan bahaneler bulmak yerine tıpış tıpış gidin kayinvalidenizin yanına. Yapacağınız da o zaten. Kime neyi anlatmaya çalışıyorsak.aynen bacım
Ben size bir şey söylemedim yalnız sizin dediğiniz yazı doğru yaşadıklarım bunlarla da bitmiyor ama milletin evliliğinin 3.ayında çocuk yapmaya uğraşmasaydın lafı bana komik geliyorKomik geliyorsa yazılan, yalandan bahaneler bulmak yerine tıpış tıpış gidin kayinvalidenizin yanına. Yapacağınız da o zaten. Kime neyi anlatmaya çalışıyorsak.
Annem hasta deyip gitmeyeceksin...Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Kendi hayatınız üzerinde tam olarak söz hakkınız yokken, başka sıkıntılarınız da varken çocuk düşünmeniz doğru değil gerçekten.Ben size bir şey söylemedim yalnız sizin dediğiniz yazı doğru yaşadıklarım bunlarla da bitmiyor ama milletin evliliğinin 3.ayında çocuk yapmaya uğraşmasaydın lafı bana komik geliyor
Demek ki yanlış şeylere guluyorsunuz çok doğru birşey söylemiş daha sizi birey olarak görmeyen bir adamla evlenmişsinzi evde yanlız durmanıza bile laf ediyor annesine gidiyorsunuz üstelik annenizde kalmanıza bile laf ediyor ama size komik gelen kısma bakın siz bana trajikomik geldinizBen size bir şey söylemedim yalnız sizin dediğiniz yazı doğru yaşadıklarım bunlarla da bitmiyor ama milletin evliliğinin 3.ayında çocuk yapmaya uğraşmasaydın lafı bana komik geliyor
Neden komik geliyor? Evliliğin 3.ayında çocuk yapılmazsa evlilik olmuyor mu?Ben size bir şey söylemedim yalnız sizin dediğiniz yazı doğru yaşadıklarım bunlarla da bitmiyor ama milletin evliliğinin 3.ayında çocuk yapmaya uğraşmasaydın lafı bana komik geliyor
O konuda da tek başına karar vermeme ihtimali yüksek. Kaynanası torun istiyordur .Neden komik geliyor? Evliliğin 3.ayında çocuk yapılmazsa evlilik olmuyor mu?
Doğru ya, elalem "Çocuk olmuyor mu, ay yoksa gelin kısır mı (tabi damadın kısır olacak hali yok, errrkek o.)" diye bık bık ötmeye başlayınca kaynananın canı ekstra sıkılıyor, e çünkü kimse kendi hayatını yaşayamıyor böyle çevrelerde.O konuda da tek başına karar vermeme ihtimali yüksek. Kaynanası torun istiyordur .
Kaynanaya kendin aç söyle annem hasta bakıma muhtaç gelemiyecem dersin o da bunu ister kabul eder ister etmez hayır demeyi bilin yahu başlarım şimdi kaynanaya da oğluna da sen onların kölesi değilsin hür doğdun hür öleceksin ,hür irade ile kararlar verin eşinin veya kaynananın manipülasyonu uğramayın, kalben,vicdanen kendinizi rahat hissetmeniz gerekir yetişkin bir insansınızKızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Neden çocuk musunuz siz? Ne gelebilirmiş mesela başınıza? Asıl hatayı zaten bu saçmalığa tamam diyerek yapmışsınız sonra da elinizi vermiş kolunuzu kurtaramamışsınız. Sıkıntı ailesinde değil eşinizde. Hayır sürekli elimden bir şey gelmez, ben de memnun değilim yazıp durmuşsunuz ama memnunmuşsunuz ki hamile kalmışsınız şu ortamda. Daha kendi hayatınız üzerinde söz sahibi değilken bir çocuğun hayatını tek başınıza yönlendirebileceğinize inanıyor musunuz?Evet malesef tek kalırsam başıma bir şey gelebilirmiş ailesi gittiğini bilmese hiç bir sıkıntı yok ama ailesi ortaya girince herşey çok farklı