Kaynanama gitmemek için bahane

Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Annenizin hasta oldugunu ve bu halde onu birakip kayinvalidenizin gonlunu yapmak icin gidemeyeceginizi net bir sekilde soyleyin anlamiyorsa gitmiycem konu kapandi nasil boyle birsey soyleyebiliyorsun annem hastayken deyin o kendi annesini dusunuyorsa kusura bakmasin sizde kendi annenizi fusunmek zorundasiniz ayrica kadın hasta bunlar neyin kafasinda burda kaynananizin soylemesi gerek oglum annesi hasta ona yardimci olsun diye ama boyle insanlar bunu demek yerine gelinim beni sevmiyo bana gelmek istemiyo diye doldururlar

21 yaşındaymışsınız. Üniversite mezunuyum diyorsunuz. Niye erkenden evlilik? Evliliği flört mü sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Bir de hemen çocuk yapıyorsunuz. Hayatınız böyle mahvolur işte. Eşinize annem kırılır hasta kadın sen görevden dönünce git anamın yanında kal bir kaç gece de bakalım napacak.

Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Kırılırsa kırılırsın, daha once hep onda kalmıssınız zaten esınıze bunu bır daha acmamasını ve gitmeyecegınızı soyleyın

Cok uzucu bir durumdasiniz izne ihtiyaciniz olmamali tek kendi annesiMi var nekadar anlayissiz insanlarin icine düşmüşsünüz kendinizi ezdirmemek sizin elinizde annem hasta gitmiyorum bitti bukadar ne yaparsa yapsin korkmayin bukadar

Komik geliyorsa yazılan, yalandan bahaneler bulmak yerine tıpış tıpış gidin kayinvalidenizin yanına. Yapacağınız da o zaten. Kime neyi anlatmaya çalışıyorsak.

Daha kendi hayatlarinda söz sahibi olmadan cocuk sahibi olmanin neden problem oldugunu anlamamis durumda. Simdi "Oldu iste. Allah verdi. Aldirip günaha mi girseydim" gelir. Ama böyle muhtesem kocalari hemen baba yapmali tabi.

A
21 yaşındaymışsınız. Üniversite mezunuyum diyorsunuz. Niye erkenden evlilik? Evliliği flört mü sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Bir de hemen çocuk yapıyorsunuz. Hayatınız böyle mahvolur işte. Eşinize annem kırılır hasta kadın sen görevden dönünce git anamın yanında kal bir kaç gece de bakalım napacak.
rkadaşım 21 yaşında değilim böyle bir şey söylemedim

Daha kendi hayatlarinda söz sahibi olmadan cocuk sahibi olmanin neden problem oldugunu anlamamis durumda. Simdi "Oldu iste. Allah verdi. Aldirip günaha mi girseydim" gelir. Ama böyle muhtesem kocalari hemen baba yapmali tabi.
Neyin saldırısı bu ne bilip de ne konuşuyorsunuz burda kimseye saygısızlık yapmadım ama ağzımı açtırmayın artık kendim istedim zevkle yaptım tamam mı arkadaşım ben kendi hayatımda söz sahibi değilsem benim hayatıma laf etmeye söz sahibi olmaya hakkı olan son kişisiniz

Kendi düşen ağlamaz . Sana akıl vermeye çalışanlarda kabahat geldin burda ağlanacak haline gülüyosun bi de
Ay ne çok batmış buraya emoji atmam gerçekten güldüğüm anlamına gelmiyor herkes bir saldırı içinde naptım arkadaşım ben size hepiniz hıncınızı benden çıkarıyosunuz

Annen hastayken sırf kayınvalide kırılmasın diye kan bağının olmadığı hatta belkide sevmediğin birinin yanına gitmek saçmalık.
Bahaneye hiç gerek yok, annem hastayken bu şekilde bırakmayacağım deyip konuyu kapatacaksın. Başlarım annelerinede ya ne kıymetli anneleri varmış
Teşekkürler

Ne yaptınız konuştunuz mu eşinizle ? Kayınvalideyi arayıp annemde kalacağım dediniz mi ?

Neyin saldırısı bu ne bilip de ne konuşuyorsunuz burda kimseye saygısızlık yapmadım ama ağzımı açtırmayın artık kendim istedim zevkle yaptım tamam mı arkadaşım ben kendi hayatımda söz sahibi değilsem benim hayatıma laf etmeye söz sahibi olmaya hakkı olan son kişisiniz

Bak iste. Burda bana atarlandigin gibi git esine kvdene atarlan bak nasil isine yariyor. Hayatiniza laf etmedim. Durumunuza baktim sadece, oda ortada 🤷🏻‍♀️

X