Kaynanama gitmemek için bahane

Bahane ne icin🙄 gidemem bitti cok istiyorsa isi yarida kessin kendisi anasinda kalsin.. anlamiyorum zaten neden kendi evinde kalmiyorsun esin yokken? Ya bana asiri yorucu geliyor orda burda konaklamak😐 Allah kimseyi muhtac etmesin
Amin inşallah ben de memnun değilim ama annem eşim gitmeden bir gün önce hastalandı eşim kendi istedi kal orada yardımcı olursun diye bir gün sonra da gidince burada kalmaya devam ettim

Yani inanın o kadar haklısınız ki diyecek bişey bulamıyorum ama insanların yaşamları istedikleri gibi olmayabiliyor bazen benim de çok zoruma gidiyor elden bir şey gelmiyor
Öyle düşünmeyin. Ne yapabilirler size mesela? Annem hasta ve ben onun yanında kalacağım diyeceksiniz. Bunun için bosanacakmı buyursun boşansin. Siz böyle mazbut olursanız daha çok ezilirsiniz. Kendinizi ezdirmeyin.

Yani inanın o kadar haklısınız ki diyecek bişey bulamıyorum ama insanların yaşamları istedikleri gibi olmayabiliyor bazen benim de çok zoruma gidiyor elden bir şey gelmiyor
Peki bu durumu değiştirmek için ne yapacaksınız mesela bir is bulsanız ekonomik özgürlüğünuz olsun ondan sonra belki guclenirsiniz bu hiç normal değil . Bu arada yanlış anlamayın ev hanımı olsanız da bunu yaptıramaz siz bir insansınız onun emir eri değilsiniz .

burda sert yorum yapılmasın, siz kaldıramıyorsunuz, elinizden bişey gelmiyor,kolay değil.. kocanıza, kayınvalidenize bir şey demeyin triplere giriyorlar o zaman nasıl çözülecek sorununuz?? hep beraber ah vah edelim diye mi açtınız konuyu?

annem iyileşmedi diyeceksiniz kim kızarsa kızsın, zamanla geçince kızan soğur.

Peki bu durumu değiştirmek için ne yapacaksınız mesela bir is bulsanız ekonomik özgürlüğünuz olsun ondan sonra belki guclenirsiniz bu hiç normal değil . Bu arada yanlış anlamayın ev hanımı olsanız da bunu yaptıramaz siz bir insansınız onun emir eri değilsiniz .
Canım ben üniversite mezunuyum elimde mesleğim var 34 haftalık hamileyim şuan çalışma gibi bir durumum yok

Canım ben üniversite mezunuyum elimde mesleğim var 34 haftalık hamileyim şuan çalışma gibi bir durumum yok
O zaman eskiden beri çok mu yüz verdiniz bence biraz sınırı çizmenin zamanı gelmiş geçiyor hayır geçmeyecegim senin annen neye kırılacak pardon ben annem hastayken senin annende kalmak zorunda değilim deyin . Kavga edin demiyorum ama size böyle birşey yapamaz . Zaten en başından beri evde kocanız yokkken neden annesinde kaldınız sizin anneniz mi de ? Ne münasebet

burda sert yorum yapılmasın, siz kaldıramıyorsunuz, elinizden bişey gelmiyor,kolay değil.. kocanıza, kayınvalidenize bir şey demeyin triplere giriyorlar o zaman nasıl çözülecek sorununuz?? hep beraber ah vah edelim diye mi açtınız konuyu?

annem iyileşmedi diyeceksiniz kim kızarsa kızsın, zamanla geçince kızan soğur.
Sert yorum yapılmasın ben kaldıramıyorum değilim kimse vah vah etsin diye konu açmadım ama siz çok peşin hükümlüsünüz direk saldırıya geçme peşindesiniz ben burada kimseye sert çıkışmadım ki herkese de hak veriyorum

Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Bahaneye ihtiyacınız yok ki hasta bir insan var onun bakımı mı,validenin ve büyümemiş oluşunun şımarıklığı mı önemli?

Ne bencilce bir düşünce kırılan kırılsın. Peki siz onun annesinde kalırken sizin annenizin kırılma ihtimali yok mu ?

Şu erkekler ve erkek ailesi 2 kişilik ilişkiyi çoklu yaşatmay ve yaşamayı çok severler.

Gelinin görevi hep kayınvalideyi memnun etmek gibi düşünüyorlar.

Oğulları evlenmeden önce bu kaynanalar ne yapardı bırakın herkes hayatını yaşaşın

Kayinvalidenizi arayin, hal hatır sorun. Laf arasinda annenizde kalacaginizi ustune basa basa tekrar edin, mesajinizi ona verin. Belki kayinvalidenizin bile esinizin bu tuhaf dusuncesinden haberi yoktur. Bir tarafta hasta bir anne var diger tarafta şımartılmaya calisilan bir kayinvalide. Kocanizdan "tamam annende kal" seklinde bir geri donus almak zorunda degilsiniz. Ben buradayim deyin, gecin.

Kesinlikle katılıyorum size ama malesef ki dediğim gibi karşımda düşünceli insanlar yok cevabını verdiğim zaman deliriyor triplerin içine giriyor
Sonsuza kadar triplerini çekecek enerjiyi buluyor musunuz kendinizde gerçekten? Yoksa bir süre sonra bundan vazgeçeceğine mi inanıyorsunuz? Yaşlanınca artık başınıza bir şey gelmeyeceğine inanıp sizi salacaklar mı? Peki bu durumda gençliğinizi harcadığınız için kendinizi suçlamayacak mısınız?

Bunları bir düşünün ve eğer memnunsanız bu hayattan şartlarına uyum sağlayın, yok değilseniz bir an önce kendi sınırlarınızı çizin ve triplerinin işe yaramadığını, sizin de istek-ihtiyaç ve düşünceleri olan bir insan olduğunuzu gösterin

Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Anneniz hasta bundan daha önemli bir sebep mi var da bahane arıyorsunuz? Dusuncesizlerse bu onlarin sorunu. Bu kadar da pasif olmayın allah aşkına ya.

kırmadan dökmeden söylemen gereken annem rahatsız olduğu için gelemiyorum kusura bakma anne diyebilirsin

hamile halinizle annenizin yanında rahat etmeniz ayrıca annenizin hasta olması bahane değil gerçek böyle bir gerçek varken bahaneye de gerek yok bence. eşiniz olmamış ama sizin anneniz hastayken orada kal demek yerine anneme ne zaman geçeceksin demekte ayrı kafa

X