- 13 Mart 2022
- 132
- 166
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu benim kocam gurbetteyim yalvardim bikere annemlere gideyim 1 hafta duruym kardeşimin de doğum günüydü.dur canım dedi gittim 4. Gün biraz da annemlere geç demeye başladı ben zaten ailemi göremiyorum . Hayır yani biz onlara git annemlerde kal.diyormuyuz bı salın ya deli ediyorlar insanıKızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
O zaman 2.yi de yapın, 2 çocukla gelip kalamam dersiniz bahaneniz olur.Ben size bir şey söylemedim yalnız sizin dediğiniz yazı doğru yaşadıklarım bunlarla da bitmiyor ama milletin evliliğinin 3.ayında çocuk yapmaya uğraşmasaydın lafı bana komik geliyor
Sen burdaki yorumculara bakma canım uzaktan trenin sesi hoş gelir öyle gidemem yapamam denmiyor hele ki işimiz yoksa hiç denmiyor misal benim gidecek bir baba evim bile yok sinir hastasi babam . O yüzden elden gelen bişey yok . Ortayi bulmaya çalış çocuğun olunca zaten biyrrdr kalmak zorunda olmazsınKızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Konu sahibinin annesi hasta iken , "Anama da git kırılır yoksa." diyen herif her aile ve toplum yapısında vicdansızdır, bu değişmez. Bari böyle bir durumda yapamam edemem densin, bi zahmet densin. Bu kadar da pasif olmasın kimse ya yok artık. Koca istiyor , kocaya yapamam edemem denmiyor diye anasını mı bırakacak hasta hasta bi başına? Bu kadarına denecek bir laf var da , neyse.Sen burdaki yorumculara bakma canım uzaktan trenin sesi hoş gelir öyle gidemem yapamam denmiyor hele ki işimiz yoksa hiç denmiyor misal benim gidecek bir baba evim bile yok sinir hastasi babam . O yüzden elden gelen bişey yok . Ortayi bulmaya çalış çocuğun olunca zaten biyrrdr kalmak zorunda olmazsın
Sen burdaki yorumculara bakma canım uzaktan trenin sesi hoş gelir öyle gidemem yapamam denmiyor hele ki işimiz yoksa hiç denmiyor misal benim gidecek bir baba evim bile yok sinir hastasi babam . O yüzden elden gelen bişey yok . Ortayi bulmaya çalış çocuğun olunca zaten biyrrdr kalmak zorunda olmazsın
Yoo, uzaktan değil. Aynı şeyler benden de beklendi. Annemi ara, şehir dışına gidiyorum sen annemle kal gibi. Herkes böyle pısırık ve pasif değil. Cevabını verirsen bir söyler, iki söyler sonra kabullenir susar.Sen burdaki yorumculara bakma canım uzaktan trenin sesi hoş gelir öyle gidemem yapamam denmiyor hele ki işimiz yoksa hiç denmiyor misal benim gidecek bir baba evim bile yok sinir hastasi babam . O yüzden elden gelen bişey yok . Ortayi bulmaya çalış çocuğun olunca zaten biyrrdr kalmak zorunda olmazsın
Böyle yaparak kocanıza da ben çaresizim, gidecek yerim yok, sana muhtacım mesajı veriyorsunuz. Allah aşkına boşanmak kadın için zorda erkek için çokmu kolay. Annesinin evine gitmedi diye bosanacakmı adam?Sen burdaki yorumculara bakma canım uzaktan trenin sesi hoş gelir öyle gidemem yapamam denmiyor hele ki işimiz yoksa hiç denmiyor misal benim gidecek bir baba evim bile yok sinir hastasi babam . O yüzden elden gelen bişey yok . Ortayi bulmaya çalış çocuğun olunca zaten biyrrdr kalmak zorunda olmazsın
En son bizim beyefendi "Ananın yanında kuzu gibisin, benimkine gelince pars kesiliyon. " gibi kendinden beklenmeyecek şekilde talihsiz bir laf etti. Açtım ağzımı "Benim anamın ağzının sınırı var, meydana çıkıp bas bas bağırıp küfürler savurmuyor, evlatlarının arkasından iş çevirmiyor, dış kapının mandalları bile olmayan tiplere evlatlarının neyi var yok dökmüyor. " diye kükredim, sesi içine kaçtı. Zaten ne zaman anasına güvense kazığı yiyip oturuyor garibim, bu sefer de öyle oldu.Yoo, uzaktan değil. Aynı şeyler benden de beklendi. Annemi ara, şehir dışına gidiyorum sen annemle kal gibi. Herkes böyle pısırık ve pasif değil. Cevabını verirsen bir söyler, iki söyler sonra kabullenir susar.
Elden niye bir şey gelmiyor? Gitmezsen ne olur?Yani inanın o kadar haklısınız ki diyecek bişey bulamıyorum ama insanların yaşamları istedikleri gibi olmayabiliyor bazen benim de çok zoruma gidiyor elden bir şey gelmiyor
Burada yapilan yorumlar bazen sert gelebiliyor. Yorum yapan arkadaslarin bir kismi bazi seyleri acı tecrubelerle ogreniyor, diger bir kismi ise bir birey olarak yetistikleri, kendi kararlarini kendileri verebildikleri, izin alma gibi bir dertleri olmadigi icin sınır cizmenizi istiyor. Yasadiginiz hayat normal degil. Cocuk yapmanizi dogru bulmayan uyelerin, ben dahil cocugu var. Cocuk dediginiz sey saksi bitkisi degil. Anne karnina düştüğü andan itibaren özen gösterilmesi gereken bir canlı. Nerede kalacagina karar verme izni olmayan bir kadin cocuguna nasil rol model olacak? Cocugunuz sizi ne kadar dinleyecek? Babasindan izin aldigi zaman sizi yok sayacak. Kimsenin sizinle bir derdi yok. Yasayacaginiz zorluklari sizden once görüyoruz.Ben size bir şey söylemedim yalnız sizin dediğiniz yazı doğru yaşadıklarım bunlarla da bitmiyor ama milletin evliliğinin 3.ayında çocuk yapmaya uğraşmasaydın lafı bana komik geliyor
Girsin keyfisi bilir. Hasta annemi bırakıp kaynanama gitmiyorum diye trip atan koca için beyin yoruyorsunuz fakında mısınız. Onun anası ana seninki ne. bu kadar ezilmeyin bu kadar yok saymayın kendinizi ailenizi. Ayrıca o yokken neden onun ailesindesin bahaneye hastalığa gerek yok ki annende kalmana. seversin uyuşursun keyfin arzu eder istediğin yerde kalırsın.Kesinlikle katılıyorum size ama malesef ki dediğim gibi karşımda düşünceli insanlar yok cevabını verdiğim zaman deliriyor triplerin içine giriyor
Peki memnun olmayan bu halinizle ne yapıyorsunuz?Hanımefendi dışardan konuşmak çok kolay bu durumda olmaktan memnun olan taraf değilim
Komik değil size strajikomik gelmesi lazım. Daha kendi annenize bakmak için bahane bulmak zorunda olan bir kadın, anne olmak için ne kadar yeterli özgüvene sahiptir sizce?Ben size bir şey söylemedim yalnız sizin dediğiniz yazı doğru yaşadıklarım bunlarla da bitmiyor ama milletin evliliğinin 3.ayında çocuk yapmaya uğraşmasaydın lafı bana komik geliyor