Bahaneye gerek yok. Annemi hastayken bırakmayacağım. Annem kırılır diyorsun ama asıl benim annem hasta haliyle onu bırakırsam kırılır.Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Evet malesef tek kalırsam başıma bir şey gelebilirmiş ailesi gittiğini bilmese hiç bir sıkıntı yok ama ailesi ortaya girince herşey çok farklıAnnem hasta orada kalmak zorundayım diyip kapatıp konuyu. Çocuk gibi ne karışıyorlar size, zaten herhalde tek kalmanıza da müsaade edilmiyor ki her seferinde kaynananızda kalmışsınız.
Kesinlikle katılıyorum size ama malesef ki dediğim gibi karşımda düşünceli insanlar yok cevabını verdiğim zaman deliriyor triplerin içine giriyorAnnenizin hasta olması gayet yeterli bir sebep.
Bu halde anneni bırak, benim anneme geç diyen eşe gerekli cevabı veremediniz mi?
Ayrıca anneniz hasta olmasa bile eşiniz yokken neden onun ailesinin yanında kalasiniz? Kimsenin yanında kalmanıza gerek yok zaten. İlla bir yerde kalkacaksınız kendi ailenizde kalırsınız.
Maalesef öyle bunalıma giriyorum gerçektenAnnem kırılır ne ya? Bi tarafta hasta olan annem var bırakıp kaynanamın narin gönlü kırılmasın diye ona gidicem. Eşiniz de şaka gibi gerçekten..
Kocanız bi yere gittiğinde neden ille kayınvalidenizde kalıyorsunuz anaokulu çocuğu musunuz siz? Kocanız evde olsa da olmasa da anneniz böyle bir durumdayken istediğiniz zaman gidip kalmalısınız zaten bunun izni bile olmaz.Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
21 yaşındasınız sanırım, kaç yıllık evlisiniz. Üzüldüm gerçekten bu yaşta evlenip annenizde kalmanıza bile izin verilmemesine. Ben de eşimin işi dolayısıyla çok yalnız kaldım hiçbir yerde de kalmak zorunda hissetmedim, canım sıkılınca 1 - 2 kere annemlerde kaldım o kadar. Çok şükür hiçbir şey de gelmedi başıma, ne olabilir ki hırsız mı girecek eve? Kaynananız bodyguard herhalde hasta kadınla kalınca bir şey gelmiyor başınıza.Evet malesef tek kalırsam başıma bir şey gelebilirmiş ailesi gittiğini bilmese hiç bir sıkıntı yok ama ailesi ortaya girince herşey çok farklı
Yani inanın o kadar haklısınız ki diyecek bişey bulamıyorum ama insanların yaşamları istedikleri gibi olmayabiliyor bazen benim de çok zoruma gidiyor elden bir şey gelmiyorÇok yazık kendi annenizde kalmak için bahaneye ihtiyacınız var yani sizin bir isteginiz düşünceniz de olamaz siz eşinizin tuttuğu bir görevli misiniz ? Hadi otuz kırk yıl önce insanlar böyle hayatlar yaşamışlar da şu devirde bu neyin kafası? Nasıl izin veriyorsunuz