Amin inşallah ben de memnun değilim ama annem eşim gitmeden bir gün önce hastalandı eşim kendi istedi kal orada yardımcı olursun diye bir gün sonra da gidince burada kalmaya devam ettimBahane ne icingidemem bitti cok istiyorsa isi yarida kessin kendisi anasinda kalsin.. anlamiyorum zaten neden kendi evinde kalmiyorsun esin yokken? Ya bana asiri yorucu geliyor orda burda konaklamak Allah kimseyi muhtac etmesin
Hanımefendi dışardan konuşmak çok kolay bu durumda olmaktan memnun olan taraf değilimAllah eşinize vicdan versin. Size de akıl.
Kadin iyilesmedi gidemem diyeceksin bu kadar. Nesi zor?Amin inşallah ben de memnun değilim ama annem eşim gitmeden bir gün önce hastalandı eşim kendi istedi kal orada yardımcı olursun diye bir gün sonra da gidince burada kalmaya devam ettim
Öyle düşünmeyin. Ne yapabilirler size mesela? Annem hasta ve ben onun yanında kalacağım diyeceksiniz. Bunun için bosanacakmı buyursun boşansin. Siz böyle mazbut olursanız daha çok ezilirsiniz. Kendinizi ezdirmeyin.Yani inanın o kadar haklısınız ki diyecek bişey bulamıyorum ama insanların yaşamları istedikleri gibi olmayabiliyor bazen benim de çok zoruma gidiyor elden bir şey gelmiyor
Peki bu durumu değiştirmek için ne yapacaksınız mesela bir is bulsanız ekonomik özgürlüğünuz olsun ondan sonra belki guclenirsiniz bu hiç normal değil . Bu arada yanlış anlamayın ev hanımı olsanız da bunu yaptıramaz siz bir insansınız onun emir eri değilsiniz .Yani inanın o kadar haklısınız ki diyecek bişey bulamıyorum ama insanların yaşamları istedikleri gibi olmayabiliyor bazen benim de çok zoruma gidiyor elden bir şey gelmiyor
Canım ben üniversite mezunuyum elimde mesleğim var 34 haftalık hamileyim şuan çalışma gibi bir durumum yokPeki bu durumu değiştirmek için ne yapacaksınız mesela bir is bulsanız ekonomik özgürlüğünuz olsun ondan sonra belki guclenirsiniz bu hiç normal değil . Bu arada yanlış anlamayın ev hanımı olsanız da bunu yaptıramaz siz bir insansınız onun emir eri değilsiniz .
O zaman eskiden beri çok mu yüz verdiniz bence biraz sınırı çizmenin zamanı gelmiş geçiyor hayır geçmeyecegim senin annen neye kırılacak pardon ben annem hastayken senin annende kalmak zorunda değilim deyin . Kavga edin demiyorum ama size böyle birşey yapamaz . Zaten en başından beri evde kocanız yokkken neden annesinde kaldınız sizin anneniz mi de ? Ne münasebetCanım ben üniversite mezunuyum elimde mesleğim var 34 haftalık hamileyim şuan çalışma gibi bir durumum yok
Sert yorum yapılmasın ben kaldıramıyorum değilim kimse vah vah etsin diye konu açmadım ama siz çok peşin hükümlüsünüz direk saldırıya geçme peşindesiniz ben burada kimseye sert çıkışmadım ki herkese de hak veriyorumburda sert yorum yapılmasın, siz kaldıramıyorsunuz, elinizden bişey gelmiyor,kolay değil.. kocanıza, kayınvalidenize bir şey demeyin triplere giriyorlar o zaman nasıl çözülecek sorununuz?? hep beraber ah vah edelim diye mi açtınız konuyu?
annem iyileşmedi diyeceksiniz kim kızarsa kızsın, zamanla geçince kızan soğur.
Bahaneye ihtiyacınız yok ki hasta bir insan var onun bakımı mı,validenin ve büyümemiş oluşunun şımarıklığı mı önemli?Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Keşke evliliğinizin 3.ayından itibaren çocuk yapmaya çalışmak yerine önce biraz çalışıp evliliğinizi değerlendirseydiniz.Canım ben üniversite mezunuyum elimde mesleğim var 34 haftalık hamileyim şuan çalışma gibi bir durumum yok
Sonsuza kadar triplerini çekecek enerjiyi buluyor musunuz kendinizde gerçekten? Yoksa bir süre sonra bundan vazgeçeceğine mi inanıyorsunuz? Yaşlanınca artık başınıza bir şey gelmeyeceğine inanıp sizi salacaklar mı? Peki bu durumda gençliğinizi harcadığınız için kendinizi suçlamayacak mısınız?Kesinlikle katılıyorum size ama malesef ki dediğim gibi karşımda düşünceli insanlar yok cevabını verdiğim zaman deliriyor triplerin içine giriyor
Anneniz hasta bundan daha önemli bir sebep mi var da bahane arıyorsunuz? Dusuncesizlerse bu onlarin sorunu. Bu kadar da pasif olmayın allah aşkına ya.Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
kırmadan dökmeden söylemen gereken annem rahatsız olduğu için gelemiyorum kusura bakma anne diyebilirsinKızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce