- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
Fazla yüz vermişsiniz, hasta annemin yanında beni bırakmayacak adamın benim de yanımda yeri yok, hele ki anası kırılıyormuş vah vah, kendi anasına gelince düşünce genişliğine bak beyzadeninKızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Kirilirsa kirilsin kaynana, hasta annenizi mi birakacaksiniz?!?Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Kaynananızın kızı varsa o gidip annesiyle ilgilensin. Herkes kendi anasına...Kesinlikle katılıyorum size ama malesef ki dediğim gibi karşımda düşünceli insanlar yok cevabını verdiğim zaman deliriyor triplerin içine giriyor
O kadar aynı şekilde düşünüyorum ki . Şimdi eşin her konuda iyidir bir tek bu huyu vardır bence yine çekilmez ama göz yumarsin anlamaya çalışırım ama adamdan zaten altı ay sonra boşanmayı düşünüyorsun gitmiyorum kardeşim naparsan yap derim en azından bana da bahane olur ikide üçte eve gelen adama niye bahane sunmak zorundayim . Ben hiç bosanacagina da inanmadım zamanla sabretsem babam gibi düzelir falan yazmış huyuna giderek bekliyecek konu sahibi bu çözüm değil1 yıl sonra boşanacağım şimdiden planlarımı yapıyorum diyorsunuz ama zaten vaz geçtiğiniz eşinize ben annemde kalıyorum bana ihtiyacı var diyemiyorsunuz.Kendinizle çelişiyorsunuz yani.
Canım ben üniversite mezunuyum elimde mesleğim var 34 haftalık hamileyim şuan çalışma gibi bir durumum yok
Bahane bulmana gerek yokki. Annen hasta bundan ötesi yokki. Oraya gidip ne yapacakmssn .ne anlayissiz karsi taraf .allah sana sabir versinKızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Kızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce
Aman yok ya ne boşanması, sonra da çocuğu bahane edicekO kadar aynı şekilde düşünüyorum ki . Şimdi eşin her konuda iyidir bir tek bu huyu vardır bence yine çekilmez ama göz yumarsin anlamaya çalışırım ama adamdan zaten altı ay sonra boşanmayı düşünüyorsun gitmiyorum kardeşim naparsan yap derim en azından bana da bahane olur ikide üçte eve gelen adama niye bahane sunmak zorundayim . Ben hiç bosanacagina da inanmadım zamanla sabretsem babam gibi düzelir falan yazmış huyuna giderek bekliyecek konu sahibi bu çözüm değil
Ne boşanması? İlk mesajının ne kadar ezik, çaresiz şekilde yazıldığını görmediniz mi? Ne zaman tepki aldı o zaman ben güçlüyüm ben kendimi ezdirmem boşanacağım ama zamanı vara döndürdü olayı. Üzülüyorum ama kızıyorum da böylelerine.O kadar aynı şekilde düşünüyorum ki . Şimdi eşin her konuda iyidir bir tek bu huyu vardır bence yine çekilmez ama göz yumarsin anlamaya çalışırım ama adamdan zaten altı ay sonra boşanmayı düşünüyorsun gitmiyorum kardeşim naparsan yap derim en azından bana da bahane olur ikide üçte eve gelen adama niye bahane sunmak zorundayim . Ben hiç bosanacagina da inanmadım zamanla sabretsem babam gibi düzelir falan yazmış huyuna giderek bekliyecek konu sahibi bu çözüm değil
Aman yok ya ne boşanması, sonra da çocuğu bahane edicek
Bende ayrılacağını hiç düşünmüyorum ama bir tepki vermeyi düşünüyorsa tam sırası bu şekilde ömür mu geçer birde üni mezunu yazık günah vallaNe boşanması? İlk mesajının ne kadar ezik, çaresiz şekilde yazıldığını görmediniz mi? Ne zaman tepki aldı o zaman ben güçlüyüm ben kendimi ezdirmem boşanacağım ama zamanı vara döndürdü olayı. Üzülüyorum ama kızıyorum da böylelerine.
Bahaneye gerek yok annen kırılmaz şuan annemin ihtiyacı var oraya gidemem diyeceksin bahane arkasına sığınma çok düşünse eşin zaten git demezdi. Malesef anneciğinin kırılmaması daha önemli ne desen anlamazKızlar merhaba eşim bir kaç gündür şehir dışında ve kendi annemde kalıyorum daha önce eşim şehir dışındayken bir kere bile kendi ailemin yanında kalmadım hep kayınvalidemde kaldım şuan annemde kalma sebebim annem rahatsız hasta yatıyor eşim bir iki gün daha gelmeyecek ama ısrarla annemlere geç diyor annesi de çağırıyor kadın hasta tek bırakmak istemiyorum yemek bile yapamıyor annem kırılır diyor başka bir şey demiyor gitmek istemiyorum nasıl bir bahane kullanabilirim düşünce olsaydı zaten beni anlarlardı ama öyle düşünceli insan değiller ne diyebilirim sizce