Kaynanama gitmemek için bahane

Fazla yüz vermişsiniz, hasta annemin yanında beni bırakmayacak adamın benim de yanımda yeri yok, hele ki anası kırılıyormuş vah vah, kendi anasına gelince düşünce genişliğine bak beyzadenin

Kirilirsa kirilsin kaynana, hasta annenizi mi birakacaksiniz?!?

Bu arada esiniz yokken, siz evde tek kalmiyor musunuz?

1 yıl sonra boşanacağım şimdiden planlarımı yapıyorum diyorsunuz ama zaten vaz geçtiğiniz eşinize ben annemde kalıyorum bana ihtiyacı var diyemiyorsunuz.Kendinizle çelişiyorsunuz yani.
O kadar aynı şekilde düşünüyorum ki . Şimdi eşin her konuda iyidir bir tek bu huyu vardır bence yine çekilmez ama göz yumarsin anlamaya çalışırım ama adamdan zaten altı ay sonra boşanmayı düşünüyorsun gitmiyorum kardeşim naparsan yap derim en azından bana da bahane olur ikide üçte eve gelen adama niye bahane sunmak zorundayim . Ben hiç bosanacagina da inanmadım zamanla sabretsem babam gibi düzelir falan yazmış huyuna giderek bekliyecek konu sahibi bu çözüm değil

Bakin eşinizin mantıklı mantıksız her dediğini yaparsanız bir süre sonra sizin kararlarınızı fikirlerinize saygı duymayacak ki zaten çokta kaale almıyor. Biraz rest çekeceksiniz. Trip ata ata alışacak. Belli ki kayinvalideniz zorluyor eşinizi. Önce kendisi kal demiş şimdi başka türküler söylüyor. Biraz sağlam durun. Eşinizin saygısını kazanın her istediğini yapmak zorunda olmadığınızı bilsin.
Canım ben üniversite mezunuyum elimde mesleğim var 34 haftalık hamileyim şuan çalışma gibi bir durumum yok

Bahane bulmana gerek yokki. Annen hasta bundan ötesi yokki. Oraya gidip ne yapacakmssn .ne anlayissiz karsi taraf .allah sana sabir versin

Annemde kalmayı tercih ediyorum .... (NOKTA)... Evlendik diye hiç bir erkeğin güdümüne girmiyoruz evlilik bu değil.

Aman yok ya ne boşanması, sonra da çocuğu bahane edicek

Ne boşanması? İlk mesajının ne kadar ezik, çaresiz şekilde yazıldığını görmediniz mi? Ne zaman tepki aldı o zaman ben güçlüyüm ben kendimi ezdirmem boşanacağım ama zamanı vara döndürdü olayı. Üzülüyorum ama kızıyorum da böylelerine.

Aman yok ya ne boşanması, sonra da çocuğu bahane edicek

Bende ayrılacağını hiç düşünmüyorum ama bir tepki vermeyi düşünüyorsa tam sırası bu şekilde ömür mu geçer birde üni mezunu yazık günah valla

Herkesin yazdığı şeyleri yinelemek istemem ama
Evet bahaneye hem ihtiyaç yok hem de zaten bir bahaneniz var...

Aslında annenizin hasta olmasını dahi umursamayip hala gitmenizi isteyen adama nasıl bir bahane geçerli gelir de tamam kal der onu da düşündüm pek bulamadım.

Genelde insan istemediği durumlarda hastalık bahanesi üretir ee sizde mevcut.
Ama işe yaramıyor.

Kayinvalidenizi arayıp güzel konuşmak gönül yapmak bu seferlik böyle olsun demek bir ihtimal belki işinize yarar.

Ben bahane üretmek beyaz da olsa yalan söylemekten pek hoşlanmam, hele hastalık gibi şeyleri uyduramam .. başıma gelmesinden korkarım.

Bir de hamileymişsiniz, bahane değil gerçekten de bu halde oradan oraya gezmek istemeyebilirsiniz.

Dürüst olun, varsın dürüst olmaktan kaybedin ama yine de dürüst olun.

Annenize geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Size de hayırlı doğumlar saglicakla bebeğinize kavuşun..

Bahaneye gerek yok annen kırılmaz şuan annemin ihtiyacı var oraya gidemem diyeceksin bahane arkasına sığınma çok düşünse eşin zaten git demezdi. Malesef anneciğinin kırılmaması daha önemli ne desen anlamaz

Ben olsam gider, örtüyü üstüme örter hastayım derdim. Canımın çektiği şeyleri yaptırır yatağımda yerdim. Ne şiş yansın ne kebap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…