Kaynanama gıcık oldum …

Sevmiyorum kendisini o yüzden böyle incik cıncık sorması gıcıgıma gidiyor

tüp bebek tedavisi görüyorsunuz söylemediniz eşinizin ailesine .

Annesine eşiniz yemek yiyor demeseydi yada oruc tutamaz regl diyebilirdi .boyle ufak tefek şeyleri stres yapacağınız bi süreç değil tüp bebek bilginize . Tedaviniz çöp oluverir

Hiç sorma valla aşırı meraklı her konuda

Haklısınız zaten streslerdeyim

Aman tanrım birde hamileyim diye düşünmesin şimdi bu kadın durduk yere

Gereksiz burnunu sokuyorlar bazen bizimki gecen sene denk geldi aynı mesele ama regl zamanımdı dedim reglim sen 15-20 gün önce karnım ağrıyor diyordun o zaman değil miydin dedi her karnı ağrıyan reglden mi oluyor wcye geçelimde ped kontrolu yap istersen bide dedm sustu manasız manasız şeyler

Bir kv gelinine sevgisini nasıl gösterebilir açar mısınız? Ya da bir gelin olarak siz sevginizi nasıl gösteriyorsunuz

soruyorlar yanii.. insanlar soruyor. gözünün önünde net olanı bile soruyorlar.. takılmamak lazım. yoksa hayat çok zorlaşıyor
Hahaha benim deli kv de sormuştu tutuyor musun diye kocam anne emziryor nasıl tutsun diyince ben şöyle oruç tuttum böyle oruç tuttum hamileyken de orucumu tuttum bilmem ne diye hayat hikayesini anlatır ay millet hep konuşuyor bir arkadaşımın dediği gibi “donuna bile sallamamak lazım”

ben sütümün kesilme riskine giremem diyince bana “Allah verir onun rızkını” demişti boşa polemikler yani.. he deyip geçmek lazım bazen

Bir kv gelinine sevgisini nasıl gösterebilir açar mısınız? Ya da bir gelin olarak siz sevginizi nasıl gösteriyorsunuz
Bunu bende merak ettim

Insanin öz annesi sorsa yine gicik olurmuyum diye bir dusunmesi lazim.
Ben kotu niyet gormedim sormasinda.

15senedir evliyim esim asla tutmaz.
Annem her ramamazan sorar bana,her ramazan da sasirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…