• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama gıcık oldum …

Süreciniz ciddi ve önemli, boşverin isteyen istediğini söylesin kibarca cevabını verin geçin içinize dert olmasın en azından bu süreçte, seviyormuş gibi yapıyorsa siz de öyle yapın.

Sevmesini de istemiyorum seviyormuş gibi yapmasından iyidir de tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçlarım var onları kullanıyorum eşimin ailesinede söylemedik hayır ona ne sorup duruyorsun didik didik ediyor moralimi bozdu
Eşiniz neden oturuyoruz demek yerine ayrıntı veriyor, ne gerek var?

Karşımızdakinin sözlerini seçemeyiz, kendi sözlerimizi seçebiliriz.

Ben olsam, gıcık olduysam duyacağı şekilde söylerim ya da eşim cevap verir. Hem siz hem eşiniz cevap vermemiş sadece gıcık olmuşsunuz.
kayınvalidem de şöyle bir huy var aradığında sizi hiç konuşturmaz hep ard arda kendi konuşur eşime de öyle yaptı didikledi durdu

kayınvalidem de şöyle bir huy var aradığında sizi hiç konuşturmaz hep ard arda kendi konuşur eşime de öyle yaptı didikledi durdu
Benim kayınvalidem de öyle. Hatta kulakları çok duymaz o yüzden konuşmaya devam edebilir. Ama söyleyeceğim bir şey varsa susturur söyler sonra da devam etmesine müsaade ederim.
Yani insanlar, birilerine gıcık olup kendi kendini yiyeceğine ne düşündüğünü bir şekilde söylemeli ki sonrasında dikkat etsin.

Eşimi aradı onunda boşluğuna denk geldi

Eşiniz hasta deyip geçseydi.

Eğer düzenli tutan biri iseniz hasta mısınız, hamile misiniz diye merak etmiştir. Bu kadar yükselmeye gerek yok.

Ayrıca bir anne neden çocuğuna sahur yapıyor musunuz diye sorunca ne oluyor? Benim annemde sorar ben normalde kalkmam bana kızar " kalk kocana sahur hazırla" diye. Kv de sorar sanırım ben denk gelmedim. Gelsem de umursamam.

Böyle hassas bir süreçte kendinizi strese soktugunuza değmez.

amaan takıldığınız seylere bak. sorulabilir yani genel mi tutmuyor yoksa bi hastalık vs mi var diye. ben 42 gün önce doğum yaptım gelen gecen soruyor tutuyor musun diye 😂 her seye takılmayın yaa

amaan takıldığınız seylere bak. sorulabilir yani genel mi tutmuyor yoksa bi hastalık vs mi var diye. ben 42 gün önce doğum yaptım gelen gecen soruyor tutuyor musun diye 😂 her seye takılmayın yaa
Daha lohusa sayilirsiniz size de sormasinlar bir zahmet

Kendinizi üzmeyin kayinvalidenizin ne dediğine de bu kadar takılmayın. Tedavi oluyormuşsunuz inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz ama asıl bebek gelince görürsünüz gerçekten ne kadar da saçma şeylere karışacak sizi nasıl sinir edecek, şimdi sakince kendi sağlığınızı düşünün boşverin. Oruç çok kişisel bir şey bence ben kimseye niye tutuyorsun tutmuyorsun demem ama bazıları çok meraklı oruçlu musun aa niye tutmuyorsun demeye

Ay onane. Hıc sevmedıgım seyler. Benımkılerde böyle. Hıc kımseye de acıklama yapmıyorum. Herkes kendı bacağından. Saygıszlık bence. Bosverın.

Annemde sorar ne var bunda? Hı ayıplasa vs. Buna hakkı yok bir de yaşlı insanlar bu durumu çok önemsiyor. Onlar bizim çağımızda değiller, biz de çocuklarımızın çağında olmayacağız. Bize normal gelen, çocuğumuza anormal gelecek.

Kv. olunca her şeyi batıyor çoğuna. Kötüleri var mı? Elbette var. Burayı okuyan okuya çocuklarım büyüdüğünde gelirlerime "Nasılsın?" Derken Ciddi mi dursam yoksa sıcak kanlı mı? Gülümseyerek sorarken ön kesici mi yoksa 32 dişimi göstersem? Diyecek duruma geleceğiz 😅

Kayınvalidem sözde beni çok seviyor amaa ben sevginin gösterilme taraftarıyım o da bi gelin için ne olabilir az çok bilirsiniz neyse bu biraz önce eşimi aradı nerdesiniz falan eşim de öğle arası evde yemek yiyoruz dedi aslında eşim oruç tutuyor ama ben tutmuyorum yani snemaki yiyor dedi kadın bir şaşırdı bir şaşırdı nasıl soruyor niye tutmuyor şöyle böyle sahur yapmıyormusunuz Sanane yani yaparız yapmayız tutarız tutmayız şok 😮 oldu sordu durdu hasbinallah snane değil mi çok gıcık oldum yine
Kayinvalideler gicik olmak icin var. Allah erkek annelerini buyuzden yaratms 😂 bn de bir erkek cocuk annesiyim. Umarim yarin oburgun gelinim bana gicik olmaz 😂 valla kimse kimsenin evine ailesine bununu sokmasa hic dert kalmiycak gb. İsin dini boyutu ne alaka bu konuda burnun sokuldugu baska bir mevzu da olabilirdi. Bnm kv de balayinda esimi arayip benim icin havuza denize grmesin mikrop kapar demisti. Hani daha iliski yeni ya.. tamam iyi niyetlisin de ben bu konuda yuz goz olmak istio muyum bakalim. İnadina ekim sonunda denize grdim aradiginda da ay anne deniz bi guzeldi bi guzeldi dedim.. 🙄

Benim kayınvalidem de öyle. Hatta kulakları çok duymaz o yüzden konuşmaya devam edebilir. Ama söyleyeceğim bir şey varsa susturur söyler sonra da devam etmesine müsaade ederim.
Yani insanlar, birilerine gıcık olup kendi kendini yiyeceğine ne düşündüğünü bir şekilde söylemeli ki sonrasında dikkat etsin.
Söylesemde dikkat edeceğini sanmıyorum

Kayinvalideler gicik olmak icin var. Allah erkek annelerini buyuzden yaratms 😂 bn de bir erkek cocuk annesiyim. Umarim yarin oburgun gelinim bana gicik olmaz 😂 valla kimse kimsenin evine ailesine bununu sokmasa hic dert kalmiycak gb. İsin dini boyutu ne alaka bu konuda burnun sokuldugu baska bir mevzu da olabilirdi. Bnm kv de balayinda esimi arayip benim icin havuza denize grmesin mikrop kapar demisti. Hani daha iliski yeni ya.. tamam iyi niyetlisin de ben bu konuda yuz goz olmak istio muyum bakalim. İnadina ekim sonunda denize grdim aradiginda da ay anne deniz bi guzeldi bi guzeldi dedim.. 🙄
Senin ki yine iyi benimki tatillere giderken snemakide gelecek mi yoksa annesigilemi bırakacaksın diyor ;)

Back
X