• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama gıcık oldum …

Annemde sorar ne var bunda? Hı ayıplasa vs. Buna hakkı yok bir de yaşlı insanlar bu durumu çok önemsiyor. Onlar bizim çağımızda değiller, biz de çocuklarımızın çağında olmayacağız. Bize normal gelen, çocuğumuza anormal gelecek.

Kv. olunca her şeyi batıyor çoğuna. Kötüleri var mı? Elbette var. Burayı okuyan okuya çocuklarım büyüdüğünde gelirlerime "Nasılsın?" Derken Ciddi mi dursam yoksa sıcak kanlı mı? Gülümseyerek sorarken ön kesici mi yoksa 32 dişimi göstersem? Diyecek duruma geleceğiz 😅
Sevmiyorum kendisini o yüzden böyle incik cıncık sorması gıcıgıma gidiyor

tüp bebek tedavisi görüyorsunuz söylemediniz eşinizin ailesine .

Annesine eşiniz yemek yiyor demeseydi yada oruc tutamaz regl diyebilirdi .boyle ufak tefek şeyleri stres yapacağınız bi süreç değil tüp bebek bilginize . Tedaviniz çöp oluverir

Kendinizi üzmeyin kayinvalidenizin ne dediğine de bu kadar takılmayın. Tedavi oluyormuşsunuz inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz ama asıl bebek gelince görürsünüz gerçekten ne kadar da saçma şeylere karışacak sizi nasıl sinir edecek, şimdi sakince kendi sağlığınızı düşünün boşverin. Oruç çok kişisel bir şey bence ben kimseye niye tutuyorsun tutmuyorsun demem ama bazıları çok meraklı oruçlu musun aa niye tutmuyorsun demeye
Hiç sorma valla aşırı meraklı her konuda

tüp bebek tedavisi görüyorsunuz söylemediniz eşinizin ailesine .

Annesine eşiniz yemek yiyor demeseydi yada oruc tutamaz regl diyebilirdi .boyle ufak tefek şeyleri stres yapacağınız bi süreç değil tüp bebek bilginize . Tedaviniz çöp oluverir
Haklısınız zaten streslerdeyim

Eşiniz hasta deyip geçseydi.

Eğer düzenli tutan biri iseniz hasta mısınız, hamile misiniz diye merak etmiştir. Bu kadar yükselmeye gerek yok.

Ayrıca bir anne neden çocuğuna sahur yapıyor musunuz diye sorunca ne oluyor? Benim annemde sorar ben normalde kalkmam bana kızar " kalk kocana sahur hazırla" diye. Kv de sorar sanırım ben denk gelmedim. Gelsem de umursamam.

Böyle hassas bir süreçte kendinizi strese soktugunuza değmez.
Aman tanrım 😧 birde hamileyim diye düşünmesin şimdi bu kadın durduk yere

Kayınvalidem sözde beni çok seviyor amaa ben sevginin gösterilme taraftarıyım o da bi gelin için ne olabilir az çok bilirsiniz neyse bu biraz önce eşimi aradı nerdesiniz falan eşim de öğle arası evde yemek yiyoruz dedi aslında eşim oruç tutuyor ama ben tutmuyorum yani snemaki yiyor dedi kadın bir şaşırdı bir şaşırdı nasıl soruyor niye tutmuyor şöyle böyle sahur yapmıyormusunuz Sanane yani yaparız yapmayız tutarız tutmayız şok 😮 oldu sordu durdu hasbinallah snane değil mi çok gıcık oldum yine
Gereksiz burnunu sokuyorlar bazen bizimki gecen sene denk geldi aynı mesele 😀 ama regl zamanımdı dedim reglim sen 15-20 gün önce karnım ağrıyor diyordun o zaman değil miydin dedi 😀😀😀 her karnı ağrıyan reglden mi oluyor wcye geçelimde ped kontrolu yap istersen bide dedm sustu 😀😀😀😀😀manasız manasız şeyler

Kayınvalidem sözde beni çok seviyor amaa ben sevginin gösterilme taraftarıyım o da bi gelin için ne olabilir az çok bilirsiniz neyse bu biraz önce eşimi aradı nerdesiniz falan eşim de öğle arası evde yemek yiyoruz dedi aslında eşim oruç tutuyor ama ben tutmuyorum yani snemaki yiyor dedi kadın bir şaşırdı bir şaşırdı nasıl soruyor niye tutmuyor şöyle böyle sahur yapmıyormusunuz Sanane yani yaparız yapmayız tutarız tutmayız şok 😮 oldu sordu durdu hasbinallah snane değil mi çok gıcık oldum yine
Bir kv gelinine sevgisini nasıl gösterebilir açar mısınız? Ya da bir gelin olarak siz sevginizi nasıl gösteriyorsunuz

soruyorlar yanii.. insanlar soruyor. gözünün önünde net olanı bile soruyorlar.. takılmamak lazım. yoksa hayat çok zorlaşıyor 😔
Hahaha benim deli kv de sormuştu tutuyor musun diye kocam anne emziryor nasıl tutsun diyince ben şöyle oruç tuttum böyle oruç tuttum hamileyken de orucumu tuttum bilmem ne diye hayat hikayesini anlatır🙈 ay millet hep konuşuyor bir arkadaşımın dediği gibi “donuna bile sallamamak lazım” 🤣

Hahaha benim deli kv de sormuştu tutuyor musun diye kocam anne emziryor nasıl tutsun diyince ben şöyle oruç tuttum böyle oruç tuttum hamileyken de orucumu tuttum bilmem ne diye hayat hikayesini anlatır🙈 ay millet hep konuşuyor bir arkadaşımın dediği gibi “donuna bile sallamamak lazım” 🤣
ben sütümün kesilme riskine giremem diyince bana “Allah verir onun rızkını” demişti 😂 boşa polemikler yani.. he deyip geçmek lazım bazen 😂

Bir kv gelinine sevgisini nasıl gösterebilir açar mısınız? Ya da bir gelin olarak siz sevginizi nasıl gösteriyorsunuz
Bunu bende merak ettim 😁

Insanin öz annesi sorsa yine gicik olurmuyum diye bir dusunmesi lazim.
Ben kotu niyet gormedim sormasinda.

15senedir evliyim esim asla tutmaz.
Annem her ramamazan sorar bana,her ramazan da sasirir 😅

Back
X