- 5 Ekim 2008
- 1.578
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hİhİ onu Çok sevİyorum oda benİ telefonu bİle ÖmrÜmmmmmmm dİye aÇar hep benİ tutuyo oĞluna karŞı 17 yaŞımda sÖzlendİm 18İmde evlendİm lİseden Çıktım ne Çeyİzİm vardı ne bİ bİlgİm sevdİm oluverdİ İŞte kısmetmİŞ ama İyİ yere gelmİŞİm verİlmİŞ sadakam varmıŞ ben Çok duygusalım bİŞİden bİŞİ yokken aĞlarım eŞİm 28 yaŞında hep benİ korur annesİ sen onun yaŞındayken sokaklarda gezİyodun falan der anlayıŞlı ol der valla bİ tane dİr ama herkezİn bİ derdİ var arkadaŞlar benİmde bebİŞİm olmuyo dua edİn benİm İÇİn olur mu ............
ayyyyyyyyyy sınır oluyorum kadın sana benım yıkancak kıayfetımede karısıyorsun ya ben sana soylenecek soz bulamayorummmmmmmmmm
gecen bızdeydı bende koku hassasıyetı var asla bır gıydıgımı bır daha yıkamadan gıyemem bana kızıyor yenı aldıgın seylerı nasıl yıkana ben olsam elındne alırdım yok ben yenı aldıgım kıyafetlerı kac senedır yıkamaıyorum havalandırıyorum sonra tekrar gıyıyorum hatat 3 senedır bır badımı yıkamadım demesınmı ALLAHIMMMMMM ya delı ettı benı banane yaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeeeeeee sen sasırmıssın demesınmı bana gelde öldurme
UZAK DUR BENDEN UZAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
)))))) BENIMDE BIR CIFT LAFIM VAR ANNEME. ONU COOOOOK SEVIYORUM. IYIKI ÖYLE BIR KAYINVALIDEM VAR. Herseyde anlayislidir. Cok iyidir. Kiyamaz ne ogluna ne bana. Beni kizi gibi sever...
ay pek pismiş seninki de bee kafamçokkarıştı bi de marifetmiş gibi öğüt veriyo, seyrek görüşmek en güzel kardeşim sengözlerimebaksanab
bana bak yapay kadın herşeyi on kere tekrarlayp durmandan artık sıkıldım bi sus be bi suuuuuuuusssssss artıkkkkkkk offffffffffff..... nerde o eski halin nerelere bi öylesin bi böyle bukalemun gibi bi silkelende kendine gel yahuuuuuuuu