Kaynanama anne diyemiyorum!

Ben abartıldığını düşünüyorum bu anne mevzusunun. Şahsen kayınvalideme anne demek benim anneme karşı bi saygısızlık değil. Onun yerine koymakta değil. çok çok yakın olduğumuz arkadaslarımızın annelerine dahi anne diye hitap eden insanlar var. Eşinin hatrı için soyle ne olacak ? Bak eşin diyormuş sende soyleyebilirsin
Evet her şeye rağmen söylemek istiyorum eşim çok değerli bir insan onun için tabularımı yıkmak istiyorum ama nasıl dicem alışmadığım için

Bir sıfat olarak anne diyin... Hani doğurmuş anne olmuş ya, o bir anne diye düşünün... Kendi anneniz değil yani... Bende işe yaradı.
Bende bu düşünce ile diyorum. Kendi annem gibi gordugumden degil.

Konu sahibi kayinpedere baba deyip kayinvalideye anne dememek tuhaf bence

Annem hep der ki; Arap eli opmekle ağız kararmaz sevmeyebilirsiniz ama demediginizde kadın size içten içe üzülüyor ya da hirslaniyor olabilir ama 4 yıl olmuş artık böyle bir beklentisi kalmamıştır heralde.

Bende bu düşünce ile diyorum. Kendi annem gibi gordugumden degil.

Konu sahibi kayinpedere baba deyip kayinvalideye anne dememek tuhaf bence
Ama kayınvalidem gerçekten sinsi yüzü asık bana karşı bir türlü yaranamıyorum kaynatam öyle değil

Evet her şeye rağmen söylemek istiyorum eşim çok değerli bir insan onun için tabularımı yıkmak istiyorum ama nasıl dicem alışmadığım için
Basta anne dıyemıyorsan mesela ilk önce adı atıyorum Ayşe olsun. Ayşe anne de. Sonra zamanla ayseyi bırak sadece anneye çevirirsin. Eşin emin ol mutlu olacaktır değer bence

Annem hep der ki; Arap eli opmekle ağız kararmaz sevmeyebilirsiniz ama demediginizde kadın size içten içe üzülüyor ya da hirslaniyor olabilir ama 4 yıl olmuş artık böyle bir beklentisi kalmamıştır heralde.
evet ama öyle soğuttu ki kendinden anlatamam

Biz diyoruzda noluyor, keske demeseydim. Öz anne can kan değil ki niye denilsin. Boşver demediğin daha iyi

X