Kaynanama anne diyemiyorum!

güzel yazmışsın kardeşim.. Ama nasıl söylesem oraya gidiyorum kaynanama mesela yüzü asık sanki oğlumu ve beni istemiyor gitseler bir an önce der gibi bakıyor zaten çok giden bir insan değilim gitmesem suç gitsem suç ben ayrı apartmanda oturuyorum ev aldık eltimle altlı üstlü oturuyor onlar sürekli orda mesela eltimide sevmez belli ama eltim anne der sürekli onlar ordan çıkmaz hiç bişey demez gerçi dese bile eltim umursuz bir insan görmezden gelir işte ben çok düşünceli biriyim herkesin tipinden tavrından anlarım ne hissettiğini ve sürekli üzülürüm kaynanam da bana bu şekilde davrandığı için ısınamıyorum bizi neden istemiyor diye üzülüyorum hatta başlarda bu konuyu masaya yatırdım öyle bişey yok benim duruşum öyle filam dedi şimdi diyorum umursamim herşey güzel olsun yok kadın yine aynı bi an önce gitseler havasında sanki bu yüzden diyemiyorum
Niyenler de yaranmıyor sevgili konu sahibi. Senin anlaman gereken annen değil konuyu kendine dert edip içine atma diyorum yüzde 90 I böyle yahu..... Desen ne demesen ne... Her ikinizde biliyorsunuz anne kız değilsiniz.. İki farklı kadınsınız aynı adamı farklı şekillerde seviyorsunuz farklı şekillerde birbirinize rakip de olabilirsiniz birbirimize tahammül de edebilirsiniz.... Dışarda görüşüp elektrik almayan kadınlardan farkınız sadece mecburiyet.... Bu toplumsal ikiyüzlülüğün herkes farkında şurda sorsam 1000 kişiye 996 sı anlaşamıyorum der.... İstisna olmuyor hepsi napalım ölelimmi.... Saygıyı koruyabikdiğiniz kadar koruyun ağzınızla kuş tutsanız kuşun Bi gözü kör der... Olabilir.... Dert değilki herkesin nefesi evi yolu parası ayrı olduktan sonra. İstisnalar kaideyi bozmaz lütfen sevgili gelinim aşkıtomun canım annesi diyenler yorumuma cevap vermesin konu sahibinin açtığı konu anlaşamayan gelin kaynana konusu bu nedenle o yorumlar bu konuda geçersiz. 🙏

Elti konusuna hiç girmiyorum altı üstü aynı annenin iki farklı oğluyla evlenmiş iki farklı kadın o konulara çok gülüyorum ben.... Eltilikde dış kapının dış mandalı... Her kadının kocası ayrı abi kardeş iyi anlaşsada iki kadının gelin olmaktan başka hiçbir ortak özelliği olmayan mecbur elti olmuş iki kadın var orada da... Yani gerçekçi bakmak lazım hayata süslemeden.... Kimse elti oldu diye kardeş olmuyor.... Komik bunlar.. Bence hepimizin hayatı kendine olmayan ilişkilerde mesafe ve saygı olsun gerisi boş.... Çok vıcık bıcık ilişkilerde suyu çıkıyor.... Gene aynısı 1000 eltiye sorsam 996 sı birbirini hiç sevmez .

Ben de başta diyordum sonradan demedim , nefret doluyum , görüşmem bile bana fazla geliyor kaldı ki anne demek ..
Hitapsız iletişim kuruyorum

Ablam geliniyle iyi anlaşır lakin ona kızım derdimi tüylerim diken diken olur... Bir kelime bu kadar mı çirkin söylenir... Eğreti... Benim kızım var ben kızımmm canım derim dolu dolu.. Yani olmuyor konu sahibi gerçekten o his olmuyor çoğunluk ta bu böyle.... Gelinde kendi annesine annem demesi ile kayınvalide sine anne demesi arasında ton duygu farkı var... Anne diyor ama Fatma der gibi... Zorla olmaz insan tabiatına aykırı bunlar evladı herkesin kendine onu doğurup büyüten bilir 20 yada 30 yıl sonra biri çıkıp evlat olmaz.... Artık bunu kavrasa insanlar yeter 🙏istisnalar beni de sizide bağlamaz

Ablam geliniyle iyi anlaşır lakin ona kızım derdimi tüylerim diken diken olur... Bir kelime bu kadar mı çirkin söylenir... Eğreti... Benim kızım var ben kızımmm canım derim dolu dolu.. Yani olmuyor konu sahibi gerçekten o his olmuyor çoğunluk ta bu böyle.... Gelinde kendi annesine annem demesi ile kayınvalide sine anne demesi arasında ton duygu farkı var... Anne diyor ama Fatma der gibi... Zorla olmaz insan tabiatına aykırı bunlar evladı herkesin kendine onu doğurup büyüten bilir 20 yada 30 yıl sonra biri çıkıp evlat olmaz.... Artık bunu kavrasa insanlar yeter 🙏istisnalar beni de sizide bağlamaz
Haklısınız denilse bile içten denilmiyor ve yapmacık oluyor

Elti konusuna hiç girmiyorum altı üstü aynı annenin iki farklı oğluyla evlenmiş iki farklı kadın o konulara çok gülüyorum ben.... Eltilikde dış kapının dış mandalı... Her kadının kocası ayrı abi kardeş iyi anlaşsada iki kadının gelin olmaktan başka hiçbir ortak özelliği olmayan mecbur elti olmuş iki kadın var orada da... Yani gerçekçi bakmak lazım hayata süslemeden.... Kimse elti oldu diye kardeş olmuyor.... Komik bunlar.. Bence hepimizin hayatı kendine olmayan ilişkilerde mesafe ve saygı olsun gerisi boş.... Çok vıcık bıcık ilişkilerde suyu çıkıyor.... Gene aynısı 1000 eltiye sorsam 996 sı birbirini hiç sevmez .
Çok doğru söylüyorsunuz

Babannesi diyorum çünkü bıktım bu kadın benim psikolojimi alt üst etti gitmem gelmedi der giderim niye geldin gibi bakar ne yapacağımı şaşırdım

Yilda bir mi görüyorsunuz? Cok uzakta mi yasiyorsunuz? Bir anne icin evladini yilda bir görmek cok zordur tahmin ederim.

Evet uzaktayız. İzinde görüyoruz sadece. Benim ailemde uzakta. Ama yılda 1 kere biz gidiyoruz 3 kere onlar geliyor. Ben hiç üzülmüyorum. Görmek isteyen gelirdi her türlü.

Evet uzaktayız. İzinde görüyoruz sadece. Benim ailemde uzakta. Ama yılda 1 kere biz gidiyoruz 3 kere onlar geliyor. Ben hiç üzülmüyorum. Görmek isteyen gelirdi her türlü.
Kız evlatlarin evine büyük cogunlukla daha rahat ve sık girilip cikiliyor ama erkek evlatlarin evine öyle degil maalesef.Asla sizin icin söylemiyorum bunu ,sakkn yanlis anlamayiniz.Öyle senede 3 kere kalmaya gelirlerse erkek tarafi aileleri ,konu aciyor gelinler burda ama gelinin ailesi geliyor diye acmiyorlar.Cekiniyor olabilirler.Siz ısrarla cagirip,davet erttiginiz halde de gelmiyorlarsa cok haklisiniz o zaman.

X