Kaynanama anne diyemiyorum!

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
Arkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım

Arkadaşlar 4 yıl oldu evleneli kaynanam beni başta çok beğendi falan neyse ama sonra yıldızımız bir barışmadı ayrımcılık yaptı arkamdan konuştu yüzü hep asıktı bana karşı ve beni kendinden soğuttu diğer gelinlede çok sorunları olmuş hatta ona çok çektirmiş ama o diyor hemde gerçek annesi gibi ama ben bir kere bile anne diyemedim evet sorunlarımız var ama bazen düşünüyorum acaba beni bu yüzden mi istemiyor yoksa gerçekten sevilmwyecek bir insan değilim bir gelene on giderim nasıl kendimi alıştırabilirim anne demeye kaynatamda baba diyorum ama ona hiç diyemiyorum sizce ne yapmalıyım
Kayınpedere karşı bende öyleyim ama anne diyememekte ne bileyim içinden gelimyosada demelisin ne diyeceksin ki eşin bu duruma ne diyor merak ettim doğrusu benimde zamanında arkamdam çok konuşuldu yine de sevmesende de bence mesafeyi hep koy ama rahat olamasın ben öyle yapıyorum

Hem o kadar yıl olmuşbu zamana kadar demediysen ne bileyimbundan sonra neden bunu düşünüyosun ki

kayınvalidem asla annemin yerini tutmaz ama ben çok kolay anne dedim.😀 o da kızım der yani anne kız gibi değiliz ama böyle hitap edince de bişey kaybetmeyiz diye düşünüyorum
Ya ben diyemiyorum diyeceğim zaman yaptığı sinsilikler geliyor aklıma bide alışamadım ya utanıyorum

Hem o kadar yıl olmuşbu zamana kadar demediysen ne bileyimbundan sonra neden bunu düşünüyosun ki
Çünkü bir türlü anlaşamıyoruz yüzü asık bana karşı bir tavırlı ne kadar konuşsakta hep bişey var aramızda ve buda beni üzüyor hani bilmiyorum belki anne demiyorum ya sebep bumudur diye

Benim kayınvalidem olsa bende demem. Benim bir tane annem var, sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim diye anneleri birleştirmedik, onun annesine anne demek zorunda değilim bence. Sizde değilsiniz.
Ama eşim diyor anneme hiç gocunmadan ve ben demediğim için bana hiç bir şey demedi ama sadece sordu neden diye bende içimden gelmiyor dedim üstelemedi desem onun hoşuna gider

X