Kaynanam

Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun

arkadaşım merhaba merak ettim düğünün oldu sanırım dimi ? hayırlı olsun öyleyse naptınız nerde kaldı misafirleriniz ?

arkadaşım merhaba merak ettim düğünün oldu sanırım dimi ? hayırlı olsun öyleyse naptınız nerde kaldı misafirleriniz ?
ilk konusunda da 6 aylık evliyim yazmış
bu konusu ile de bir daha ilgilenmeyip başka başka konular açmış
fake yalancı herhalde
başka işi gücü yok insanların!!!

Allah tan anlıyoruz... salak işte!!
şimdi özelden mesaj atıp saydırasım var da tutuyorum kendimi

acaba evliydi de düğününü mü ileri tarihte yapacaklardı anlamadım ki. sinir oluyorum böyle yapanlara varya. şikayet etmek lazım Mune el atar mı ki böyle yapmak suçsa el atar bence :)

acaba evliydi de düğününü mü ileri tarihte yapacaklardı anlamadım ki. sinir oluyorum böyle yapanlara varya. şikayet etmek lazım Mune el atar mı ki böyle yapmak suçsa el atar bence :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/agri-icindeyim.823471/
bu ilk konusu bakın isterseniz
ya nikahlı da direk oturmaya başladılar düğün sonraya kaldı bilemiyorum tabi
böyle yarım yamalak bırakırsa konuları böyle olur

Mune en fazla banlar diye biliyorum

Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun
beni evim kv ile karşılıklı daireler ve benim kvdemde uzaktan gelen misafirlerini benim evimde ağırladı. biz balayındaykende 3 gün kaldılar bizde sonra gittiler memlekete. ama ben hiç sorun etmedim ne var ki bunda anlamadım. hem salonu hem mutfağı kullandı kayınvalidem . ayrıca balayından döndüğümde bıraktığımdan bile daha temizdi evim

Misafirlere çeyiz gösterilecegi için onu yapmamız imkansız

e kaynanız çeyizi toplayıp da yatıracakmış zaten...
yatılı misafirden daha iyidir bence çeyiz serme adetleri çok da gerekli değil ben yakın zaman da kimse de görmedim eksik kalmazsınız yani...
kaynanıza eğer sadece oğlu dediyse de kabul etmeyebilir istemiyorum diye söyleyin... açıkça söylemezseniz.. daha baştan dayatmalara mavi boncuk veirsiniz

15 mayısta bu konuyu açmış canan hanımın profilinde gördüm;

Arkadaşlar 6 aydır evliyim eşimle çocuk düşünüyoruz 2 aydır adetime daha 7 gün var ama midem çok bulanıyo başım dönüyo kasıklarımda bir agrı var bacaklarıma vuruyo ayaga kalktıgımda düşücekmişim gibi oluyorum daha önce adetimden önce hiç böle bişey olmamıştı sizce neden hamilemiyimdir?

şimdi millet sizden cevap bekler evliydiniz de düğününüz sonra mı yapıldı ? yoksa burda milletle dalga mı geçiyorsunuz ? canan43 ??

Evet oldu ilk önce nikah kıyıp yasamaya basladık daha sonra düğün yaptık konuşarın nedeni bu ocakta nikah kıydık özel nedenlerden dolayı hazirandada düğün yaptık duyurulur!!!

misafirler nerede kaldı biz onu merak ediyoruz

gerçekten bunu deniniz mi???
gerçekten s...tınız mı???
anlınızdan öpüyorum

ya yeni gelin evinde misafirin ne işi var o ev sizin ilk siz girmelisiniz sizinle birlikte başlayan hikayesi olmalı evinizin... eşiniz kesin net tavrını koysun bence

Çok affederdinizde çok aptalca fikirsizce üstelik çokta çirkince hiç etik olmayan birsey kv yapmak istemiş olduğu
Hadi kalındı diyelım ya çeyizinden birşeyler aşırırlarsa ne olacak kanıt yok ispat yok sonuçta siz tanımıyorsunuz milletin içini dışını ya kötü birşeyler bırakırlarsa belkı sizi kıskanan dış dost içi düşman?

Evet oldu ilk önce nikah kıyıp yasamaya basladık daha sonra düğün yaptık konuşarın nedeni bu ocakta nikah kıydık özel nedenlerden dolayı hazirandada düğün yaptık duyurulur!!!

tahmin ettik zaten... misafirleriniz nerde kaldılar peki? sanırım siz nikah kıyıp birlikte yaşadığınız için, kv sizin artık özel bi gecenizin olmayacagınızı düşünmüştür ve evde ilk gününüzde birileriyle kalmada bir sakınca görmemiştir. ama bence bu çok yanlış tabi..

Kaynana niz neden size danismiyor bu konuda?
Acik ve net olarak istemediginizibildirin. Orasi sizin eviniz. Ve dugundensonrafalan ne alaka ya ne ayip versinler 100 200 lira gelenler kalsinlar bir hotelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…