Kaynanam

Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun
Kesinlikle sen muhattap olma. Nisanlin anlatsin olmayacagini.. eger sen karisirsan daha evlenmeden kotu olursun. Omur boyu gorusmek zorunda oldugun biri o yuzden simdiden kotu etme kendini.. nisanlin halletsin.

Saçma, hiç başka akrabamı kalmadı, ben yeni gelin olmasam bile öyle bir Emir vakiye izin vermem, herkes kendi başının çaresine baksın. Hem bunlar ne biçim insan öyle bir teklifi kabul ediyorlar ben olsam asla kalamazdım

Kesinlikle sen muhattap olma. Nisanlin anlatsin olmayacagini.. eger sen karisirsan daha evlenmeden kotu olursun. Omur boyu gorusmek zorunda oldugun biri o yuzden simdiden kotu etme kendini.. nisanlin halletsin.

Kotuyu gelinden iyiyi ogullarindan bilirler o yuzden oyle yada boyle kotu olacak

Benim kayınvalidemde daha nişanlıydım o zaman ben balayındayken misafir getirmek istediğini söylemişti. Evi gösterecekmiş. Kabul etmeyince düğün gecesi saat olmuş gece 12 düğün çıkışı herkese gelinin evine gidiyoruz diye ısrar etti. Allahtan arkadaşları onun gibi fesat ve düşüncesiz değil. Lüzumsuz insan. Aklıma geldikçe sinirleniyorum hala

benim de 1 hafta evimde 11 kişi yatıllar.. Bi de kv arayıp elektrik süpürgeni kullanıyoruz he..Dedim kullan nasıl olsa 2 sene de 1 gün duracaksın..

Bi de annemi arayıp demez mi biz gezmeye gidiyoruz kızın gelsin banyoyu temizlesin..Ben oğlu ile evde tek kalıp banyo temizliycem..

eşimi aradım..Anasını da aradım.. Ağzına s...tım ikisinin de..

Bu insanlar çok mu uzaktan gelecek o misafirler yeni gelin evinde nasıl kalacaklar rhat edecekler mi isteyecekler mi yani misafir de istemez ki daha hiç girilmemiş evde kalmayı. Ayrıca neden kalıyorlar. Minibüs filan tutulur düğüne gelirler düğünden sonra dönerler hem zaten eşiniz de istememiş bence yapamaz.

Aynısı arkadaşımın başına geldi. Uzun yolda geldik kızın evine doluşturdular bizi. Kızın akrabaları, herkes tuvaleti kullandı tuvalet tıkandı.Evde rezil bir koku.
Yesyeni kanepelere, halılara uzandılar pis üstleriyle, takımın yastıklarına yattılar.
Kızın iç çamaşırlarına kadar baktılar. Ben ömrümde öyle şey görmedim.
Annemle kanepeden bile kalkamadım değil yatmak.

O yüzden asla. Ev sahibi olmadan evde oturulmaz kaldı ki yatmak. İsteyen düğünden sonra buyursun gelsin.

Hiçböyle şeyler yaşamadım Allaha şükür eşimin Türkiye de hiç akrabası yok anne baba birde kızkardeşi burda yaşıyorlar çeyizim de yoktu zaten :) eşimden önce bir kere sözlenmiştim uzak akraba biriyle çok çok zenginlerdi yüzükler takıldıktan bi kaç gün sonra X k.v bana işte bu kadar zenginlik yabancıyamı gitsin sende artık rahat edersin filan sanki sokaktan beslemeye evlatlık almışlar hiç sesimi çıkartmadan çıkarttım yüzüğü attım ortaya kendim gibi türk biriyle evlenseydim ooo ortada tazmanya canavarı gibi dönerdim vallahi cinnet geçirme sebebi çoğu

çok şaşırdım nasıl bi şey o ya... daha evin sahipleri evi kullanmadan evde başkaları kalacak... ne cesaret bunu istemeleri,, büyük konuşmayayım inşallah başıma böyle bişey gelmez çünkü çıldırırım :mad::KK62:

benim de 1 hafta evimde 11 kişi yatıllar.. Bi de kv arayıp elektrik süpürgeni kullanıyoruz he..Dedim kullan nasıl olsa 2 sene de 1 gün duracaksın..

Bi de annemi arayıp demez mi biz gezmeye gidiyoruz kızın gelsin banyoyu temizlesin..Ben oğlu ile evde tek kalıp banyo temizliycem..

eşimi aradım..Anasını da aradım.. Ağzına s...tım ikisinin de..

canım ya çok güldüm.. helal olsun dedim içimden, bir de yazayım dedim.. aferin valla. pabuç bırakmamak lazım :-)

canım ya çok güldüm.. helal olsun dedim içimden, bir de yazayım dedim.. aferin valla. pabuç bırakmamak lazım :-)

ya şimdi beni ararken iki kez düşünüyor.Aradığından açmıyorum diye kpedere söylemiş bende k pedere bas bas bağırdım..Şimdi arayamıyor ararsa 30 sn. konuşurum o kadar..

Konu sahibi evlendi mi? noktasına gelmiş konu ama :) ben yaşadığım olayı paylaşmak istedim.

Düğünümüze 10 gün kala eşimle dolmuşta gidiyoruz, nasıl yorulmuşuz anlatamam...Uyudum uyayacağım...
Eşim dedi ki, annemler düğün sırasında bizde kalsalar. Ben ne demek istediğini anlayamadım ilk başta. İki dakika sonra nası yani dedim... Nasıl söylediysem eşim bi korktu. Ama annemlerin kalacak yerleri yok biliyorsun dedi. (Eşimin ailesi doğuda, yaşadığımız şehirde 1 tane akrabalarının dışında tanıdıkları yok) Neyse efendim ben başladım olur mu öyle şey, sen ne demek istiyorsun kabul edemem.. Eşim sinirlendi ee napayım adamları kapıya mı koyayım. Otel bulalım, misafirevi tutalım dedim, aldığım cevap, yok olmaz biz de çok ayıp olur.. Tabi ben herşeyi anlatamıyorum dolmuşta, herkes bize bakıyor, beni de anla dedim sadece...

Eve gittim ağlıyorum, zaten düğün stresi var. Anneme anlattım, annem çok sakin ne zaman kalacaklarmış dedi..

Bilmem ki dedim bana sadece kalacaklar dedi. Ara nişanlını bi sor bakalım, gelecek insanların yeri yurdu yokmuş, ne yapılması gerekiyorsa o olur, öyle tartışılır mı hemen. Tam arayacağım eşim aradı bi konuşalım dedi. Neyse geldi evden aldı beni, nadiren biliyorsun insanların kalacak yeri yok, sadece kına gecesi kalacaklar, neden meseleyi büyütüyorsun. Ben ne bileyim ki kına gecesi kalacaklarını, düğün gecesi bizde kalacaklar zannediyorum. Anlatmak istediklerimizi net şekilde ifade etmek lazım, yazık oldu gözyaşlarıma :))

Neyse kv, kp ve iki görümcem bizde kaldılar kına gecesi günü, mesele kapandı. Ama yeni bir meselemiz olmuştu, ertesi gün onları görmek:)))

Çeyiz göstermek mı kalmıs ALLAH Aşkına..çok muhım sankı. bak bak nelerımız var bızım görünnn ! .. saçmalık gelıyor bana. Restınızı çekin

haksızlığa gelemiyorum..Yaşı benden büyük diye her konuda haklı olacak anlamı taşımıyor.

kesinlikle... ben de öyleyim.. karşımdaki kim olursa olsun hakkımı savunurum. önce güzel dille, olmazsa hırçınlaşırım... keşke sakin olabilsem diyorum bazen de olamıyorum.. herkes haddini bilmeli ki sakin kalabilelim:KK16:

X