Konu sahibi evlendi mi? noktasına gelmiş konu ama :) ben yaşadığım olayı paylaşmak istedim.
Düğünümüze 10 gün kala eşimle dolmuşta gidiyoruz, nasıl yorulmuşuz anlatamam...Uyudum uyayacağım...
Eşim dedi ki, annemler düğün sırasında bizde kalsalar. Ben ne demek istediğini anlayamadım ilk başta. İki dakika sonra nası yani dedim... Nasıl söylediysem eşim bi korktu. Ama annemlerin kalacak yerleri yok biliyorsun dedi. (Eşimin ailesi doğuda, yaşadığımız şehirde 1 tane akrabalarının dışında tanıdıkları yok) Neyse efendim ben başladım olur mu öyle şey, sen ne demek istiyorsun kabul edemem.. Eşim sinirlendi ee napayım adamları kapıya mı koyayım. Otel bulalım, misafirevi tutalım dedim, aldığım cevap, yok olmaz biz de çok ayıp olur.. Tabi ben herşeyi anlatamıyorum dolmuşta, herkes bize bakıyor, beni de anla dedim sadece...
Eve gittim ağlıyorum, zaten düğün stresi var. Anneme anlattım, annem çok sakin ne zaman kalacaklarmış dedi..
Bilmem ki dedim bana sadece kalacaklar dedi. Ara nişanlını bi sor bakalım, gelecek insanların yeri yurdu yokmuş, ne yapılması gerekiyorsa o olur, öyle tartışılır mı hemen. Tam arayacağım eşim aradı bi konuşalım dedi. Neyse geldi evden aldı beni, nadiren biliyorsun insanların kalacak yeri yok, sadece kına gecesi kalacaklar, neden meseleyi büyütüyorsun. Ben ne bileyim ki kına gecesi kalacaklarını, düğün gecesi bizde kalacaklar zannediyorum. Anlatmak istediklerimizi net şekilde ifade etmek lazım, yazık oldu gözyaşlarıma :))
Neyse kv, kp ve iki görümcem bizde kaldılar kına gecesi günü, mesele kapandı. Ama yeni bir meselemiz olmuştu, ertesi gün onları görmek:)))