Kaynanam

Ay şu çeyiz görme meselesine ayrı sinir oldum gelenlerin senin evinde kalacak olmasına ayrı sinir .Kendi evimde benden önce başkaları kalacak. Bide neyi nereyi karıştıracak belli değil çok sinir bozucu.

ay misafirlerin de dangalaklığı biri bana böyle bi şey söylese kendime otel ararım ne münasebet yeni gelin evinde kalınır mı hiç?başka akrabalarda kalsınlar.nişanlınla kesin olarak konuş asla taviz verme alışırlarsa her uzaktan gelen sizde kalır söyleyeyim...

Bende anlamiyorum elalem niye senin evini sen daha evlenmeden geziyor? Ceyiz gostermek nedir ya? Bence ceyiz gösterme isinden de siyirin

Kaynanam kendi evinde ağırlamak istiyor derken?
Gelin evi, KV'nin evi mi?
Sen onlarla birlikte mi yaşayacaksın?

Eğer anladığım doğruysa bir şey demeye hakkın yok konu sahibi, sonuçta Kv'nin evi.

BUNDA kuduracak ne var ya
anlamıyorum bu insanları demek ki başta sorun yok kafanızda

O ne demek ya ? Hadi kaynanan neyse yani düşüncesizin teki. Orada kalmayı düşünenler ne peki ? Asla kabul etme. Eşine söyle kaynanana ayar çeksin.. O nedir ya

Ay sacmalamasin ya evlendiginiz ilk gece mi kalcaklarmis sizin evde ve kabul etmedi iz diye kendni acindirip agliyo mu . Insani zorla nefret ettiriyo suna bakin ya. Oyle bi sacmalik olmayacagini kesin dille belirtin istedigi kadar da zirlasin bence . Esinede resti cek herkes yerini haddini bilsin. Bu ne bicim sorun ya

Ay şu çeyiz görme meselesine ayrı sinir oldum gelenlerin senin evinde kalacak olmasına ayrı sinir .Kendi evimde benden önce başkaları kalacak. Bide neyi nereyi karıştıracak belli değil çok sinir bozucu.
evet ya... kuzenimin de çeyizinden parçalar çalımışlardı....

Gelin evinde ilk gece kalmak az gelir bence esinle senin ortanizda yatsinlar
Yuh artik yaaaa!!!

Hadi kayinvalideniz densiz o gelecek misafirlerden birinin de aklı yerinde değil herhalde. Yeni gelin evini kullanmadan misafir mi kalirmis, ağırlayacak yeri yoksa çağırmasın yatılı misafir

dügün gecesi sendemi kalıcaklar yoksa dügün öncesi gelip kalıp dügün gecesi gidicekler mi gerci iksindede istemem ama en azında dügün gecesi kalmasınlar yanii

E bunu daha yeni yazmışsın
Imam nikahin falan mi vardi ki ya da onceden bi durumdan dolayı nikah mi yaptiniz düğün simdi mi ki?

Neyyyse ayni evde mi yasiyacaksiniz ki kendi evinde ilgilenmek istiyor onlarla diyorsunuz ya ? Oyle bile olsa birakin birilerini eve getirmeyi kv kendisi gidip biyerde kalmali.

Ya da o gece esinin memleketinde annesinin evinde sadece dugun icin kalacaksaniz da ayni sekilde. Suana kadar sahit olduklarim hep oyle yapip yeni evlileri evde yalniz biraktilar yani bu gibi durumlarda da.

Eğer misafiri direkt olarak sizin yaşayacagınız yeni evinize getirecekse daha da mantiksiz.

Biz mi anlamadık sen mi anlatamadın

Düğünden sonra yani gerdek gecesi cümbür cemaat sizde kalacaklar

Olur mu öyle şey

Biz şehir dışından gittik yengemin evine dayım o evde yaşıyor ama kanepede yatıyordu

Otelde kaldık ama düğünden önce kuaförden sonra o eve gittik giyindik yedik içtik hatta ortalığı da kirletdik mi dedik niye gittik bilmiyorum damat orda hazırlansın diye olabilir

Düğün çıkışı da hem biz hem gelinin ailesi eve gittik bir şeyler içtik sonra ayrıldık

Annene tada babana soylet sinirli soylesinler benm olsam giip kilidi drgistiririm

E bunu daha yeni yazmışsın
Imam nikahin falan mi vardi ki ya da onceden bi durumdan dolayı nikah mi yaptiniz düğün simdi mi ki?

............

düğünü olmadan nikah var diye, ilişkisine bakıp bir de çocuk derdine düşecek şekilde rahat bir yaşam süren kadın kişisinin, ben tutup da kaynana sorunu yaşayan yurdum kızlarından olacağını düşünemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…