Misafirlere çeyiz gösterilecegi için onu yapmamız imkansızÇok basit. Kapıyı kilitleyip anahtarı alın. Kapıyı kırıp girecek hali yok
Kavga bile ettik kendini acındırıp aglıyo gelenlerin burda kalcak yerleri var o illa benşm evimde kaldırcakHangi şehirdesiniz? Bulunduğunuz şehirde ucuz apart pansiyon yada uygulama otellerinin yada misafirhanelerin listesini çıkarıp fiyatlarını alın. Nişanlınız ailesiyle paylaşsın. Yeni gelin evinin anahtarı kayınvaldeniz de varsa evin anahtarını değiştirin öyle saçma şey olmaz kararınızı ciddi olarak bildirin.
Gelinden önce evde misafir mi kalır yaa? Eşiniz de karşıysa siz de karşıysanız neye dayanarak yapar bunu. Biz istemiyoruz, bitti. Anahtar da çeyiz gösterse bile onda durmamalı, sonuçta ayrı bir ev orası. Oğlu olması başka eve dingonun ahırı gibi girme hakkını vermez kimseye. Çok saygısız, benim oturmadığım koltukta benden önce biri yatacak.Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun
ben o gece cıngar cıkartır kovarım öle olursa gidemem evimdenbiz bu yüzden ilk gecemizi evimizde geçiremedik,otele gitmek zorunda kalmıştık. ev koğuş gibiydi adım atacak yer yoktu. hiç kimse yaşasın istemem bunu.
O geri kafalı anlasa bide bunuGelinden önce evde misafir mi kalır yaa? Eşiniz de karşıysa siz de karşıysanız neye dayanarak yapar bunu. Biz istemiyoruz, bitti. Anahtar da çeyiz gösterse bile onda durmamalı, sonuçta ayrı bir ev orası. Oğlu olması başka eve dingonun ahırı gibi girme hakkını vermez kimseye. Çok saygısız, benim oturmadığım koltukta benden önce biri yatacak.
Nerde görülmüş yeni gelin evi kullanıldığı. Aynen bunları söyleyin. düğün günü evden misafir çıkacak milletin girdiği banyoya ben gireceğim akşam oldu. Düğün gecesi de düğün salonunda mı yatıracakmış misafiri? Düğün günü nerede konaklatıyorsa öncesi de orda konaklatsın.
Şanslısın ki nişanlın da karşı birlikte karşısına geçip bunları lisanı münasiple söyleyin. Anahtarınızı da alın vermezse kilidi değiştirin. Çeyiz görmeye gelene de siz nezaret edin.O geri kafalı anlasa bide bunu