Kaynanam

Canım benim bu düğün akşamaı yatırcak kına degil

Şanslısın ki nişanlın da karşı birlikte karşısına geçip bunları lisanı münasiple söyleyin. Anahtarınızı da alın vermezse kilidi değiştirin. Çeyiz görmeye gelene de siz nezaret edin.
Eşim istemese sermicem bile ama anlamıyo düğün akşamı orda biri basıl kalır

Benimde başıma aynı şey gelecekti de taviz vermedim ben. Eşim belki de ağzımı aradı o zaman. misafirler kalsın mı falan dedi. Yok dedim benden önce kalmasın kimse. Ben kalayım mı dedi. kal dedim. ama yatakta yatamazsın bensiz dedim. O da içerde koltukta yatmış. davul toplamaya geldiğimde görmüştüm

Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun
Sakın canIm bnm hayataya düşme sakın şimdi tamam derseniz senin evliliğin başlamadan biter ben o raddedeyim çünkü herşeylerine tamam deme eşini sakın boş bırakma direk cevap ver

Düğün akşamı yatırcak zaten kına degil onları kabul etmiyo evinde agırlıcakmış hanımefendi

k'nin kendi evi ne güne duruyor acaba?
o akrabaların bir tek sizi mi var orda.
herkes misafirleri paylaştırır kendine. bu ne saçmalık!

Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun

Kaynananız başka şehirden mi gelecek, ve geldiği yerde akrabası yok mu?
Eğer yok ise düğüne gelen misafirlerin sizde kalmasının nesi anormal,neden kudurdunuz bu duruma ?
Ben hem kendi şehrimde hemde eşimin şehrinde düğün yaptım,
Kendi şehrimdeki düğünde gelen misafirler bizim evde kaldı, yani bu durumun nesi kudurtucu?

su orf adetler kadar gereksız sacma uygulamalar yok ceyızını gorecekler de ne olacak,benımde nısanda bogcamı acıp herkes ne getırmısler dıye bakmıstı sonra aldım hemen kendı evıme getırdım kullanacaklarımı ayırdım gerısını kaldırdım bır koseye benım sudyen olcumden kıcıma gıyecegım dondan elaleme ne allah askına ya aa ;(((
sızın konunuza gelırsek alın anahtarı kv den, dugunden sonra balayı falan yapacakmısınız bılmıyorum ama bız ılk gecemızı esımle evımızde basbasa gecırmek ıstıyoruz, hem ılk gunden mısafır olmaz, sız kendı evınızde agırlayın lutfen , kusura da bakmayın de yada esın desın bunu ,ceyızıde gormeyıversınler sankı ne ıslerıne yarayacaksa gormek, kendılerı mı kullanacaklar ))

Ne ceyiz gösterirdim ne kalmalarına izin verirdim. Kilitleyin evi sizin rizaniz dışında olacaksa.
Aynen böyle yapın konu sahibi arkadaşım. Ne çeyizi evi de göreceklerse eşin alsın anahtarı gezdirsin çıkartsin benim eşim öyle yapmıştı hepte şehir dışından gelmelerine rağmen kimse kalmadı kv bu düğün evi bende kalacaklar gelin evi yakışık almaz dedi eşim bile kalmadı evde ,öyle yaptılar. Ama eşimin amca oglu evlendi damat gençleri toplayıp eve girdi. Eşim bile ayıpladı söyledi böyle olmaz diye ama dinlemediler. Bi güzel de pisletmisler kınadan sonra. Bi daha düğün sabahı evi temizlediler.
Öyle olsun istemiyorsanız anahtarı alsın eşin evi gezdirme adetleri varsa gezdirsin kitlesin kapıyı.Koysun cebine vermesin.

Misafirlere çeyiz gösterilecegi için onu yapmamız imkansız

Hayatta imkansz diye birşey yoktur. Çeyiz görmek isteyen düğünden sonra gelsin dersin olur biter.
Sen şimdiden imkansız diyorsan düğün günü evi de temizlersin. Ne de olsa gelen giden olacak

Böyle iğrenç bişey olabilir mi ya bu ne ayıp böyle kesinlikle sesinizi çıkarın kötü gelin olmayayım demeyin kötü gelin olun ayrıca bu evine sahip çıkmak kimseyi kötü yapmaz baştan dişinizi gösterin yoksa benim gibi paspas gibi ezilirsiniz

büyük sözüme tövbe olsun ..
ancak
ben olsaydım düğünü bozma pahasına bile olsa asla kabul etmezdim...
çeyiz , yeni ev kolay mı döşeniyor allah aşkına..
binbir özen binbir masrafla döşüyorsunuz evinizi..
elalem gelecek -sizin evinizde -siz olmadan daha -siz eve girmeden misafirlerini "gelin evinde" agırlayacak...
bu nasıl "hafif akıllılıktır"...
ben olsaydım evden soğurdum resmen....o evi kaldırıp temizlemeden, kokularını çıkarmadan asla yatmazdım...

ancak yine de kabul ederseniz olgunlugunuza , sineye çekmenize hayran kalırım..

hakkınızda hayırlısı..

bir ömür mutluluklar....

benim bildiğim yeni gelin evine ilk günler misafir olarak hemen gidilmez hele kalmak cok ayıp bizde

ayyy saçmalığında böylesi üstelik kalacak başka yer olmasına rağmen kv ısrarla sizin evinizde kalmasını istiyor bu ne hadsizlik sakın alttan alayım deme saçmalık yahu gelin evinde hemde düğün gecesi kalınır mı bunlar da hiç mi akıl yok

Senin için normal ama bu bizim için anormal ve gelen herkezin burda kalcak yerleri var o geleni kendi evinde tutmak için öle yapıyo yorumlardada belirttim zaten..!

benim görümcem cok iyi bir insan eşimle ikisi ayrı şehirlerde birbirlerini 3 4 sene görmemişler. eşim bizim evde kalıyordu. sadece 1 gün kaldı (oturma odasında yatmış, geldiğimde evi silmiş süpürmiş) eşimin akrabaları ona bir sürü laf ettiler düğünden önce kaldığı için düğünden sonrada 1 2 kalacaktı düğünün erdesi günü tekrar geldi ben anneme gitmiştim bir şey alacaktım geldiğimde inanın ev tertemizdi eşimin camaşırlarını yıkamış yemek yapmış. ablası kızdığı için yeni gelin evinde kalınırmı diye o gün gitmek zorunda kaldı not düğün günü kalmadı

ayy şu kaynanalardan kal geldi artık

canm kilitle evini kimseye verme anahtarını evimde ilk ben kalacağım, çeyizimi de düğünümden sonra görmek isteyen gelir görür de olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…