Canım benim bu düğün akşamaı yatırcak kına degilCok sinir bir durum gercekten.siz konusmayin nisanliniz halletsin bu konuyu.oranin gelin evi oldugunu ilk sizin hevesiniz oldugunu guzel bir dille anlatin,ikna edin.
bende de ayni durum olacakti Allahtan dugun memlekette olacak diye kina gecesine gelen cok olmadi da kurtuldum bu krizden
Eşim istemese sermicem bile ama anlamıyo düğün akşamı orda biri basıl kalırŞanslısın ki nişanlın da karşı birlikte karşısına geçip bunları lisanı münasiple söyleyin. Anahtarınızı da alın vermezse kilidi değiştirin. Çeyiz görmeye gelene de siz nezaret edin.
Sakın canIm bnm hayataya düşme sakın şimdi tamam derseniz senin evliliğin başlamadan biter ben o raddedeyim çünkü herşeylerine tamam deme eşini sakın boş bırakma direk cevap verKızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun
Düğün akşamı yatırcak zaten kına degil onları kabul etmiyo evinde agırlıcakmış hanımefendiUzaktan gelen misafirler düğün sonrası gidecekler mi?
O gece ne yapmayı düşünüyor?
Alternatif sunun, ne yapacağını bilemiyor olabilir yer sıkıntısı varsa.
Misafirhane gibi bir şey ayarlasın nişanlınız.
Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun
Aynen böyle yapın konu sahibi arkadaşım. Ne çeyizi evi de göreceklerse eşin alsın anahtarı gezdirsin çıkartsin benim eşim öyle yapmıştı hepte şehir dışından gelmelerine rağmen kimse kalmadı kv bu düğün evi bende kalacaklar gelin evi yakışık almaz dedi eşim bile kalmadı evde ,öyle yaptılar. Ama eşimin amca oglu evlendi damat gençleri toplayıp eve girdi. Eşim bile ayıpladı söyledi böyle olmaz diye ama dinlemediler. Bi güzel de pisletmisler kınadan sonra. Bi daha düğün sabahı evi temizlediler.Ne ceyiz gösterirdim ne kalmalarına izin verirdim. Kilitleyin evi sizin rizaniz dışında olacaksa.
Misafirlere çeyiz gösterilecegi için onu yapmamız imkansız
büyük sözüme tövbe olsun ..
ancak
ben olsaydım düğünü bozma pahasına bile olsa asla kabul etmezdim...
çeyiz , yeni ev kolay mı döşeniyor allah aşkına..
binbir özen binbir masrafla döşüyorsunuz evinizi..
elalem gelecek -sizin evinizde -siz olmadan daha -siz eve girmeden misafirlerini "gelin evinde" agırlayacak...
bu nasıl "hafif akıllılıktır"...
ben olsaydım evden soğurdum resmen....o evi kaldırıp temizlemeden, kokularını çıkarmadan asla yatmazdım...
ancak yine de kabul ederseniz olgunlugunuza , sineye çekmenize hayran kalırım..
hakkınızda hayırlısı..
bir ömür mutluluklar....
Senin için normal ama bu bizim için anormal ve gelen herkezin burda kalcak yerleri var o geleni kendi evinde tutmak için öle yapıyo yorumlardada belirttim zaten..!Kaynananız başka şehirden mi gelecek, ve geldiği yerde akrabası yok mu?
Eğer yok ise düğüne gelen misafirlerin sizde kalmasının nesi anormal,neden kudurdunuz bu duruma ?
Ben hem kendi şehrimde hemde eşimin şehrinde düğün yaptım,
Kendi şehrimdeki düğünde gelen misafirler bizim evde kaldı, yani bu durumun nesi kudurtucu?