Hayir ben kocamin konusmasini istiyorum. Onu ikna etmek istiyorum. Cunku en guzel sekilde aramizi bozmadan orta yolu bulacak kisi o ve gorumcemde herseyden haberdar. Beni cok dusunseydi zaten soylerdi annesine. O yuzden esimi ikna edip onun konusmasini saglamak istiyorum ama esim yanasmiyo
eşiniz yanaşmaz
o çünkü gayet memnun hayatından
erkeklerin hayatı basittir çünkü kadınlar gibi değil
erkek sabah kalkar kahvaltısı önüne geliyor mu, kim getiriyor ne şekilde geliyor umursamaz, kahvaltısını yapar çeker gider işine , arkasından kim toplar onu ilgilendirmez, gömleği ütülü mü, kim yapıyor onun için önemli değildir
akşam eve gelir , önüne yemeği geliyor mu , yemekten sonra çayı , meyvesi geliyor mu tamam, annesi ya da eşi getirsin farketmez
erkekler eşimle iki oturup romantik şeyler konuşayım eşime sarılıp film izleyim derdine düşmez ki
eşiniz tabi ki memnundur hayatında anacığı babacığı yanında afedersiniz ama yatakta karısı da yanında
daha ne istesin ki eşiniz ?
çoook beklersiniz o zaman
sizi anasına babasına mecbur bırakan adamı nasıl seviyorsunuz anlamıyorum ben
sevgi de bir yere kadar
bakın siz sevdiğiniz için bunlara katlanıyorsunuz , bir düşünün o sizi sevdiği için nelere katlanmayı kabul ediyor ?
gidicem demişsiniz , sen bilirsin git demiş
bu kadar basit mi ? anası babası yatalak hasta değil , maddi durum da varmış beraber yaşamaya sebep ne ? ne mecburiyet var ? ana baba için eş bırakılır mı ?
kavga eder durursunuz , bir bakmışsınız arkanıza seneleriniz geçmiş
ondan sonra geçmiş ola benden söylemesi
ağlamayan çocuğa meme vermezler
ben olsam her çareye başvururum elim kolum bağlı beklemem