Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

Ay adam takmış memeye emzirmeye senin kaynana2 tane anlaşılan biri alıyım gezdireyim konu komşu görsün derdinde biride benim yanımda emzir vallahi terazildim disardan biri olarak yok olmuyor

Senin kayinpeder de baya bi genismis. Bu nasil bi üslup nasil bi dusuncedir boyle! Ayda bir defa evlerine gitmen cok bile mumkunse senede bi defa falan giderdim ben herhalde
Benim elimde olsa ben hiç gitmicem.Sırf eşimle aram bozulmasın diye gidiyorum

kibar ol,herkesin huyu suyu farklı sizde beni böyle kabul edin ,eltin kimse artık x ile karşılaştırmayın ,
ona da bana da ayıp oluyor ,böyle yaptığınız için gelesim gelmiyor diyin ,
5 parmağın 5 i bir değil deyin yok çok ,anlamıyorlarsa gitmezsiniz olur biter .....
aradıklarında açmayın eşin ailesi ile başetsin ,
kardeşimin eşi ile 10 senedir tanışıyoruz ,yeni doğum yaptı eşinin benim yanımda bile emzirmiyor gidip diğer odada emziriyor ,herkes nasıl rahat ederse ,gözleyip napıcam

Ay adam takmış memeye emzirmeye senin kaynana2 tane anlaşılan biri alıyım gezdireyim konu komşu görsün derdinde biride benim yanımda emzir vallahi terazildim disardan biri olarak yok olmuyor
Sen birde bana zor eltimi ikna etmiş arkasını dönüp emzirmeye, 21 aydır beni ikna etmeye uğraşıyor takmış bu konuya. Acaba şundan mı diye düşünüyorum.Kaynanamda kayınbabamda oğlumu doğdu doğalı bende çok kıskanıyorlar.Çocuk devamlı kendi kucaklarında dursun gözünün önünde dursun istiyorlar. Ondan mı acaba emerkende çocuk gözümüzün önünden ayrılmasın diye kıskançlıktan yapıyor anlamadım

Eşim diğer odada uyuyordu kp bana bunları derken canım
Uyanır uyanmaz söyleseydin bir şey ne kadar gecikirse o kadar haklısız olursun bu kv dedikleri bir günlük laf değil onları da mı söylemedin açık açık yanlarında söyle hayatım baba böyle böyle diyor diye diyecek laf bulamasınlar tek söylersen arkandan yalan söylüyor diyebilirler

Kayınbabam bana takmış durumda herşeyim batıyor ona,torun gözünün önünden 2 saniye ayrılcak diye ödü kopuyor kıskançlıktan yapıyor galiba

Iyi fikir canım eşime onların yanında söyliyim ama eşim hı der geçer kesin çünkü babasının çenesiyle eşimde baş edemiyor. Kayınbabam hiç susmuyor

Kayınbabam bana takmış durumda herşeyim batıyor ona,torun gözünün önünden 2 saniye ayrılcak diye ödü kopuyor kıskançlıktan yapıyor galiba
onlarda bir çeşit doğum sonrası ayar bozukluğu yaşıyor belli ,herkes konuşur herkes ileri geri vites yapar ,umursamayın ,mesafe candır ,eşiniz uğraşsın ailesiyle ,

onlarda bir çeşit doğum sonrası ayar bozukluğu yaşıyor belli ,herkes konuşur herkes ileri geri vites yapar ,umursamayın ,mesafe candır ,eşiniz uğraşsın ailesiyle ,
Şükür ayda bir kez gidiyoz yoksa çekilcek çile değil.Eltim hafta da 3 gün gidiyormuş onlara,o nasıl dayanıyor bu adamın çenesine anlamıyorum

Iyi fikir canım eşime onların yanında söyliyim ama eşim hı der geçer kesin çünkü babasının çenesiyle eşimde baş edemiyor. Kayınbabam hiç susmuyor
çene ile baş edememek ayrı meneme mi bakacağım dön arkanı emzir demesi ayrı şey hadsizlik diz boyu yani eşin tepki göstermiyorsa gitme oraya neden diyince de söyle bunları eğer buna rağmen laf etmeyip hıII yaparsa sorunu eşinde ara bence

O zaman büyütülecek bir şey dememiş demekki kayınpederin. Ne var ki bakmıyormuş zaten
Eşimle bu adam yüzünden boşanma noktasına gelmek istemem.Çocuğu yaparken diye cümle kurmak yerine benim mahremiyet anlayisim böyle arka odada emzirmemin sana bir zararı yok,herkesin karakteri aynı olmaz,ben rahat edemiyorum desem olur sanırım

Haklısın canım eşimle o kadar çok kavgalar ettimki inanamazsın eşime şimdi söylersem sen yanlış anlamışsin diyebilir veya da babamın huyu bu takma,o sırada ben yanında olsaydım cevap verirdim ama yoktum diyebilir

Ahhhh ah
Sanki o yaşa kadar eltinle sen fanusta buyudunuz de kv nin gelini oluverdiniz:)
Yapısı huyu yetiştirilmesi farklı demezler
Bu ikisi farklı iki kişi demezler
Bu ikisi de gelinim derler, tek sınıfa koyar yargilarlar. İşte bu kadar
Sen aynen devam şekerim, hiç bozma kendini

21 aydır konuşuyor ben hala arka odada emzirmeye devam ediyom dinlemiyom kayınbabamı

Kayınpederle meme muhabbeti Tövbe estagfurullah...
Elti niye baska odaya gitmiyo insan kendi babası olsa aynı odada emzirmeye utanır..
Gerisi fasa fiso kardeş sade buraya takıldım ben bu neyin kafası

Son düzenleme:
Kayınpeder bida bu emzirme muhabbetini yaparsa bence kusura bakmayın benim ailemde baska erkegin yanında emzirmek yok babanda olsa kardeşinde olsa de.. millet yanında emzirse rahatsız olur bunlar tam tersi ne degişikler şu kk da neler duyacaz daha..

Konularınada baktım senden küçük ama anlaşılan fena bi eltin var kendini ona ezdirmemeye bak..

Son düzenleme:
21 aydır konuşuyor ben hala arka odada emzirmeye devam ediyom dinlemiyom kayınbabamı

Aynen devam ama yeri geldiğinde de cevabını ver, lafını esirgeme. Madem o eşin yokken laf söylüyo, sen de eşin yokken göster dişini. Kp yse kp liligini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…