- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
İnan çok bunaldım ya arka odada emzirmem sorun oluyor yaHıc kafana takma inan dort dörtlükte olsak biseyler buluyorlar kayinbaban ben senin memelerinemi bakacam demiş ya cok igrenc bisey bu onlara neyki nerde emzirdigin bunlar sorun yapilcsk seylermi allah askina. Sizinkiler benim kvdemler gibi ottan cöpten huy kapiyolar Allah ıslah etsin boylelerini ne diyim derdi skıntisi yok gelinlerle ugrasiyolar.
Kaynanam benim oğlumu bebekken ters çevirmiş tepe taklak yapmış insan ben nasıl ona güvenim de mahallede oğlumu gezdirmesine izin veriyimAklım yandı. Bendeki bana yetmedi şuan. Emzirme konusunda çok haklısın. Başka bir kadın gögüslerini ve mahremiyetini önemsemiyor diye sende mi önemsememek zorundasın. Ayrıca neden güvenmek zorundasın. Degiliz kimseye güvenmek zorunda degiliz hem güven okadar basit bir şey mi, zorla olacak bir şey mi?
Seni cok iyi anliyorum ama yeri geldigi zaman kendini ezdirmeyeceksin onlari hic ilgilendirmez nerde nasil emzirdigin utanmaz adam hic isi gucu kalmadi mlletn nerde emzirdigi bunlara dert oldu. Ay nefret ediyorum boyle insanlardan Allahim benimkilerde icinde olmak uzere akil fikir vicdan ver boyle insanlaraİnan çok bunaldım ya arka odada emzirmem sorun oluyor ya
Eşimi seviyorum aşık olup evlendim ama kayınbabama dayanamıyorum işteKayınpederin ne rahat adammışYok bi de baksın memelerine! Nasıl bir aileye gelin gitmişsin sen allah sabır versin.
Tek sıkıntın kp olarak görünmüyor işte. Eşin ne diyor bu duruma?Eşimi seviyorum aşık olup evlendim ama kayınbabama dayanamıyorum işte
Seninkiler de mi öyleler canımSeni cok iyi anliyorum ama yeri geldigi zaman kendini ezdirmeyeceksin onlari hic ilgilendirmez nerde nasil emzirdigin utanmaz adam hic isi gucu kalmadi mlletn nerde emzirdigi bunlara dert oldu. Ay nefret ediyorum boyle insanlardan Allahim benimkilerde icinde olmak uzere akil fikir vicdan ver boyle insanlara
Bu bildigin toplum baskısı. Hem o şekilde zaten güvenemez insan yani bırak isterse dünya iyisi olsun. Yine güvenmek zorunda degilsin. O adamada güvenmek zorunda degilsin. Ben de şahsen herkeze sapık gözüyle bakmıyorum ama o denli kocamdan başkasına güvenmem. Canim böyle istiyor keyif benim. Kime güvenecegimede kendim karar veririm. Sanki siz yanlışsınız onlar dogru bunu dikte etmek için eltinizin hareketlerini kullanıyorlar.Kaynanam benim oğlumu bebekken ters çevirmiş tepe taklak yapmış insan ben nasıl ona güvenim de mahallede oğlumu gezdirmesine izin veriyim
Oyleler tabi sirf bahane olsun diye etmedikleri eziyet laf kalmadi Allaha havale ettim ben onlari biz esimiz icin katlaniyoruzda onlar oğullarini dusunup cenelerinu tutamiyolarSeninkiler de mi öyleler canım
Eşim de babasının huylarından bıkmış durumda birkaç kez bazı konularda uyardı ama babası laftan anlamıyor zavallı eşim son zamanlarda çöktü artık sesi bile çıkmıyor babasına karşı o da bunaldı artıkTek sıkıntın kp olarak görünmüyor işte. Eşin ne diyor bu duruma?
Daha vahim şeyler mi var yani? Adam çöktüğüne göreEşim de babasının huylarından bıkmış durumda birkaç kez bazı konularda uyardı ama babası laftan anlamıyor zavallı eşim son zamanlarda çöktü artık sesi bile çıkmıyor babasına karşı o da bunaldı artık
Eğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desemEltideki rahatlıkta kimsede yoktur arkasını dönüp emzirmesin salsın ortaya nolcak sanki nasıl olsa kp memelerinize de bakmıyormuş edep yahu tövbe yarabbbbbbbim...siz en doğrusunu yapıyorsunuz takılmayın yüzlerine söyleyin lütfen beni az sevin onu çok sevin beklenti içine girmeyin deyin...
Eğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desemEltideki rahatlıkta kimsede yoktur arkasını dönüp emzirmesin salsın ortaya nolcak sanki nasıl olsa kp memelerinize de bakmıyormuş edep yahu tövbe yarabbbbbbbim...siz en doğrusunu yapıyorsunuz takılmayın yüzlerine söyleyin lütfen beni az sevin onu çok sevin beklenti içine girmeyin deyin...
Babası yüzünden kaç defa boşanma noktasına geldik.Eşim arada kalıyor bana yalvarıyor nolur kavga etmeyelim kimseyi takma diyorDaha vahim şeyler mi var yani? Adam çöktüğüne göre
Aslında "baba çocuğu yaparken aynı odada kalıp arkamızı dönmemiştik, emzirirken de bunu bekleme benden" biraz daha lafını esirgemeyen biri bunu diyebilmeli.Eğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?