- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Niye çetelerini tutmuyorlar biliyo musun gelinin biri olmazsa biri gelir nasilsa oğlan ailesiyiz diyeOyleler tabi sirf bahane olsun diye etmedikleri eziyet laf kalmadi Allaha havale ettim ben onlari biz esimiz icin katlaniyoruzda onlar oğullarini dusunup cenelerinu tutamiyolar
Cnim inan haklisin tamam eslerimizede kiysmiyoruz arada kalıyorlar diye ama biz kendimizi onlari dusundugumuz kdar düşünmüyoruz takma diyeceklerine biraz daha duyarli olsalar bence braz daha sert ve kararli bi cevsp verseler kayinbaban brdaha boyle dengesizlik yapamaz ama benim esim yapamiyor bunu bu yuzden hep ben perisan oluyorum arada artik inan beni dusunmeyeni bende dusunmeme kararu aldim sonucta onlarin annesi babasi disardan biri gelipte onlsrla konusacak degil eslerimizin halletmesi lazim.Babası yüzünden kaç defa boşanma noktasına geldik.Eşim arada kalıyor bana yalvarıyor nolur kavga etmeyelim kimseyi takma diyor
Hee aynen bunlar gibi aileyede gelinler kapiya dizilmis bekliyodu zaten allaha sukur boyle cazgır ailelerde hep biz sessizlere duserNiye çetelerini tutmuyorlar biliyo musun gelinin biri olmazsa biri gelir nasilsa oğlan ailesiyiz diye
Deyin gitsin herkesin bir özeli mahremi var oturup salonda emzirince noluyorki yanında emzirmek de neyin nesi cok sacma gerçekten hani diğer odalar soğuk falandir uygunu kızım ben çıkıyım sen burda doyur çocuğu dese okEğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desem
Ben o kadar ağır konuşursam olay büyürAslında "baba çocuğu yaparken aynı odada kalıp arkamızı dönmemiştik, emzirirken de bunu bekleme benden" biraz daha lafını esirgemeyen biri bunu diyebilmeli.
Evet haklısın canım eşlerimizde biraz korkak sanırımCnim inan haklisin tamam eslerimizede kiysmiyoruz arada kalıyorlar diye ama biz kendimizi onlari dusundugumuz kdar düşünmüyoruz takma diyeceklerine biraz daha duyarli olsalar bence braz daha sert ve kararli bi cevsp verseler kayinbaban brdaha boyle dengesizlik yapamaz ama benim esim yapamiyor bunu bu yuzden hep ben perisan oluyorum arada artik inan beni dusunmeyeni bende dusunmeme kararu aldim sonucta onlarin annesi babasi disardan biri gelipte onlsrla konusacak degil eslerimizin halletmesi lazim.
Öyle demiyor işte eltim onla aynı odada otururken emziriyomus bende öyle yapmıyormusum delircem ya. Eşim o sırada uyuyordu diğer odada. kayınbabam eşim yanımda yokken lafları sayıyor banaDeyin gitsin herkesin bir özeli mahremi var oturup salonda emzirince noluyorki yanında emzirmek de neyin nesi cok sacma gerçekten hani diğer odalar soğuk falandir uygunu kızım ben çıkıyım sen burda doyur çocuğu dese ok
Aynen ya sana da üzüldüm sende benim gibisin. İlk bebeğine mi hamilesin canımHee aynen bunlar gibi aileyede gelinler kapiya dizilmis bekliyodu zaten allaha sukur boyle cazgır ailelerde hep biz sessizlere duser
Evet cnm ilk bebegim olcak insallah dur bakalm bebek dogunca beni ne skıntilar bekliyo Allahtan hayirlisiAynen ya sana da üzüldüm sende benim gibisin. İlk bebeğine mi hamilesin canım
Bence de öyle canım eltim nasıl dayanıyor kayınbabamın çenesine hayretBu bildigin toplum baskısı. Hem o şekilde zaten güvenemez insan yani bırak isterse dünya iyisi olsun. Yine güvenmek zorunda degilsin. O adamada güvenmek zorunda degilsin. Ben de şahsen herkeze sapık gözüyle bakmıyorum ama o denli kocamdan başkasına güvenmem. Canim böyle istiyor keyif benim. Kime güvenecegimede kendim karar veririm. Sanki siz yanlışsınız onlar dogru bunu dikte etmek için eltinizin hareketlerini kullanıyorlar.
Sende kimse yokken ağzinın payini ver biz öyle yetişmedik bana göre uygun değil birdaha bana bu konuda konuşmayın deyin eski kimyalarınıza baktımda kp yüzünden kavgalar falan çıkmış çokta saygıda kusur edilmeyecek bi tip değilÖyle demiyor işte eltim onla aynı odada otururken emziriyomus bende öyle yapmıyormusum delircem ya. Eşim o sırada uyuyordu diğer odada. kayınbabam eşim yanımda yokken lafları sayıyor bana
Ben oğlumda kaynanam ve kayınbabamdan çok çektim 21 aylık olmak üzere oğlum. İnşallah sen çekmezsinEvet cnm ilk bebegim olcak insallah dur bakalm bebek dogunca beni ne skıntilar bekliyo Allahtan hayirlisi
Insallah canimm bu zmana kdar cektirdiler ins cocuktan snra yakamdan duserlerBen oğlumda kaynanam ve kayınbabamdan çok çektim 21 aylık olmak üzere oğlum. İnşallah sen çekmezsin
Aslında hiç saygı gösterilcek bir insan değil ama eşimle aram bozulmasın diye saygımi gösteriyorum mecburen. Bu emzirme konusunda şu cevabı verdim ben arka odada yatarak emziriyorum keyif yapıyorum, burada senin karşında yatarak memem açık emziremem günah olur dedim o da git çabuk emzir gel o zaman dedi. Onun anlıcagı dilden ona konuştum.Sende kimse yokken ağzinın payini ver biz öyle yetişmedik bana göre uygun değil birdaha bana bu konuda konuşmayın deyin eski kimyalarınıza baktımda kp yüzünden kavgalar falan çıkmış çokta saygıda kusur edilmeyecek bi tip değil
Valla nerdeyse ben de öyle dicek noktaya geldim bu adam yüzündenMemelerine mi bakcam? Bu olmamış işte.Bir kp ye yakışıyor mu?
He bakacan ki arka odaya gitmemi istemiyon demek geldi içimden sizin yerinize .Tövbe tövbe
Eşim diğer odada uyuyordu kp bana bunları derken canımEşin hiçbir şey söylemiyor mu bunlardan haberi yok mu kp nin dediği de laf değil sapık mı ne be
İnan bunlar yüzünden uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyorum,oğlumu benden kıskandılar,kendileri doğurmuş gibi davrandılarInsallah canimm bu zmana kdar cektirdiler ins cocuktan snra yakamdan duserler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?