Kaynanam ve kayınbabam devamlı benim eltim gibi davranmamı bekliyorlar

Oyleler tabi sirf bahane olsun diye etmedikleri eziyet laf kalmadi Allaha havale ettim ben onlari biz esimiz icin katlaniyoruzda onlar oğullarini dusunup cenelerinu tutamiyolar
Niye çetelerini tutmuyorlar biliyo musun gelinin biri olmazsa biri gelir nasilsa oğlan ailesiyiz diye

Babası yüzünden kaç defa boşanma noktasına geldik.Eşim arada kalıyor bana yalvarıyor nolur kavga etmeyelim kimseyi takma diyor
Cnim inan haklisin tamam eslerimizede kiysmiyoruz arada kalıyorlar diye ama biz kendimizi onlari dusundugumuz kdar düşünmüyoruz takma diyeceklerine biraz daha duyarli olsalar bence braz daha sert ve kararli bi cevsp verseler kayinbaban brdaha boyle dengesizlik yapamaz ama benim esim yapamiyor bunu bu yuzden hep ben perisan oluyorum arada artik inan beni dusunmeyeni bende dusunmeme kararu aldim sonucta onlarin annesi babasi disardan biri gelipte onlsrla konusacak degil eslerimizin halletmesi lazim.

Eğer bir daha bu emzirme konusunu açarsa kayınbabam şunu desem olur mu. Baba benim mahremiyet anlayışım bu şekilde. Herkesin karakteri farklıdır benim karakterim böyle desem
Deyin gitsin herkesin bir özeli mahremi var oturup salonda emzirince noluyorki yanında emzirmek de neyin nesi cok sacma gerçekten hani diğer odalar soğuk falandir uygunu kızım ben çıkıyım sen burda doyur çocuğu dese ok

Evet haklısın canım eşlerimizde biraz korkak sanırım

Öyle demiyor işte eltim onla aynı odada otururken emziriyomus bende öyle yapmıyormusum delircem ya. Eşim o sırada uyuyordu diğer odada. kayınbabam eşim yanımda yokken lafları sayıyor bana

Bence de öyle canım eltim nasıl dayanıyor kayınbabamın çenesine hayret

Öyle demiyor işte eltim onla aynı odada otururken emziriyomus bende öyle yapmıyormusum delircem ya. Eşim o sırada uyuyordu diğer odada. kayınbabam eşim yanımda yokken lafları sayıyor bana
Sende kimse yokken ağzinın payini ver biz öyle yetişmedik bana göre uygun değil birdaha bana bu konuda konuşmayın deyin eski kimyalarınıza baktımda kp yüzünden kavgalar falan çıkmış çokta saygıda kusur edilmeyecek bi tip değil

Aslında hiç saygı gösterilcek bir insan değil ama eşimle aram bozulmasın diye saygımi gösteriyorum mecburen. Bu emzirme konusunda şu cevabı verdim ben arka odada yatarak emziriyorum keyif yapıyorum, burada senin karşında yatarak memem açık emziremem günah olur dedim o da git çabuk emzir gel o zaman dedi. Onun anlıcagı dilden ona konuştum.

Senin kayinpeder de baya bi genismis. Bu nasil bi üslup nasil bi dusuncedir boyle! Ayda bir defa evlerine gitmen cok bile mumkunse senede bi defa falan giderdim ben herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…