Kaynanam ve görümcelerim...:(

ReLaX02

Üzerimden atamadığım mutsuzluklarım var..
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
196
725
Meraba kizlar...

Cogu kisi gibi benim derdimde kaynanamla ilgili..
Mesela size dun yasadigim bi olayi anlatayim..:

Simdi 2 gorumcem var kaynanamgile gelmislerdi bayramlasmak icin..bende ust katta oturuyorumm.. yanlarina indim hosgeldin deyip bayramlasmak icin... iste saat 3 gibiydi..et pisirmis yiyolardi.. bende toktum yememistim.. sonra sofrayi topladim ve aceleyle mezarliga gitmistik.. mezarliktan geldikten sonrada ben annemgile bayramlasmaya gitmistim. Ve saat 21.30 gibi eve geldigimizde herkes toplanmis kaynanamgilin balkonunda oturuyolardi cay iciyolardi.. bizde oturduk.. esim gece bekcilik yapacagi icin.. is yerine gitmisti... ve bende mutfaga su icmek icin gittigimde saat 3 te yemis olduklari yemek bulasiklari hala duruyodu... daginik bi sekilde ve kimse elini bile surupte yikamamisti..bende basta umursamadim kendiler bu saate kadar yikamamislarsa ben neden yikayim dedim balkona ciktim oturdum iste..sonra iste cay tepsisini ortadan kaldirmak icin bardaklari falan topluyodum ki kaynanam o bulasiklarida makinaya atsana dedi.. ve bende tamam dedim ama istemeyerek.. simdi zoruma giden konu su orda iki kizi var bi de kizinin eltisi var 3 kisi o kadar bulasigi baya bi bekletip yikamadiklari halde benim ustume yuklemesi.. bulasiklari makinaya atmayi kesinlikle yuksunmuyorum ama yani dese ki sey mesela kizim hadi gorumcenle bulasiklari halledin falan dese zoruma gitmezde yuksunmemde.. ama beni boyle esek gozunde gormesi zoruma gidiyo..mesela o kadar bulasigi ben gelmeden once veyada sonra kizlarina kizim su bulasigi yikayin diyebilirdi..
Ve bunu hep yapiyo..ve bana sunu yap deyince yok diyemiyorumm... ama cok zoruma gidiyo kizlar..
Mesela o bulasiklardan kalan buyuk tepsiler falan vardi.. gorumceme dedim ki abla sen su tepsileri yikada bende durulayim dedim once uzum yiyom sonra tuvaletim var diye bahane uydurdu ve tuvalete girmedi bile...

Sizce haksiz miyim kizlar.? Siz olsaniz ne yapardiniz..?

18 yaşındasın. Muhtemelen ailenle yasarken bir tane bardak kaldirmazdin simdi kaynana evinde hizmetçilik yapıyorsun. Ne diyelim kendi hakkını koruyamayacak kadar küçük yasta evlenmissin eşin bari sana sahip çıksa...

Yok esimle allaha sukur oyle bi sorunumuz yok sahip cikiyo bana o bakimdan cok sansliyim cok sukur..

Yapmayın
Kızım bulaşığı makinaya koyver dediğinde abla sana yardım etmeme gerek varmı deyin
Sonuçta böyle birinin kızı değil bariz gelini iş görenisiniz
Ya cok haklisiniz bunu hep yapiyo o milletin icinde oyle deyince bende yok diyemiyorum..oda yok diyemeyecegimi bildigin icin soyluyo sanirim.

Haklisiniz valla. Bende is buyrulmasini hic sevmem. Hele hele musait insanlar varken o is icin ben beklendiysem. Ama daha da sinir oldugum sey daginik ve pis ortam. Ayip onlarin ayibi der yaparim. Yeri geldiginde de lafimi sokarim.

Görümcenler uzakta oturuyorsa iş yapmamış olabilirler.Siz de yakındasınız kv niz size nazı geçmiş.Sizin kırmayacgınızı biliyor.Çocuk var mı bilmiyorum ama çocuk olunca zaten yapamayacaksınız en azından bahaneniz olur.

Keske kaynanamgil bulasik yikatti yazacagina burda ogretmenim cok odev verdi diye yazsaydin. Senin adina sevinirdim. Yazik etmissin. 18 yasinda birinin esim demesini ciddiye alamiyorum. Iki cocuk bi evde evcilik oynuyorlar gibime geliyor. Hakkinda hayirlisi olur insAllah. Hayir demeyi öğren

Ben olsam asla makınaya koymazdım
Ben birsey yemedim ki siz yemişssiniz
Kaç saattir de orda kalmıs bulasıklar derdim
Haklısın tabi

Haklısın sanırım en küçük sensin ve de gelinsin ve de onlar da klasik bir geline hizmet ettiren aile tipi

Siz de görümceler gibi bahaneler uydurun

Ya aslinda bitanesi burda bize yakin oturuyo..bitaneside 2 saatlik uzaklikta bi yerde oturuyo ve cocugum yok..
Ya gorumcemin biri bize yakin oturuyo..biride 2 saatlik uzaklikta...

Evet haklisiniz erken evelendim ama bi pismanligim yok cok sukur...hakkimizda hayirlisi olsun her zaman icinn... ve hayir demeyi sahidende ogrencem artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…