Kaynanam ve görümcelerim...:(

Şunu bir kafanıza sokun. "Hayır yapmıyorum" dersen ayıp olur diye düşünüyorsunuz ya. Asıl onlar size böyle davranarak ayıp ediyorlar. Bunu aklınızdan hiç çıkarmayın. O zaman hayır demek daha kolay olur.

Kadınlarımızın en büyük sorunu zaten HAYIR demeyi bilmemek hayır demeye utanmak. Bunu öğrenmeniz gerek. 5 harfli bir kelime, çok kolay söyleniyor aslında, lütfen bi deneyin..

Ya cok haklisiniz bunu hep yapiyo o milletin icinde oyle deyince bende yok diyemiyorum..oda yok diyemeyecegimi bildigin icin soyluyo sanirim.
Yok diyemeyecegini bildiği için söylüyor işte bak durumu anlamışsın direk yapmam falan deme o an bı bahane uydur gorumcenin yaptığı gibi tuvalete gidecm eve çıkmam lazım ya da başka bişey. Ha ben olsam bir sürü insansınız bu saate kadar yediğinizi toplayamadiniz mi yiyen kimse o kaldırsın der gider otururum içerde.

Anne siz bu saate kadar bulaşıkları beklettiniz mi evde çok işim var görümceler yapsın benim gitmem lazım deseydin gece orda kalacaksan da başım çok ağrıyor görümceler yapsın deseydin

Oglenin bulasiklarimi onlar?
Hala duruyolar yani falan diye sasirma hali yapardim ben.
Yani alttan laf sokardim.
Can sıkici yapmam denmez birine yardim et diyemezsin.
K.v duauncesizligi.
Gelinleri boyle goruyorlar iste.

Hayır demekten ziyade hazır cevap olmalısın,sevgili kayınvaliden tabiki kızlarına kıyamayıp sana iş buyuraacak alış bunlara ancak sen de kendini kullandırtma.Anne ablamların muhabbeti bitsin hep birlikte toplarız hemencecik zaten kaç saattir duruyo bulaşıklar biraz daha beklesin acele etme vs..gibi işi şakaya vurup bazı lafları duymamazlıktan gelmelisin.

Sen de herkesin içinde "abla gel yardım edin sizde hızlıca bitirelim çok yorgunum bende " deyin. Tuvalete gitcem şunu yapcam bunu yapcam derse de "tamam abla bekliyorum ben seni sıkıntı yok" deyin ve bekleyin. Kv gelip hayırdır mutfak duruyo derse de "e x y abla yardım edicekti beraber yapacaktık gelmesini bekliyorum" deyin

Kendin vermissin cevabi zaten orda o kadar kisi varken icilen caylarin boslarini toplamaya sen kalkarsan onlar da kalkmisken bulasiklari da yerlestir derler tabi

Ne yapsan yaranamazsin zaten. Birakacaktin yikamayacaktin. Korkma. Esinle aranin bozulmasini istemiyorsun muhtemel. Bu haksizlik karsisinda da hep sen mi uzuleceksin. Dik durmayi ogren sen yanlis bir sey yapmiyorsun. Asil onlarin yaptigi somurmek. Kendilerini ne kadar da akilli saniyorlar. Ezdirme kendini. Allah kolaylik versin. Kucuksun diye de esek yerine koydurma kendini. Hakkini savun ablam. Allaha emanet ol.

Kaynanan tek olsa belki. Ama yanında kızlarla oturacak bende bulaşık yıkayacağım.

Başka isteği varmı. Az yesinde ailecek Uşak tutsun edepsizlerde.

Yapma başım ağrıyor, regl oldum Vs. De çık evine...

Saol ablamm....:)

yahu niye kv size iş buyurana kadar uzun kaldınız orada? Ayrıca içinize atmayın söyleyin sizi ezik görüp böyle iş buyuruyor ayıp olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…