Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok diyemeyecegini bildiği için söylüyor işte bak durumu anlamışsın direk yapmam falan deme o an bı bahane uydur gorumcenin yaptığı gibi tuvalete gidecm eve çıkmam lazım ya da başka bişey. Ha ben olsam bir sürü insansınız bu saate kadar yediğinizi toplayamadiniz mi yiyen kimse o kaldırsın der gider otururum içerde.Ya cok haklisiniz bunu hep yapiyo o milletin icinde oyle deyince bende yok diyemiyorum..oda yok diyemeyecegimi bildigin icin soyluyo sanirim.
Umarimm...:)Bu yasta diklesebilecegini sanmiyorum. Umarim basarirsin.
Kendin vermissin cevabi zaten orda o kadar kisi varken icilen caylarin boslarini toplamaya sen kalkarsan onlar da kalkmisken bulasiklari da yerlestir derler tabiMeraba kizlar...
Cogu kisi gibi benim derdimde kaynanamla ilgili..
Mesela size dun yasadigim bi olayi anlatayim..:
Simdi 2 gorumcem var kaynanamgile gelmislerdi bayramlasmak icin..bende ust katta oturuyorumm.. yanlarina indim hosgeldin deyip bayramlasmak icin... iste saat 3 gibiydi..et pisirmis yiyolardi.. bende toktum yememistim.. sonra sofrayi topladim ve aceleyle mezarliga gitmistik.. mezarliktan geldikten sonrada ben annemgile bayramlasmaya gitmistim. Ve saat 21.30 gibi eve geldigimizde herkes toplanmis kaynanamgilin balkonunda oturuyolardi cay iciyolardi.. bizde oturduk.. esim gece bekcilik yapacagi icin.. is yerine gitmisti... ve bende mutfaga su icmek icin gittigimde saat 3 te yemis olduklari yemek bulasiklari hala duruyodu... daginik bi sekilde ve kimse elini bile surupte yikamamisti..bende basta umursamadim kendiler bu saate kadar yikamamislarsa ben neden yikayim dedim balkona ciktim oturdum iste..sonra iste cay tepsisini ortadan kaldirmak icin bardaklari falan topluyodum ki kaynanam o bulasiklarida makinaya atsana dedi.. ve bende tamam dedim ama istemeyerek.. simdi zoruma giden konu su orda iki kizi var bi de kizinin eltisi var 3 kisi o kadar bulasigi baya bi bekletip yikamadiklari halde benim ustume yuklemesi.. bulasiklari makinaya atmayi kesinlikle yuksunmuyorum ama yani dese ki sey mesela kizim hadi gorumcenle bulasiklari halledin falan dese zoruma gitmezde yuksunmemde.. ama beni boyle esek gozunde gormesi zoruma gidiyo..mesela o kadar bulasigi ben gelmeden once veyada sonra kizlarina kizim su bulasigi yikayin diyebilirdi..
Ve bunu hep yapiyo..ve bana sunu yap deyince yok diyemiyorumm... ama cok zoruma gidiyo kizlar..
Mesela o bulasiklardan kalan buyuk tepsiler falan vardi.. gorumceme dedim ki abla sen su tepsileri yikada bende durulayim dedim once uzum yiyom sonra tuvaletim var diye bahane uydurdu ve tuvalete girmedi bile...
Sizce haksiz miyim kizlar.? Siz olsaniz ne yapardiniz..?
Saol ablamm....:)Ne yapsan yaranamazsin zaten. Birakacaktin yikamayacaktin. Korkma. Esinle aranin bozulmasini istemiyorsun muhtemel. Bu haksizlik karsisinda da hep sen mi uzuleceksin. Dik durmayi ogren sen yanlis bir sey yapmiyorsun. Asil onlarin yaptigi somurmek. Kendilerini ne kadar da akilli saniyorlar. Ezdirme kendini. Allah kolaylik versin. Kucuksun diye de esek yerine koydurma kendini. Hakkini savun ablam. Allaha emanet ol.
yahu niye kv size iş buyurana kadar uzun kaldınız orada? Ayrıca içinize atmayın söyleyin sizi ezik görüp böyle iş buyuruyor ayıp olmaz yani.Meraba kizlar...
Cogu kisi gibi benim derdimde kaynanamla ilgili..
Mesela size dun yasadigim bi olayi anlatayim..:
Simdi 2 gorumcem var kaynanamgile gelmislerdi bayramlasmak icin..bende ust katta oturuyorumm.. yanlarina indim hosgeldin deyip bayramlasmak icin... iste saat 3 gibiydi..et pisirmis yiyolardi.. bende toktum yememistim.. sonra sofrayi topladim ve aceleyle mezarliga gitmistik.. mezarliktan geldikten sonrada ben annemgile bayramlasmaya gitmistim. Ve saat 21.30 gibi eve geldigimizde herkes toplanmis kaynanamgilin balkonunda oturuyolardi cay iciyolardi.. bizde oturduk.. esim gece bekcilik yapacagi icin.. is yerine gitmisti... ve bende mutfaga su icmek icin gittigimde saat 3 te yemis olduklari yemek bulasiklari hala duruyodu... daginik bi sekilde ve kimse elini bile surupte yikamamisti..bende basta umursamadim kendiler bu saate kadar yikamamislarsa ben neden yikayim dedim balkona ciktim oturdum iste..sonra iste cay tepsisini ortadan kaldirmak icin bardaklari falan topluyodum ki kaynanam o bulasiklarida makinaya atsana dedi.. ve bende tamam dedim ama istemeyerek.. simdi zoruma giden konu su orda iki kizi var bi de kizinin eltisi var 3 kisi o kadar bulasigi baya bi bekletip yikamadiklari halde benim ustume yuklemesi.. bulasiklari makinaya atmayi kesinlikle yuksunmuyorum ama yani dese ki sey mesela kizim hadi gorumcenle bulasiklari halledin falan dese zoruma gitmezde yuksunmemde.. ama beni boyle esek gozunde gormesi zoruma gidiyo..mesela o kadar bulasigi ben gelmeden once veyada sonra kizlarina kizim su bulasigi yikayin diyebilirdi..
Ve bunu hep yapiyo..ve bana sunu yap deyince yok diyemiyorumm... ama cok zoruma gidiyo kizlar..
Mesela o bulasiklardan kalan buyuk tepsiler falan vardi.. gorumceme dedim ki abla sen su tepsileri yikada bende durulayim dedim once uzum yiyom sonra tuvaletim var diye bahane uydurdu ve tuvalete girmedi bile...
Sizce haksiz miyim kizlar.? Siz olsaniz ne yapardiniz..?