Bi kere hayır deyin milletin içinde bidaha istemez zaten.
Ben de eşimin ailesinin hizmetçisiydim bi dönem. Eşek gibi her işe koş üstüne bi sürü terbiyesizlik çek.. bigün yine cümbür cemaatiz milletin içinde kaynanam " ay canım ne istedi biliyo musun gözleme istedi yap da yiyelim " dedi bana.. 3 demet ısırganı ben ayıklardım yıkardım doğrardım hamuru yoğurur gözlemeleri yapar pişirirdim. Üstüne ben peynirli istiyorum ben boş istiyorum sipariş verirlerdi. Tabi ben pert olurdum.. bi işin ucundan tutmazlardı resmen salak bellemişlerdi beni.. bende dolmuşluk var tabi. O lafın üstüne ablam otları ayıklayıp yıkasın sende pişirmeye yardım et.. ben hamuru yoğurup açarım dedim. Bunlar çok bozuldu kızıyla. Görümcem " yaparım desen nolur sanki " dedi. Bende siz iyi alıştınız tek başıma saatlerce ayakta çok yoruluyorum bigün sen aç madem sen uğraş senden yiyelim dedim. Görümcemin kaynanası da " aaa siz iş yapmayı değil yaptırmayı pek seviyosunuz. Senin kızına yemekleri börekleri gözlemeleri ben hazırlıyorum sizde bütün işi bu kıza mı yıkıyonuz? Yazık ya hiç acımıyon mu kendi kızına kıyamıyon bu kız da ana evladı değil mi " dedi
bunlar iyice morardı
bidaha da bi şey istemediler benden.. eşim de iyi yaptın aşkım ben strese giriyodum dedi.
Sizde yapın bunu. Eşiniz sahip de çıkıyomuş hiç sakınmayın lafınızı. Alemin çakalı gibi sizi salak yerine koymalarına izin vermeyin..