- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.918
- 33
en ufak bişeyde hemen tehdit çoraplarını çıkarıp ayaklarının altını gösteriyor bak cennet burda diye oğluna
Elf gozlerim neler goruyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en ufak bişeyde hemen tehdit çoraplarını çıkarıp ayaklarının altını gösteriyor bak cennet burda diye oğluna
Ay cidden fakemisAhahahahaha fakese bile harika ya! Ahahahaha
Eşin napıyor bu esnada? Mesele bu.kaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?
klasik KV hareketleri, ne yapacagini soyleyeyim, gormezden geleceksin, iletisimi sinirli tutacaksin ve yaninda somurtmadan keyifli duracaksin, daha cok kudurur. kudurdukca da esini huzursuz eder (cunku seni edemiyor), ondan sonra da hakkettigi muameleyi gorur. hic bulasma.kaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?
bu arada mumkun oldugunca esinin yapmasi gereken seylerde yaninda olma. mesela pazara mi gidecekler, birak gitsinler. esin isini gorsun. birbirleriyle ugrasssinlar sana saracagina. sen de istersen evinin isini yap, istersen arkadasinla bulus, istersen bakim yap, sana daha iyi gelirkaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?
Kaynanayi boşa bacım. Çekilir çile değilmişkaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?