kaynanam sürekli problem çıkarıyor

eşim annesinin yanında alttan alıyor ne yapsın iki arada bi derede adam
konuda alttan alması gereken eşiniz değil ki sizsiniz. basbaya anası üzülmesin diye sizi ezdiriyor hissetmiyor musunuz bunu? versin ağzının payını bir kere bak nasıl kesilir ayılıp bayılmalar. Siz de girmeyin aynı ortama eşiniz her işi iki posta yapsın gerekirse

kaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?
Kaynana çok tehlikeli.Bir dalasa girersen hersey daha kötü olur.Bırak konussun ostedigi kadar hiiiic takma.Esin goruypr onun yaptıklarını çünkü.Hep onunla paylaş annesini kötülemeden.Iste soyle yapıyor bana üzülüyorum falan de.Ama eşinin de huyuna göre davran.Nabza göre şerbet ver yani.

İlk gelini kacirmislar şimdi amaçları sizsiniz.
Baştan beri bu kadın sizi istememiş o zaman nasıl cesaret ettiniz bu evliliğe?
Baştan deli olduğunu belli etmiş.
O zaman eşiniz nasıldı ne diyerek tavladi sizi?
Bu tarz kadınlar değişmez.
Mesafe koyacaksın oğlu ile muhatab olsun.

kaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?
Görüşmeyin
Bu ne ya bazı kaynanalarin içine şeytan kacmis

Pazara birlikte gitmeyin, sevgililer gununde ciktiginiz yemegi bilmesin. Tamam kv sorun cikartmaya yer ariyor da siz de kvyi herşeyin içine sokuyorsunuz. Biraz mesafe koysaniz sorunlarin yarisi biter en azindan

eşim benim haklı olduğumu biliyor ama bir saf tarafı var o seni seviyor diyor eşim görüyor zaten haklıyı haksızı ben eşimin gözünde şirret olmamak için hiç sesimi çıkarmıyorum ama kaynanamdan nefret ediyorum

bu kayinvalideye siz birsey yapamazsiniz. Esiniz diyemiyormu annesine "Sen diyorsun anne" "Sen napyirosun anne". Kimse hastaligin ve yasliglin arkasina saklanmasin. Tek care görüsmemek, mesafe. Benimkide bir iki kere canimi s1kti ikinciye senin derdin ne diye bir giristim dahada canimi s1kamiyor. Görüsmüyorumda zaten artik.

Allah ıslah etsin hastamıdır nedir 😤

İletişimini sınırla eşinede kararlı bir şekilde nedenlerini açıkla anne senin annen benim hiç bir konuda mecburiyetim yok de..Eski eşin ayrılmasında bu kadınında payı var bence.

Ya dişini göstereceksin ya ilk eşin izinden gideceksin..

Ayrıca bu kadar kötü niyetli olup cennet hayalleri kuruyorsa olayı çok yanlış anlamış 🤦🏼‍♀️

eşim benim haklı olduğumu biliyor ama bir saf tarafı var o seni seviyor diyor eşim görüyor zaten haklıyı haksızı ben eşimin gözünde şirret olmamak için hiç sesimi çıkarmıyorum ama kaynanamdan nefret ediyorum
Eşiniz saf falan değil, bildiğin umrunda degil ondan bir şey demiyor. Sizce sizin anne babanız öyle davransa susar mı? Aman benim başım ağrımasın diye hiç gormemis gibi saf ayağına yatıyor. Siz sesimi çıkartmıyorum diyorsunuz ama bir sesinizi çıkartsanız kesin annesinin tarafını tutacak , ve sizi suçlu bulacak. Kim bilir eski eşe ne yaptılar da , kadın boşandı

X