kaynanam sürekli problem çıkarıyor

minaaa35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
93
53
43
kaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?

Ayni evde oturmuyorsunuzdur insallah

Böyle bir tiple makul bir şekilde anlaşamazsınız. Mesafeden falan anlamaz. Görüşmeyeceksiniz bu kadar net.
Eşiniz bir şey demiyor mu annesinin yaptıklarına?

Kendinizi ezdirmemekle başlayabilirsiniz. Lafınızı esirgemeyin asla.

Gulu diziyle nasil parcaladi? sahne gozumde canlanamiyor bile .... oglu konussun duzgunce onu dinler , o anne siz es ,artik gerizekaliya anlatir gibi anlatmalisiniz ayrimi yapmasi lazim veya doktora gitsin iki ilac verirler duzenli kullanir guller fahatlar siz rahatlarsiniz

Hiçbir şeyi söylemeyin göstermeyin, sizin yemeğe çıktığınızdan nedem haberi var. İlk gelinin neden boşandığı belli, eşiniz ne tepki gösteriyor bunlara peki, yerinizde olsam o bu gürültüleri yaparken k.çımı dönüp giderim, istediği kadar bağırabilir.

eşim annesinin yanında alttan alıyor ne yapsın iki arada bi derede adam

Ne mi yapacak? "Anne esimle aramdaki ilisikiye karisma? Söyle böyle davranma kötü gözüküyorsun" diyebilir. Esinizin nazi anca gecer. Ha yok ben diyemem diyorsa siz görüsmeyi tamamen keseceksiniz. Bende erkek cocuk annesiyim. Böyle kafayi siyirmaya hayal bile edemiyorum

Siparişlerinizi eşinize yazın, siz gitmeyin pazara, ne gerek var
Niye kaynana gitmesin. Oğlu hizmet edior ihtiyacini aliyor, hanfendinin bi gezmesi mi eksik kaliyor. Mesela ben esim alsa icime sinmez, hem de gezmek kendim almak isterim. Kaynana gelmesin Alip evine gotursunler.
Ayrica konu sahibi bu kadini adam yerine koymicaksin, yokmus gibi davranacaksin. Basbaya, sinirlenmiceksin, cevap vermiceksin, senden bisey isterse he diyip yapmicaksin. Hak ettigi bu sadece

Dişli olmak gerek Yani dişli ol derken saygısızlığı ya da kavgacılığı kastetmiyorum. Kararlı dik duruştan taviz vermemekten bahsediyorum. Zira herşeye sessiz kalmak herkeste işe yaramıyor hatta daha da meseleler büyüyor. Hayatınızda herşeye burnunu sokmasına en başından eşinizle birlikte müsamaha göstermişsiniz. Ve durumunuz böyle. Ama bu bahsettiğim gibi olmak en başından olması gereken birşey. Sonradan pek bi işe yaramaz. Tartışmalar çıkabilir. Mesafe koyacaksınız ve eşinizle oturup konuşacaksınız bence başka yolu yok.

Sorun eşinizde. İlk evliliği de kesin annesine hiç bir zaman dur demediği için bitmiştir.. Eşiniz ikinciye boşanmak istemiyorsa bir zahmet büyüsün ve annesine evliliğinize karıştığı ve yersiz trip attığı müddetçe ikinizinde kendisiyle görüşmeyeceğinizi söylesin. Herkes yerini bilsin. Ama nedense ana oğul değişeceklerini sanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…