Ayni evde oturmuyorsunuzdur insallahkaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?
Allah'ıma sonsuz şükürler olsun evlerimiz ayrıAyni evde oturmuyorsunuzdur insallah
eşim burada olan tek oğlu ve yaşlı pazarda biraz uzak olduğu için pazara o götürüyorGörüşmeyeceksin.
Pazara niye beraber gidiyorsunuz?
kaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?
eşim burada olan tek oğlu ve yaşlı pazarda biraz uzak olduğu için pazara o götürüyor
Hiçbir şeyi söylemeyin göstermeyin, sizin yemeğe çıktığınızdan nedem haberi var. İlk gelinin neden boşandığı belli, eşiniz ne tepki gösteriyor bunlara peki, yerinizde olsam o bu gürültüleri yaparken k.çımı dönüp giderim, istediği kadar bağırabilir.kaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?
eşim annesinin yanında alttan alıyor ne yapsın iki arada bi derede adamEşiniz napiyor bu arada?
Siparişlerinizi eşinize yazın, siz gitmeyin pazara, ne gerek vareşim burada olan tek oğlu ve yaşlı pazarda biraz uzak olduğu için pazara o götürüyor
İki arada bir derede kalmak gerekmiyor, "o benim sorunum anne sen keyfine bak" diyecekeşim annesinin yanında alttan alıyor ne yapsın iki arada bi derede adam
eşim annesinin yanında alttan alıyor ne yapsın iki arada bi derede adam
Niye kaynana gitmesin. Oğlu hizmet edior ihtiyacini aliyor, hanfendinin bi gezmesi mi eksik kaliyor. Mesela ben esim alsa icime sinmez, hem de gezmek kendim almak isterim. Kaynana gelmesin Alip evine gotursunler.Siparişlerinizi eşinize yazın, siz gitmeyin pazara, ne gerek var
Dişli olmak gerek Yani dişli ol derken saygısızlığı ya da kavgacılığı kastetmiyorum. Kararlı dik duruştan taviz vermemekten bahsediyorum. Zira herşeye sessiz kalmak herkeste işe yaramıyor hatta daha da meseleler büyüyor. Hayatınızda herşeye burnunu sokmasına en başından eşinizle birlikte müsamaha göstermişsiniz. Ve durumunuz böyle. Ama bu bahsettiğim gibi olmak en başından olması gereken birşey. Sonradan pek bi işe yaramaz. Tartışmalar çıkabilir. Mesafe koyacaksınız ve eşinizle oturup konuşacaksınız bence başka yolu yok.kaynanam eşimle flört ettiğimiz andan beri beni istemedi benim onun oğlunu sadece çocuk istediğim için evlendiğimi çocuk doğduktan sonra terk edip gideceğimi söyledi hep benim yanımda eşimin boşandığı çocuklarının annesinden bahsetti onu övdü evinin üst katında oturmak istemedik diye düğüne birkaç gün kala sorun çıkardı düğünde 6 bilezik dedi 1 bilezik taktı arabada öne oğlunun yanına oturmadı diye arka koltukta eşimin bana aldığı gülleri dizleriyle parçaladı pazarda eşim bana poşet taşıtmıyor diye eşime kızıyor bırak sen niye taşıyorsun o taşısın diye en son sevgililer gününde eşimle yemeğe çıktık diye sinir krizi geçirdi söyleyin Allah aşkına arkadaşlar ben bu kaynanayla ne yapayım?