KAYNANAM SİZ BİZİ İSTEMİYOSUNUZ DEDİ

Yani diyecek bişey bulamıyorum şuan .
Resmen hırsımla içimden geçen cümlelerin dışa yansıması olmuş. ama ben bunu dışa yansıtmasını biliyorum, kafamda tilkiler dönüyor vereceğim cevaplarla alakalı . Elinize sağlık

haklısınız, artık çok çok çok çok zor bir durum köy evine gitmek zaten ...

Size bi dua da edeyim inşallah bahane olur bu olay da küser ya da mesafe falan koyar size. Sabah akşam beraber olmaktan kurtulursunuz böylece inşallah
inşallah küser de aman ne haliniz varsa görün havasına girer, çirkef planlar yapmaz

Neden sürekli planlı programlı gibi sürekli birbirinize yemeğe falan gidiyorsunuz ben sizi burada hatalı buldum.siz çok içli dişli olmuşsunuz bence.ben kayinvalidem mesela kolay kolay yemeğe gitmem.pek de almam açıkçası.arada bir kahveye gideriz çaya alırız.

Çok doğru dediniz. Tabiri caizse sidik yarıştırıyor, o değil, ben, onun varsa benim de var, o karısıysa bende anasıyım ...
Ben çeyizime mobilya alınca oda evine mobilya aldı. Ben kahvaltı takımı aldım 30 senedir kahvaltı takımı kullanmayan kadın takım aldı oğluna takımdan kahvaltılar hazırladı.
Ben kanvas tablo aldım internetten, 1 hafta sonra aynısını istedi kalmamış benzerini aldı astı salonuna..
Yani baş edilmesi zor bir insan, sabır diyelim

Haklısınız, ama sık görüşmemizin bir sebebi de görümcem üniversiteye gidiyor. Benim kv evlatlarına garip bi düşkünlüğü var. Atıyorum kızın üniversitesi 2 saat uzaklıkta bir şehirde. Ama kv her gittiğinde arkasından ağlar çok uzaktaymış gibi. Yalnız kalınca daha çok psikolojik sıkıntısı artar diye haftada görüşmeyi istedik eşimle. Allah var bu fikri bi de ben söyledim eşime o detay düz mantık erkeğidir. Sen bilirsin iyi gelebilir yanında olmamız dedi öylece gidip geliyoduk.
ama haketmiyormuş, kurban ederim bidaha düşünür müyüm onu

aynen öyle. hazırlıklıyım zaten bağırmaya tetikteyim . bakalım ne zaman görüşecez

Benim üzerimdeki bu sinirle eşim hadi gidelim diyemez... Benim de sinirim ne zaman geçer bilmiyorum. Aslında sinirim geçmeden hınca hıç gidesim döğüşesim var

Mesafe koymanizi oneririm.tabi bu durumda eşinizde sizin yaninizda olmalı.ben yine de yüz göz olup laf dalaşına girmemenizi öneriyorum. Gidip gelmelerinizle ağır durusunuzla bunu hissettirin karsiya.

durmak yok yola devam hadi görek seniii
Gelinin fendi kayganayiiii yendiiii
fena gaza geldim. Allahını seven beni tutmasın.
işte ne zaman görüşcem, ilk adımı kaynana atmaz onun burnu dik. Eşim zaten ben sinirliyim diye hiç söylemez. Ben adım atıp tavrımı belli edeyim mesafeyi görsün lafımı da çarpıp gideyim diyorum. Yani kafamda bu var.
Yoksa illa ki kadın oğluna düşkün arar yani niye gelmiyosunuz diye o anı mı bekleyim.

sizlik birşey yok bence kafanıza takmayın

Bekle bekle kugul takıl hiccccccc adim atma
Gazın geçecek olursa gel biz sana gaz veririz

Haftada 2 kere gorusmek cok degil mi ya? Haftasonlarinizi onlara ayırmaktan vazgeçin bence. Haftaici 1 gun görüşmek yeter. Haftasonu basbasa plan yapin. Veya haftasonu görüştüyseniz haftaici gitmeyin cagirmayin. Haftada 1 iyi.

Ağlarken eşini doldurmaya çalışmışsın :) gereksiz bi mevzu bu bahaneyle mesafe koy
Ağlamayı silah olarak hiç kullanmadım inanın amacım doldurmak değil, dolduran gelin olsam haftada 2 gün görüşmeyi isteyen kişi başta ben olmazdım... Ama hamişlikten dolayı her şeye ağlamaya başladım, hatta eşim sudan sebebe ağladığıma şahit oldukça gülerek sarılır bana bunlar hep hamilelikten diyerek . Bu konuda ciddi şekilde üzüldüğümü anladı ama yine hamilelikten ağladığımı düşünmüştür.
Dediğiniz gibi mesafeye bahane oldu, bugüne kadar görüştüğüme değmez oldu, gibi gibi bigi bigi. kısacası işime geldi olacak bu olay

haklısınız. Bu gidişle haftada 1 bir bile zor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…