- 2 Ağustos 2018
- 130
- 65
- 13
- Konu Sahibi rockametist
Benim kaynanamda öyle bazen ve bende düsünüyorum iyi niyetlimi kötümü diyeyani laf sokup arkasından gülmesi iyi niyetli bir şey mi acaba?ben karar veremiyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kaynanamda öyle bazen ve bende düsünüyorum iyi niyetlimi kötümü diyeyani laf sokup arkasından gülmesi iyi niyetli bir şey mi acaba?ben karar veremiyorum artık
Eşiniz durumun farkındaysa ve sizi ezdirmiyorsa çok önemsemeyin. Ben kv’ nizin çocukken ben onu gezdirdim şimdi o beni gezdirecek sözüne takıldım, annesin sen karşılık mı beklediğin için yaptın zamanında. Tamam bir evlat anne babasını başında gezdirse hakları ödenmez ama bir annenin bu hesapları yapması hiç hoş değilMerhaba,
5 senelik evliyim ve evlendiğim günden beri kaynanam hep laf sokar ve bunu yaparken de hep güler hatta kahkalar atar. Başlarda hiç takılmazdım ama artık pskolojimi bozmaya başladı. Görünürde hiç bir şey yok ama sonra dediklerini düşününce bana nasıl laf soktu, ben niye birşey diyemedim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Örneğin dün şöyle bir telefon görüşmesi geçti aramızda:Başka bir şehre haftasonu için kalmalı gezmeye gittik. Gitmeden önce eşim haber vermiş biz gidiyoruz haftasonu yokuz diye, o da beni niye götürmiyorsunuz ben de gelmek istiyorum demiş, eşimde gelemiyeceğini söylemiş. Neyse dün beni dönüş yolunda aradı, yok bende gelmek istedim beni götürmedi oğlum, yok sana deseydim sen beni götürürdün değil mi, yok ben onu çocukken gezdirdim şimdi de o beni gezdirmeli falan şaka gerçek birçok şey söyledi. Yapım itibariyle birşey demiyorum, gülüyorum geçiyorum arkasından yine aynı konuyu açıyor. Bu biz her gezmeye gidince oluyor, beni de götürün diyor bizden yüz bulamayınca takılıyorum size diyor. Annem şehir dışından bize gelsin veya biz kalmaya gidelim hep huzursuz oluyor, bunu laflarıyla hissettiriyor. Eşime söylüyorum oda arada kalıyor, takılma diyor ben halledicem diyor ama o söylesede dinlicek bir tip değil kaynanam. Hep ağzında gelin muhabbeti ve hep gelinim çok iyi ben memnunum diyor göz boyamak için. Sizce gelinini seven bir kaynana sürekli laf sokup bundan mutlu olur mu?Cevap vermek mi lazım yoksa gülüp geçmek mi lazım arada kaldım(
Eşiniz durumun farkındaysa ve sizi ezdirmiyorsa çok önemsemeyin. Ben kv’ nizin çocukken ben onu gezdirdim şimdi o beni gezdirecek sözüne takıldım, annesin sen karşılık mı beklediğin için yaptın zamanında. Tamam bir evlat anne babasını başında gezdirse hakları ödenmez ama bir annenin bu hesapları yapması hiç hoş değil
Evet cok haklısınız karsılık bekliyor her aman. Diğer oglu vr ona cok diyemiyor birşey. Benim eşim merhametli onu kullanıyor. Cok zeki bir kadın omur nası gecicek bilmiyorum bunlaEşiniz durumun farkındaysa ve sizi ezdirmiyorsa çok önemsemeyin. Ben kv’ nizin çocukken ben onu gezdirdim şimdi o beni gezdirecek sözüne takıldım, annesin sen karşılık mı beklediğin için yaptın zamanında. Tamam bir evlat anne babasını başında gezdirse hakları ödenmez ama bir annenin bu hesapları yapması hiç hoş değil
Laf sokmaktan ziyade dogruları soylediğim zaman hemen sinirleniyor yüzü gözü değişiyorNeyse dün beni dönüş yolunda aradı, yok bende gelmek istedim beni götürmedi oğlum, yok sana deseydim sen beni götürürdün değil mi, yok ben onu çocukken gezdirdim şimdi de o beni gezdirmeli falan şaka gerçek birçok şey söyledi. Sizde büyüdü annecim artık çocuk değil o da karısını gezdiriyor deseydiniz ya şaka yollu.
Sizde ona gülerek laf sokun madem boşuna kafanızı takmayı ilgi bekliyor
Eşinizle iyi olduktan sonra hiçbir şey yapamaz size, Allah yardımcınız olsunEvet cok haklısınız karsılık bekliyor her aman. Diğer oglu vr ona cok diyemiyor birşey. Benim eşim merhametli onu kullanıyor. Cok zeki bir kadın omur nası gecicek bilmiyorum bunla
Diyorum gezdirmiyor diyor cevabı hemen hazırKocan gezdirsin desene
Diyorum gezdirmiyor diyor cevabı hemen hazır
15_20 km fln uzaklıkta. Esim haber verıor hep arıor haftasonları. Kontrol ediyor napıyoruz diyeYakın mı oturuyor
15_20 km fln uzaklıkta. Esim haber verıor hep arıor haftasonları. Kontrol ediyor napıyoruz diye
Cok iyi taktikHicbir yorum yapmayin ....hiii..öyle mi ? Anladım anne...şimdi karşıdan karşıya geçiyorum da...sonra gorusuruz.Opüyorum çok..babama selam soyleyin.Konusmaniz böyle olunca sürdüremiyorlar nazi niyazi.
12 yıllık evliyim.Omrumun 1/3 u bana sokulan laflara cevap vermeye çalışmakla geçti....hiic gerek yok inan bana .Her lafa bir cevap versen de günün sonunda mutlu olmuyorsun..sinirlerin bozulduğu ile kalıyorsun.Artik KV,KP i dinlemiyorum bileCok iyi taktik