yeri gelir annemle gezmeye giderim kaliteli vakit gecirmek isterim basbasa, yeri gelir annem ve babamla esimle biryerlere gezmeye giderim.
ama ayni sekilde yeri gelir kayinvalidemide gotururum, basbasa gideriz veya esimle ve babasiyla. annem zaten gayet ozgurce kendi arabasina atlar gezer tozar filan, fakat kayinvalidem eve daha bagli bir yasam suruyor. o yuzden onu goturdugumuz yerler daha sik oluyor, hatta ve hatta onlarda oldugumuzda her gezmemizde oda yanimizda diyebilirim. ilk tatilimizde biraz tuhaf buldum, ama sorun etmedim. sonraki tatilimde ise onun beklentisinin bu sekilde oldugunu bildigimden sorun etmedim rahatsizda olmadim.
evlatlar olarak ailelerimizle kaliteli vakit gecirerek ruhumuzu o konuda doyurmamizin onemli oldugunu dusunuyorum. bugun varlar yarin yoklar. eslerimizide aileleriyle guzel vakit gecirmeye yonlendirmemiz gerekiyor yeri gelince, erkekler unutabiliyor bunu.
ve evet; elbette zaman gectikce dahada yakinlasip samimilesiyosunuz ve biraz daha birbirinizin uzerinde hakkiniz oluyor. bu abes degil.