• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam şaka altında her konuda laf sokuyor

Benim kaynanamda aynı heryere beni de götürün bende geleyim ben istemedikce o gelmek istiyor sınır ediyor beni ben ailem şehir dışında yaşıyor her kim gelirse oda bize geliyor bugün burda kalayım mı diyor bende kalabalık nerde yatacaksin diyorum oğluna bakıyor eşimde aynı şeyi söyleyince ben gideyim o zaman diyor ya tahammül edemiyorum
Aynı durum, o şehir dışındayken annemi getirsem mesela niye şimdi getirdiniz bende gelip gezicektim sizinle diyor. Bunu gülerek söylüyor ama iyi niyetle olduğunu düşünmüyorum.

görüşme sıklığını azalt. beş arıyorsa sen ikisinde aç. kapı çaldı, yemek taştı, sesin gitti vs de kapat.

Aynısını yapın, onun siniri bozulsun. Her tatile gittiğimizde ben de gelecem diye tutturuyorsun neyse ki oğlun aklını başına getiriyor. (burda da kahkaha patlat şaka şaka de)

Aslında yazdıklarınızda pek birşey yok :KK43:kahkahayla gülmek sinsice bir gülüşten bin kat iyidir bence :işsiz:

Ayni benim kv valla ben arada lafi soyluyorum arada gülüp geçiyorum cok takma sende sonra olan sana olur boşver

Benim kp ile kv gibiymiş. . ilk yil sürekli şaka yapıyoruz deyip deyip laf sokmaya calisiyorlardi bu ne ya dedim bildiğin şaka adı altında laf soylemek, samimiyetsizlik.. o zaman buz gibi soğudum.. şimdi ilk zamanlardaki gibi aman arayayim hatır gönül derdim ama artık yok rahatladım :KK70:

Ben de kötü birşey göremedim ya
laf sokmak derken?
laf sokmak can acıtmk için yapılır kayınvalidenizde böyle birşey hissetmedim ben

O laf sokuyorsa sen de anne diyerek laflarını söyle. Zaten az çok bellidir genelde aynı şeyleri söylüyorlar ama biz nedense her seferinde şaşırıyoruz bu tipteki insanlara (not : benim aynısından bir kaynım var).
yaş itibariyle saygım var, belki kendi yaşıtlarımdan biri söylese cevap veririm ama kaynanaya olmuyor.

ya sanki kaynana olduğu an direk laf sokma modu yükleniyor bunlara. Gülüp geçiyorum o an sonra düşününce kafaya takılıyor malesef
Hiiç takma inan boşuna beynini yorduğunla kalırsın. Gerçekten gül geç eşinle iyi ol eşin zaten görüyordur o hallerini sen iyi ol ki annesinin anormal halleri daha da göze batsın

Hiiç takma inan boşuna beynini yorduğunla kalırsın. Gerçekten gül geç eşinle iyi ol eşin zaten görüyordur o hallerini sen iyi ol ki annesinin anormal halleri daha da göze batsın
eşimle başlarda annesi için çok kavga ettik artık hak veriyor çünkü ağlamaklı oluyorum dayanamıyor. Allahtan şimdilik öyle inş lafla falan değişmez

eşimle başlarda annesi için çok kavga ettik artık hak veriyor çünkü ağlamaklı oluyorum dayanamıyor. Allahtan şimdilik öyle inş lafla falan değişmez
Önemli olan bıktırmamak sürekli annen şöyle annen böyle dersen bir zaman sonra annesini koruma moduna girer en iyisi sen hep idare eden taraf ol eşin hep arkanda olur. Önemli olanda bu kv istediği kadar uğraşsın dursun. Bir gün kv e diyebilirsin anne neden böyle yapıyorsun bak ben seni seviyorum biz çok mutluyuz gibi baktın kabarıyor tamam garanti fesatlık derdinde

Önemli olan bıktırmamak sürekli annen şöyle annen böyle dersen bir zaman sonra annesini koruma moduna girer en iyisi sen hep idare eden taraf ol eşin hep arkanda olur. Önemli olanda bu kv istediği kadar uğraşsın dursun. Bir gün kv e diyebilirsin anne neden böyle yapıyorsun bak ben seni seviyorum biz çok mutluyuz gibi baktın kabarıyor tamam garanti fesatlık derdinde
haklısınız insan bu durumda pek sağlıklı düşünemiyor. Tesekkur ederim.

sanki zaman geçtikçe samimiyetten kendini laf sokucak hakkı olduğunu düşünüyor. Ben baktım gezdırdım buyuttum oda bana bakmak gezdırmek mecburiyetinde mantığında.
yeri gelir annemle gezmeye giderim kaliteli vakit gecirmek isterim basbasa, yeri gelir annem ve babamla esimle biryerlere gezmeye giderim.
ama ayni sekilde yeri gelir kayinvalidemide gotururum, basbasa gideriz veya esimle ve babasiyla. annem zaten gayet ozgurce kendi arabasina atlar gezer tozar filan, fakat kayinvalidem eve daha bagli bir yasam suruyor. o yuzden onu goturdugumuz yerler daha sik oluyor, hatta ve hatta onlarda oldugumuzda her gezmemizde oda yanimizda diyebilirim. ilk tatilimizde biraz tuhaf buldum, ama sorun etmedim. sonraki tatilimde ise onun beklentisinin bu sekilde oldugunu bildigimden sorun etmedim rahatsizda olmadim.

evlatlar olarak ailelerimizle kaliteli vakit gecirerek ruhumuzu o konuda doyurmamizin onemli oldugunu dusunuyorum. bugun varlar yarin yoklar. eslerimizide aileleriyle guzel vakit gecirmeye yonlendirmemiz gerekiyor yeri gelince, erkekler unutabiliyor bunu.

ve evet; elbette zaman gectikce dahada yakinlasip samimilesiyosunuz ve biraz daha birbirinizin uzerinde hakkiniz oluyor. bu abes degil.

O böyle diyince siz de seni de eşin gezdirsin hahaha diyin :)
Ay hep diyorum karı-koca gezin diye, kayınpederimin götürmediğini söylüyor acındırıyor. Kendiside daha 50 yaşlarında bu arada yani heryere kimseye muthaç olmadan gidebilecek durumda. Yoksa elden ayaktan düşse dısarıda yalnız gezemicek olsa hıc dusunmem ben koluna gider götürürüm.

yeri gelir annemle gezmeye giderim kaliteli vakit gecirmek isterim basbasa, yeri gelir annem ve babamla esimle biryerlere gezmeye giderim.
ama ayni sekilde yeri gelir kayinvalidemide gotururum, basbasa gideriz veya esimle ve babasiyla. annem zaten gayet ozgurce kendi arabasina atlar gezer tozar filan, fakat kayinvalidem eve daha bagli bir yasam suruyor. o yuzden onu goturdugumuz yerler daha sik oluyor, hatta ve hatta onlarda oldugumuzda her gezmemizde oda yanimizda diyebilirim. ilk tatilimizde biraz tuhaf buldum, ama sorun etmedim. sonraki tatilimde ise onun beklentisinin bu sekilde oldugunu bildigimden sorun etmedim rahatsizda olmadim.

evlatlar olarak ailelerimizle kaliteli vakit gecirerek ruhumuzu o konuda doyurmamizin onemli oldugunu dusunuyorum. bugun varlar yarin yoklar. eslerimizide aileleriyle guzel vakit gecirmeye yonlendirmemiz gerekiyor yeri gelince, erkekler unutabiliyor bunu.

ve evet; elbette zaman gectikce dahada yakinlasip samimilesiyosunuz ve biraz daha birbirinizin uzerinde hakkiniz oluyor. bu abes degil.
sizin kayınvalide nasıl peki sakin biri anladığım kadarıyla sizi huzursuz etmiyor mu hiç?

Back