Kaynanam ne bu evde huzur veriyor nede oğlundan ayrılmayı kabul ediyor, ne yapacağım?

Kadinlara maalesef en kotulugu yine kadinlar yapiyor,bu yorumlari okuyunca yine bunu anladim.Konu sahibi yaptigi naz yuzunden olmus butun olanlar eee naz yapmak bizim neyimize yoksa kaynanadanda yeriz dayagi ,anamizada boyle kufur ederler degilmi? Bide bu durumda esini savunamayan,koruyamayan belliki ana kuzusu kocaya acinilir.Yahu adamin bir agirligi olsa,adam gibi evlat,adam gibi es olsa,ne anne hakaret edebilir gelinine nede es bu sekilde karsilik verir.Durum ne olursa olsun ne yasanmislik olursa olsun,kim anneme aileme dilini uzatirsa o dili koparirim.Ne demek anneye kufur yaaa!Birde hamileyim bana el kaldiracak,o eli kirarim.Suan gercekte cok ama cok sinirlendim.Keske hemen hastaneye gidip rapor alsaydin be arkadasim,sikayetci ol o kadindan.Hemen esyalarini topla cik git o evden.Esinde koca olsun da arkanda olsun.Birazda o fedakarlik yapsin.Hep bizler fedakarliklar yapip oturuyoruz oyle popomuzun ustune...

Hamilesiniz sinirlerinizi yıpratmayın. Kolay değil yaşadıklarınız. Kayınvalideniz suçlu. Sizde öyle ancak kayınvalideniz sizi istemiyor eşinizle bu durumu konuşun bir ekz daha bu gibi bir olay yaşamaya tahammülünüz var mı? Vede hamilesiniz kaldıramayabilirsiniz. Annenizin araması pek hoş olmamış ama sonuç itibari ile onlarda evlatlarını emanet ettiği kişiyi yani eşini aramışlar. Eşiniz sizi gerçektende seviyor değerini bilin. Siz bu adamı istediğiniz gibi yola sokarsınız. Ayrı bir eve çıkın başka bir şansının olmadığını söyleyin eşinize. Allah kolaylık versin

Kadinlara maalesef en kotulugu yine kadinlar yapiyor,bu yorumlari okuyunca yine bunu anladim.Konu sahibi yaptigi naz yuzunden olmus butun olanlar eee naz yapmak bizim neyimize yoksa kaynanadanda yeriz dayagi ,anamizada boyle kufur ederler degilmi? Bide bu durumda esini savunamayan,koruyamayan belliki ana kuzusu kocaya acinilir.Yahu adamin bir agirligi olsa,adam gibi evlat,adam gibi es olsa,ne anne hakaret edebilir gelinine nede es bu sekilde karsilik verir.Durum ne olursa olsun ne yasanmislik olursa olsun,kim anneme aileme dilini uzatirsa o dili koparirim.Ne demek anneye kufur yaaa!Birde hamileyim bana el kaldiracak,o eli kirarim.Suan gercekte cok ama cok sinirlendim.Keske hemen hastaneye gidip rapor alsaydin be arkadasim,sikayetci ol o kadindan.Hemen esyalarini topla cik git o evden.Esinde koca olsun da arkanda olsun.Birazda o fedakarlik yapsin.Hep bizler fedakarliklar yapip oturuyoruz oyle popomuzun ustune...

daha ne yapacaklardı ki ona ya?
sanki zincirle eve bağlamışlar onu
her tarafı alevlendirdi

he ya demek ki o kadar da korkmuyormuş :KK14:

demek ki sırf yaygara çıkarmak için yapmış, korkan insan böylemi davranır
komşu gelmiş 10 saat yalvarmış gel diye zar zor ikna etmiş.

ver banada bi sigara

Son düzenleme:
Baştan sona okudum ilk başta haksız olan sensin eşin gel diye ısrar ettiği halde olayı naza çevirip gitmemişsin. Sonra anneni arayıp yalnız bırakıldığından dem vurmuşsun annen gaza gelip eşini aramış. Telefonda ne söylediği bilinmiyor basit birşey olsada ki sonradan basit olduğu ögreniliyor hastane yolunda hesap sormak mantıksız... Kaynanan ayrı bir hikaye Allah düşmanıma vermesin konuşma tarzı, vurmaya çalışması filan bunlar ne basit davranışlar böyle yahu resmen şiştim. Eşine üzüldüm ama son bölümde ona da yuh yani dedim. İnsan eşinin ve annesinin bu şekilde durumunu görüp üstüne dayan dermi neye dayanacaksın... Merak ettim eşinin ayrı eve çıkmak gibi bir durumu yok mu maddi anlamda. Birde canım çocuk için fazla erken davranmışsın bak 4 ayda ne hale gelmişsiniz... Allah sabır versin ne diyelim olayın içinde tam olmayınca kimin haklı kimin haksız olduğunu bilmiyorum ama haklı olana mevlam yardım etsin ne diyelim

Ne münasebet. Herşeyin bir yer var. Durup dururken olay cıkarırsan kayınvalide çirkefleşince de sesini cıkaramazsın işte böyle.

Biz kayınvalide haklı demiyoruz ki, gayet terbiyesizce davranmış. Ortam zaten gergin, insanlar sebebi ne olursa olsun hastaneye gitmiş niye bir de sen geriyorsun ki? Ne gereği var?

Etki tepkiyi doğurur.

Bazi arkadaslarimiza katiliyorum cok kapris yapmissiniz. Birde diger taraftan bakiyorum görümcenizin kolu morarmis. 4 kisi hastaneye hücum etmis. Diger saglik konularinda yazdigimda arkadaslarimizdan bir cok tepki aldim. Birde bu stresle hastane kapilarinda bekleyen refakatcilara lütfen disarida bekleyin denildiginde olayin nerelere gelecegini tahmin bile edemiyorum. Evden hastaneye hangi psikolojiyle ciktiklarini düsündükce , olaylarin sarpa sarmasi daha ilginc gelmedi.
Ne denir yurdum insani ,herkes hakli digerleri suclu....

kadınlar kadınlara değil insanlar ne yaparlarsa kendilerine yaparlar

neden ayrı ev istememiş nişanlılık döneminde kayınvalidesini tanıyamamış mı

kadın o zaman melektide şimdi mi şeytan oldu

yada aman ben evleneyim kocam olsun bi evde de yaşarım diye hayaller mi kurdu

hadi onu geçtim nişanlılık döneminde anlayamadı diyelim

aynı eve girince anladı neden 4 aylık evli kişi hamile kaldı

bilemedi mi işin içine çocuk girince işler daha da kötü olacak

zamanında resti çekse kocasıda ayrı ev yapacaktı belki

koca da hata var ama sorun çıkarmayan peki kocacım diyen birisi de olunca kocanın işine geliyor kira parası vermemek fatura ödememek

ha resti çekersin baktın anlamıyor boşanırsın çözümler çok vardır

ama en kolay yol kayınvalideyi suçlamaktır o da kolayına kaçmış bu kadar basit

bence bebek'in ilk vukuatı değil
baya sabıkalı ki kaynana direk tartaklamış onu

bence bebek'in ilk vukuatı değil
baya sabıkalı ki kaynana direk tartaklamış onu

Sebebi her ne olursa olsun tartaklaması da yanlış.

Gerçi ben anlamadım kii nasıl bir aile ilişkileri var, o onun anasına küfrediye o ona küfrediyo el öpünce barışılıyo :S

Sebebi her ne olursa olsun tartaklaması da yanlış.

Gerçi ben anlamadım kii nasıl bir aile ilişkileri var, o onun anasına küfrediye o ona küfrediyo el öpünce barışılıyo :S

bende doğru bulmuyorum
kaynananın yerinde olsaydım tartaklamazdım,
ama dedim ya, ev ev değil tımarhane :KK53:

o doğacak çocuk nasıl bir terbiye alacak çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Ne münasebet. Herşeyin bir yer var. Durup dururken olay cıkarırsan kayınvalide çirkefleşince de sesini cıkaramazsın işte böyle.

Biz kayınvalide haklı demiyoruz ki, gayet terbiyesizce davranmış. Ortam zaten gergin, insanlar sebebi ne olursa olsun hastaneye gitmiş niye bir de sen geriyorsun ki? Ne gereği var?

Etki tepkiyi doğurur.

arkadas belliki yeni evli,hepimizin yasamis oldugu tecrubesizlikle annesini aramis,anneside esini oda annesini filan...konu sahibi tabiki burada dogru olani yapmamis.ama ne olursa ne yasinirsa yasansin kayinvalide nasil olursa annesine kufur eder yaaa..siz bunu nasil hazmedip normal karsiliyorsunuz anlamiyorum.lutfen empati kurun.

arkadas belliki yeni evli,hepimizin yasamis oldugu tecrubesizlikle annesini aramis,anneside esini oda annesini filan...konu sahibi tabiki burada dogru olani yapmamis.ama ne olursa ne yasinirsa yasansin kayinvalide nasil olursa annesine kufur eder yaaa..siz bunu nasil hazmedip normal karsiliyorsunuz anlamiyorum.lutfen empati kurun.

o zaman bizde her küfredene aynı şekilde karşılık verelim
en azından IQ'muz o kişiden daha fazla olduğunu ıspatlıyalım ya....

ben empati kuruyorum ama yeni evli diye iyice anaokulu bebesi ettiniz ya..

kadınlar kadınlara değil insanlar ne yaparlarsa kendilerine yaparlar

neden ayrı ev istememiş nişanlılık döneminde kayınvalidesini tanıyamamış mı

kadın o zaman melektide şimdi mi şeytan oldu

yada aman ben evleneyim kocam olsun bi evde de yaşarım diye hayaller mi kurdu

hadi onu geçtim nişanlılık döneminde anlayamadı diyelim

aynı eve girince anladı neden 4 aylık evli kişi hamile kaldı

bilemedi mi işin içine çocuk girince işler daha da kötü olacak

zamanında resti çekse kocasıda ayrı ev yapacaktı belki

koca da hata var ama sorun çıkarmayan peki kocacım diyen birisi de olunca kocanın işine geliyor kira parası vermemek fatura ödememek

ha resti çekersin baktın anlamıyor boşanırsın çözümler çok vardır

ama en kolay yol kayınvalideyi suçlamaktır o da kolayına kaçmış bu kadar basit
haklısın genç kızlarımız bu evlenince düzelir kafasından kurtulmadıkça daha çoook kaynana dayağıda okuruz...
koca aldatmasıda okuruz...
hamileye hakrette dinleriz...
kadına şiddette okuruz...
çoooook muhteşem bi hayatmış gibi bide yapışıp kalmış kopamayan insanlarada burada acırız teselli ederiz...
cidden çok yazık...

bende doğru bulmuyorum
kaynananın yerinde olsaydım tartaklamazdım,
ama dedim ya, ev ev değil tımarhane :KK53:

o doğacak çocuk nasıl bir terbiye alacak çok merak ediyorum

Öyle demeeeee.

Cümlelerimi tekrar okumanızı rica ederim. Ben kayınvalidenin küfür edip tartaklamasını gayet anormal karsılıyorum zaten ama off neyse ikili polemiğe girmeyelim. İyi günler

Öyle demeeeee.

Cümlelerimi tekrar okumanızı rica ederim. Ben kayınvalidenin küfür edip tartaklamasını gayet anormal karsılıyorum zaten ama off neyse ikili polemiğe girmeyelim. İyi günler

neyi demiyim?
böyle bir ortamda nasıl büyürki çocuk ya
bayılan baba, korkan anne, dayakçı babaanne, kışkırtıcı anaanne.... üfff..

ömrümde okuduğum en garip olaylar silsilesi...

bence ailecek kayınvalıde sen eşin annen psikoloğa gitmelisiniz

sen evde kalamıyorsun aşırı korkuyorsun

eşin sinirlenince kendini yerden yere atıyor

kayınvalıden hamile kadını dövecek kadar psikopat

annende mikser

yok yok acilen sizin terapi almanız gerek...

Allah iyliğini versin çok güldüm:KK1: Kayın valide başlıbaşına bir ordu maşallah, annesinin telefonda ne söylediğini bilemiyoruz tabiki de empati yapsam mesela kardeşimi hastaneye götürüyorum o sırada gelinimizin annesi arasa sen nasıl yalnız bırakırsın onu evde dese bende kızardım ama gelini dövmeye çalışmak, küfürler savurmak biraz kalite meselesi ben kenara çeker uygun dille uyarırdım. Normaldir sen geline küfredersen o da sana küfreder...

X