- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
aynen canım benim kaynanayı anlattın sanki oda daha iki aylıktı oğlım çay verdi çocuğa hemde şekersiz demli çay içiyo hanfendi eşim yok tabi ama bende çıkıştım tabi ağzına çorba vermeler vs vs bende diyorumya tabikide torunu hakkı var ama zaman onların zamanı değil artık her şey değişti bunu anlamıyolar bide benimki aşırı cimri 3ay emzirdim tam sonra mamaya geçtik ne gerek var mamaya süt verseymişim ben özel hastanede yaptım doğumumu ona laf etmedi ama niye sağlık ocana götürmüyorum çocu aşılara niye para veriyorum tabi bunları direk söyleyemiyo bana eşime hiç diyemiyo zatem ama sürekli ima ediyo senin yapman gereken eşinle konuş tatlı talı konuş belki anlar o zamanya kaynanamıda anlıyorum sonuçta oda bi anne ve 5 tane çocuk büyütmüş benden tecrübeli ama onların zamanında hiçbişi yokmuş şimdi herşey elimizin altında ve bebekler için en iyisi hazırlnamakta sunulmakta bende bilinçsiz bi anne değilim hergünüm bilgi edinmekle geçiyo ve dr bile dediki çok bilinçlisin herşeyi araştırman güzel dedi ve eşimde bunun farkında fakat yani kaynanamın böle yaptığını görünce ister istemez koruma mekanizmam devreye giriyo benim çocuğumada bunları yapsın istemiyorum geçende 4 aylık kızıma çay vermeye kalkıyodu bi keresindede iftardaydık onda bebek kucağındaydı o zaman 2 buçuk aylıktı çorba tatıracakmış hemde yağlı acılı tuzlu ve salçalı onun midesi kaldırırmı tatması lazımmış bende dedim acelesi ne yarın yemek yemicek bu 4 aylık olsun tatırırız yani sonra yemek yemezmiş bi kerede emziğini ağzına soktu vericekti bende kızdım vermedi ya dedimmide hemen surat yapıyo