konuya şöyel başlayayım 4 aylık bi kızım var ve kaynanamla karşı karşıya oturuyoruz kızımın herşeyine karışıyor ve bende dayanamayıp karşılık veriyorum aslında çok iyidir çok hakkı var üzerimizde hakkını yiyemem ama çocuk konusunda hiç anlaşamıyoruz geçende kızımın tırnağını kesiyodum akşamdı oda geldi gündüz nerdeydin akşam tırnakmı kesilir bende dedim temizliğin gecesi gündüzümü olur akşam kesilmezmiş ona öyle öğretmişler bende dedim banada böyle öğrettiler eşimin yanında tabi oda benim yanımda olucanı kaynanamın yanında oldu tamam diyecekmişim ama yapmıcakmışım bida öyle yaparsam beni boşayacakmış yani annesine karşı gelmicekmişim yani o ne derse desin ben tamam dicekmişim benim annem ablam neden karışıyomuş kızıma bende dedim ben onun annesiyim ben böle şeylere gelemiyorum dedim o da hülya ben sana son kez diyorum eğer böle davranırsan senden boşanırım dedi bilmiyorum belkide blöf yapıyo yapmam için korkutnak istiyo ama kaynanamda çok karışıyo yani dayanayımda nereye kadar bende kızımı istediğim gibi büyütmek istiyorum özgürce ben onun annesiyim sonuçta herkesten çok benim söz hakkım var üzerinde biri karışınca ben değil karşımdaki alttan almalı ve susmalı işte anlamıyolar kaynanamla her konuda iyiyiz ama bu konuda değil elleri üşüyomuş dr a sorduğumda üşümez bağ dokusu gelişmediği için soğuk dedi bunu kaynanama diyorum anlamıyor ya anne bu böyle senin dediğin gibi değil diyorum yok anlamıyor yaa hangisine laf anlatacağıma şaşırdım arada kaldım yardım edin akıl verin sinirlerim çok bozuluyo kötü bişi diyecem kalbini çok kötü kırıcam ondan sonrada eşimle kötü olucam onunlada kötü olucam böylede olsun istemiyorum ne yapabilirm lütfen yardım edin dayanamıyorum artık