Ailenin evinde olmana çok sevindim inan senin adına. İnşallah yolunu güzelce çizersin bebeğinle mutlu olursun

Bahsettiklerin tansiyonun yüzünden. Stres tansiyon düşmanı. Sürekli fiziksel aktivite de öyle. Farketmeden vücuduna fazla yükleniyor olabilirsin dikkatli ol. Kanama bölgenin olmaması çok iyi ama tansiyonun kontrol altına alınmazsa gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin. Bu çok yaygın. Lütfen bulduğun ilk randevuyu al ve doktoruna görün. Yoğun stres altında olduğunu tansiyonunun sorun olduğunu söyle. Aynı zamanda aynı tansiyonlsrla gezerdim vücudum alışmıştı tansiyonum çıktığını anlamıyordum. Kimse beni uyarmadı aniden kontrol diye gidip doğuma girdim ben seni uyarıyorum. Bunca sorunun içinde bununla uğraşman gerektiği için çok üzüldüm. Gebe bir kadına yaptıklarının hakkını nasıl öderler bilmem. Yarın doğunca oy canım torunum diye sevmeye kalkar o kv kocan.
Sen boşver onları kendine bebeğine bak. Zor biliyorum ama gerekirse saklama sal kendini. Bi duygu patlaması yaşasan rahatlayabilirsin belki. Zaten tutmaya devam edersen olacağı o. Keşke gerçek hayatta tanıyor olsaydım seni