Evet tam olarak ne istediğini bilmiyor. Ben zaten tepki koydum. Numaramı sildiğinde de “ hayırdır yenge sorun ne “ dedim. Destan yazmış bana. O mesajda bile annemi kötüleyip narsist demiş. Tutamadım kendimi annemi sevmediğini ama çocuğunun babannesi ve halası olarak hep hayatında olucağımı saygı duyması gerektiğini söyledim. Hanımefendi abim gelince ağlamış ben anneni seviyorum x bana bunları dedi diye. Keyfin fikir ekleme numaramı ben mutlu olurum ama sen olamazsın yanlış yapıyprsun dedim. Abime zehir etti hayatı. Abim konuşmaya çalıştığında telefonları kapatarak cezalandırdı. “ abim 24 saat nöbetteyken hiçbirimiz ulaşamadık”. Abim birşey yaptı kendine çocuğa diye korktu. Nasıl akıl sağlığı yerinde değilse. Yalvardı abim nolur bak mesaj at kapatın konuyu dedi. Pardon abi dedim beni silmiş ben ne yazıcam karına ? Ay sormayın delirsenizde kadın anlamıyor ki. Geçen sene ramazan ayıydı. Tekrar ekledi numaramı mesafeli devam ediyorum. Merhaba merhaba.
Yetmemiş kardeşleri de silmiş beni. Görünce bende sildim gidp abime “ kardeşin kardeşlerimi” sildi demiş.

ay dedim valla yeter abi senide yengemide kardeşlerimi topluca yakarım