- 24 Haziran 2011
- 23.350
- 48.541
- 798
- Konu Sahibi aburcuburju
-
- #1.201
Ay bu şafak ne kalın kafalıymış ya salak mıdır nedir saçma saçma konuşuyor hala.Bu arada aksam konusurken iste yarin gidecegim diyorum. Cehenneme kadar yolun var. Oh diyor ev diyordun. Satilip iki ev alinsaydi ,Ustume yapilsaydi o da sana kalacakti. Iyi ki yapilmamis. Yaziklar olsun sana dedim ya. Ben babanin ustune olsun diye kac sefer dedim dedim. Ev alacaktik siz aldirmadiniz dedim.
Asil enisten bu kadar ince düşünüp de ev verildiginde hemen satip yeni ev alip, ustune yapan dedim. Ne oldu bir sene eve barka gelmemis, nolur kızımı bosamasin diye ev mi vermis hemen sizinkiler dedim. Aynen oyle diyo.
Siz kendiniz gibi sanmayin lutfen beni. Babamin mali yeter kardesime de bana da, cocuguma da. Hepinizi Allaha havale ediyorum. Insallah helallik isteyecek duruma gelirsiniz. Insallah gozlerimle gorurum dustugunuz durumu dedim.
Ben seni havale ediyorum diyor daha
Kv gittiler bile koye cuma günü kostur kostur.okurken dudaklarımı yoldum sinirden. zaten uçuğum çıkmıştı iyice acıdı. o aile herkese yetti be!
yazıklar olsun bir araba yüzünden konu nerelere geldi. ne biçim insanmış bunlar ya!!! kv alsınlar şimdi arabayı bayramda doya doya köylerine gitsinler!!! doğmamış masum bebeğin ahı hepsinin üstüne olsun!
Yok artik girmicem.Ay bu şafak ne kalın kafalıymış ya salak mıdır nedir saçma saçma konuşuyor hala.
Burcu sende lütfen laf dalaşına girme şafak denen hiç güven vermiyor
Bu adam da hiç mi beyin olmaz, kimsenin umrunda değil. Kendi hayatını eşini çocuğunu bir hiç uğruna harcar mi insan ? Noldu, annesinin babasının da çok umrundaydi. Siz üzülmeyin, herkes hak ettiğini bulur.Kv gittiler bile koye cuma günü kostur kostur.
Aminnn aminnn.
EzberledikAnladım.
Dedigim gibi ilk aileler toplandiginda beni bastiracaklarini dusunduler. Sonra ben evde kalmaya devam edince ha tamam oldu bu is dediler.Bu adam da hiç mi beyin olmaz, kimsenin umrunda değil. Kendi hayatını eşini çocuğunu bir hiç uğruna harcar mi insan ? Noldu, annesinin babasının da çok umrundaydi. Siz üzülmeyin, herkes hak ettiğini bulur.
ah keske uyuyabilsemBu konu beni çok üzdü. Yorum yazmadan sessizce takip ettim. Basit bir mesele yüzünden hamile halinizle neler yaşıyorsunuz yazık. Ama saat çok geç ve tansiyon probleminiz var. Artık uyuyun sakince. Sabah ola hayrola demişler. Duruma bakarsınız. Uyku gebelikte çok önemli.
O zaman müzik aç kendineah keske uyuyabilsem
Ya cnm ne demek ev babanın üstüne olsun bak hala yanlış konuşuyorsun, eğer bir av alınacaksa eşin ve senin adına olur diğer türlüsü mal kaçırmaktır, bu söylediğin asla normal değil, hakkın olan şeylere bile hakkın yokmuş gibi davranma , bak biz de ev almayı düşünüyoruz eşime şimdiden açıkça dedim ortak tapu olacak diye , adam o kadar narsist ki hakkın olan şeyden bile bahsedemiyorsun, ikiniz evliyken alınan ev , araba eşinin veya senin üzerine olur sakın diğer türlüsüne olumlu bakma , her neyse zaten büyük bir dersi hak etti eşin, sen sakince eşyalarını al çık git sakın blöf de yapma aç davanı, bu ayı yakanı kolay kolay da bırakmaz demedi deme , son kozlarını oynuyor...Bu arada aksam konusurken iste yarin gidecegim diyorum. Cehenneme kadar yolun var. Oh diyor ev diyordun. Satilip iki ev alinsaydi ,Ustume yapilsaydi o da sana kalacakti. Iyi ki yapilmamis. Yaziklar olsun sana dedim ya. Ben babanin ustune olsun diye kac sefer dedim dedim. Ev alacaktik siz aldirmadiniz dedim.
Asil enisten bu kadar ince düşünüp de ev verildiginde hemen satip yeni ev alip, ustune yapan dedim. Ne oldu bir sene eve barka gelmemis, nolur kızımı bosamasin diye ev mi vermis hemen sizinkiler dedim. Aynen oyle diyo.
Siz kendiniz gibi sanmayin lutfen beni. Babamin mali yeter kardesime de bana da, cocuguma da. Hepinizi Allaha havale ediyorum. Insallah helallik isteyecek duruma gelirsiniz. Insallah gozlerimle gorurum dustugunuz durumu dedim.
Hala dışarıdan iyileri oynuyor, ben olsam çoktan engellmistim o maymun karıyı...Bu arada instadan bebisin ultrason fotografini Sürpriz notuyla paylastim.
Kaynanam yazmış, Allah tamamina erdirsin diye. Ölür müsün, öldürür müsün.
Daha neden polemiğe giriyorsunuz ki. Konuşmayın, dikkate bile almayın.Bu arada aksam konusurken iste yarin gidecegim diyorum. Cehenneme kadar yolun var. Oh diyor ev diyordun. Satilip iki ev alinsaydi ,Ustume yapilsaydi o da sana kalacakti. Iyi ki yapilmamis. Yaziklar olsun sana dedim ya. Ben babanin ustune olsun diye kac sefer dedim dedim. Ev alacaktik siz aldirmadiniz dedim.
Aksam ki konusmanin devami idi.Daha neden polemiğe giriyorsunuz ki. Konuşmayın, dikkate bile almayın.
İşler daha sarpa sarmasın, sessizce çekip gidin en büyük ceza bu olur.
Hadi bakalım, haberlerini bekliyoruzAksam ki konusmanin devami idi.
Bugunn gidiyorumm
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Kaynana ve burada sizi tanımadan önyargılı yaklaşanlar da münasip yerlerine kına yaksınlar.Bİrisi hatta kaynana çağırsın köyde tatili hakettim diyordu 45 yaşında ama çıtı pıtı yeni gelin gibi konuşuyor bir de.Ar dan falan bahseden arsız insan.Aksam ki konusmanin devami idi.
Bugunn gidiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?