- 18 Ocak 2015
- 319
- 835
- Konu Sahibi aburcuburju
- #1.141
Haklisiniz ve zaten huzursuz annemler. Yumusatan benim burda. Gunde 10 kere arıyor. Kavga etmediniz degil mi? Bir sey olmadi degil mi diyerek. Ve kardesime arattiriyo bana inanmayip. Ben bosanmaya zaten niyetliyim. Sadece onlar bu surecte benim icin daha fazla uzulup kafaya takmasin derdindeyim.Bir haftadır seni koruyorum zaten, o zaman okurken hiç sorunum yoktu şimdi mi oldu? Can güvenliğin olmadığı halde gidip tekrar esinle konuşup sinirlendiriyor ve gece aynı evde kalacağını söylüyorsun. Sen rahatça uyursun belki ama bizim bütün gece aklımız kalacak. Ailenin de hiçbir şeyden haberi yok değil, gece anneni aramış adam bir sürü şey söylemiş 2.30da, bugün ise eşinle aynı evdesin diye akılları çıkması lazımken misafir agirlamalari aklıma yatmiyor. Burada 1k yorum yapıldı, herkes merak ve korku içinde, aileniz de en azından biraz huzursuz olur diye bekliyorum. Bu kadar.
Misafir agirlamalari beni onemsemiyor demek degil. Hayat her sekilde devam ediyor. Hic degilse iki haftaligina tatile cikmadilar kaynanamlar gibi.
Ben gelmeyin diyorum. Cunku eger gidersem hatali ben olacagimi dusunuyordum. Yarin zaten gidiyorum. Bugun keyiflerini de kacirmadim. Normal bir sekilde annemle konustum ve kapattim. Kuzenleri ve kardesimi aradim. Yarin esyalari toplayalim diye.