Açıkçası eşinden korktuğu için gidemediğini düşünüyorum şuan bile. Konu sahibi neden eve polis çağırmıyorsun? Gelen polislere can güvenliğinin olmadığını, dün darba maruz kaldığını, korktuğun için evden çıkamadığını, şikayetçi olup darp raporu almak istediğini söylesen zaten sana yardımcı olacaklar. Okadar yaşadığın şeye rağmen hala o evde olmana inanamıyorum, bak kusur da sayılmıyormuş gitmen.
Darp raporunu alır (eminim izleri hâlâ duruyordur), şikayetçi olursun. Eşine uzaklaştırma verirler ( evlendiğinden beri aylarca uzaklaştırma alan üye vardı, çok kolay, bana birşey yapmasından korkuyorum deyince veriyorlar diyordu. Üstelik o konuda adam hiç birşey yapmamıştı, sizin konunuzda şiddet, küfür, ölüm tehditi var), sonrada davanı açarsın. Tabi gerçekten boşanmak/kurtulmak istiyorsanız. Bu evlilikten olmaz artık, mutlaka boşanın.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim, dün okadar korkmuşsunuz, size, bebeğe birşey yapacak diye, şiddet görmüşsünuz. Ağız dolusu küfürlere gelmiyorum bile. Ama yanlış bilgi yüzünden gidememişsiniz. Buraya yazıp fikir de alamamışsınız, çünkü banlanmıştınız. Defalarca açıklama yapmanıza rağmen, ısrarla üstünüze oynayıp sizin banlanmanıza sebep olanı da Allah'a havale ediyorum...