- 15 Şubat 2015
- 13.342
- 47.034
- 798
- Konu Sahibi aburcuburju
-
Alintilamayi unutmusum ustte ki mesajda.Veririm ben o konularda kriter değilim daha saf bir kimseyim :) beni örnek almayın. Jdjdjdkd
Ben ilk mesajı okurum neden hayatınıza hakim olayım ki.
Riskliymiş gebeliğiniz geçmiş olsun. Gezemeyeceğiz diye üzülmüştünüz ilk mesajda.
Alintilamayi unutmusum ustte ki mesajda.kafam o kadar gidik.
Ben simdi uyku moduna giriyorum. Bana iyi uykular. Yeni geleceklere günaydınlar. Şimdiden tekrar tekrar kırdıysam, ters bir sey söylediysem ozur dilerim herkesten.
Onun haricinde cidden suraya kafam dagilsin diye giriyorum. Cok aileme akrabalarıma yansitmamak icin icimi dokmek istiyorum. Ama bazı kisilerin bazı yorumları o kadar kırıcı ki, beni tanimadan, hayatimi bilmeden boyle yargisiz infazlar. Kendi capinizda dalga gecer vari birbirine laf atmalar benim üzerimden. Az bir sey empati kurun sadece.
Bazi yorumlar cidden üzücü ya da su an benim hormonlarim tavan oldugu icin zoruma gidiyor. Normalde olsa takmam bile belki. bilmiyorum. Her neyse umarim kendimi ifade edebilmisimdir.
Ben 2 hamilelik geçirdim, çok iyi biliyorum ruh halini hormonların eziyetini. Size savaşmayın değmez diyorum. Zorunuza gitmesin açın gözünüzü. Size dik durun geri adım atmayın taviz vermeyin diyen ilk kişilerden biriyim. Kocası batsın, insan güvenemeyeceği biriyle nasıl yaşar yazdım hala da geçerli bu dediğim. Adamda iş yok, siz bayrak açıp savaşı başlatacaksınız hop tüyecek karşı tarafa geçecek ki hatta geçmiş bile. Kocamın da emeği var, hakkını yiyorlar kullanıyorlar diye kaç kere ısrarla yazdınız ama kocanız hayır yok öyle bir şey diyor. Benim malım anamın babamın malı diyor. Size laf düşmüyor, bırakın tepe tepe kullandırsın kendini. Uyuyanı uyandırabilirsin ama uyku numarası yapanı uyandıramazsın.Alintilamayi unutmusum ustte ki mesajda.kafam o kadar gidik.
Ben simdi uyku moduna giriyorum. Bana iyi uykular. Yeni geleceklere günaydınlar. Şimdiden tekrar tekrar kırdıysam, ters bir sey söylediysem ozur dilerim herkesten.
Onun haricinde cidden suraya kafam dagilsin diye giriyorum. Cok aileme akrabalarıma yansitmamak icin icimi dokmek istiyorum. Ama bazı kisilerin bazı yorumları o kadar kırıcı ki, beni tanimadan, hayatimi bilmeden boyle yargisiz infazlar. Kendi capinizda dalga gecer vari birbirine laf atmalar benim üzerimden. Az bir sey empati kurun sadece.
Bazi yorumlar cidden üzücü ya da su an benim hormonlarim tavan oldugu icin zoruma gidiyor. Normalde olsa takmam bile belki. bilmiyorum. Her neyse umarim kendimi ifade edebilmisimdir.
Stresten mideme kramplar giriyor.
Kv e yazmak en büyük yanlışımdı. Sadece bu konuda pişman oldum. Su an benden kötüsü yok. Ağlayarak hem esimi, hem de annemi aramış. Hatalı ben oldum durup dururken.
Aslında kayınvalidesine yazması için kimse gaz vermedi hatta öğrenilince aksi yorumlar yapıldı keşke yapmasaydınız diye. Ama artık olan olmuş. Burdan toparlar kendi lehine çevirir inşallah.Sizi kim gaza getirdi bilmiyorum ama whatsapp üzerinden tartışmak hiç ama hiç olmamış.
Bir de şu gelinler artık eşleri bekarken aile arasında geçen maddi konular için gerçekten üstlerine vazife olmayan durumlara karışmayı bırakırlarsa iyi olur.
Kimse gelinlerine bunun hesabını vermek zorunda değil.
Çok yüz göz olunmuş, çok haklı bi yorumBana da var gibi geldi yazışmalarda da arabayı da size verdim istemem demiş mesela kadın ama konu sahibi dememiş ki arabanın çoğunu eşim ödedi siz ne verdiniz.
Bence karşılıklı mağduru oynuyorlar burda.
Şahsen dünden beri arada konuyu okuyorum haklı yok konuda yani.
Top gibi ordan oraya dönüyor konu.
Hele şu yazışmalar ıykk yani “Ben hiçbir şey istemedim,ee o kadarlık yapın” üstüne “ Biz her şeyi yaptık” vs.
Hiçbir şey istemedi isen büyüklük yapmış gibi ortada dolanma ya da diğer taraf her şeyi yaptığını düşünüyorsan(!) ben yaptım diye gezme.
Her şeyim var kendim hallediyorum diyen insanların ağzına yakışmayan sözler.
Bu şekilde ders verip döndürsen ne karşıdakini yani.
Düşünmeden hareket edip amalarla cümle kurulmaz sürekli.
Mesele çok büyümüş. Karşılıklı hoş olmamış ama bu kadar büyütülmeli miydi; sanki hayır. Yorumlarınıza katılıyorum.Ben de en çok buraya takıldım. Konu sahibi gerçekten söylediği gibi meslek sahibi, birikimli, aileden varlıklı ,tek başına bir çocuk yetiştirebilecek güçte bir kadınsa kıçıkırık bir arabanın bilmem kaç hissesine niye tenezzül ediyor da olayı bu kadar büyütüyor (araba sadece 15 gün yok bu arada, sonra geri vereceklerdi zaten) Ha eğer bu güçte bir kadın değil de sırf blöf için burdan aldığı gazla bu noktaya geldiyse tukurdugunu yalamak zorunda kalmak ödeyeceği en küçük bedel olacak, belki de bu bile işe yaramayacak, bunun farkında değil mi?
Hamile karısı da arabasız ama ve riskli gebelik kategorisinde ayrıca sorun araba değilmiş ki adam ailesine bağımlı, kendi kurduğu aileden haberi yok hala ailesinin bir uzantısı olarak görüyor kendisini ...Sizin arabanız yok mu? Ailenizden isteyemez misiniz?
Bir bayram köye gitmek istemiş insanlar idare edilir diye düşünüyorum.
Ankara’da yaşıyorsunuz. Toplu taşıma metro otobüs var. İstediğiniz yere gidebilirsiniz. Arabası olmayanlar da gezebiliyor. Ama ben de annemi babamı köyde arabasız bırakmak istemezdim.
Geçmiş olsun dileklerimi ilettim kendisine bilmiyordum. İlk mesajda yazmıyordu.Hamile karısı da arabasız ama ve riskli gebelik kategorisinde ayrıca sorun araba değilmiş ki adam ailesine bağımlı, kendi kurduğu aileden haberi yok hala ailesinin bir uzantısı olarak görüyor kendisini ...
Ben kesinlikle böyle yapardım ki daha önce yapmışlığım var , kayinbabam yeni evliyken istemediğim halde zorbalıkla beni nişanlanan kız kardeşine hizmet edeyim diye evlerine çağırdı, ben de gitmek istemedim çünkü Herseyimize aşırı derecede burnunu sokuyordu eşim de saf anlamıyordu , ben de ayıldım bayıldım hastayım çok kötüyüm aşırı kanamam var diyerek o gün eşimi tüm gün hastanede gezdirdim , bana acımayana ben de acımam, öyle böyle düşürdüm yakamdan , hep derim bu erkekler hakediyorBen hic öyle düsünmüyorum agliyor mu, aglasin. Ailenide tembihle kesinlikle altdan almasinlar. Ha maduru oynamak gerekiyorsa sen oyna, git hastaneye yatis iste. Sonrada hamile halimle Beni ne hale getirdiniz diye ortaligi kaldir. Bide kaynana Gelip senenin yarisini sende gecirecekmis unutma.
Ya eşi benim eşimin ilk halleri gibi saf ailesine bağımlı bir kişilik, kv de uyanık ve kurnaz mağduru oynuyor, Konu sahibi de harbi içi dışı bir ağzına ilk geleni söylüyor benim gibi pat diye , sorun eşi, bu adamı mahkeme kapısına atacak ve diyecek ki buyur git ailenle yaşa başka da çözümü yok , düzelirse ne ala düzelmeye gönlü yoksa güle güle, ben böyle yaparak kurtuldum hepsinden...Geçmiş olsun dileklerimi ilettim kendisine bilmiyordum. İlk mesajda yazmıyordu.
Aralarda boşanmak istediğini falan da demiş adam.
Tek sorun araba ise bazen alttan alınabilir şeyler bunlar. Önemli olan karşılıklı iyi niyet. Ama yoksa yoktur.
En büyük hatası işten çıkması olmuş gibi duruyor bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?