Ya konu zaten mal mülk davası değil ki adamlar oğlunu kendisine bağımlı kılmak istiyorlar, maddiyatlarını kullanarak yapıyorlar ama bisey de koklatmıyorlar aynı zamanda, açıkça ben mal derdinde değilim kimse evime, kararlarımiza Karışmasın, ister ev alırım ister araba kimseden izin almam diyeceksiniz, ayrıca senede 4 ay kalmayı da asla kabul etmeyin , açıkça böyle bir düzen istemiyorum diyeceksiniz, herseyi eşinizle çözün aileleri katarsanız iş başka yerlere gider , eşiniz bireyselleşmeyi öğrenmeli hala ailesine yapışık bağımlı bir düzende yaşamak istiyor ailesi de malla arabayla gözünü boyuyor ama bisey de vermiyor, bir araba var onu da ortak kullanıyorlar, ailesi çok kurnaz, siz eşinize duygu sömürüsü yapacaksınız nasıl ki kayinvalideniz size başka oğluna başka siz de aynısını yapacaksınız, eşinize cnm cicim kayinvalidenize de işinize gelirse modunda durmalısınız, biraz politik ve kurnaz olmazsanız bu ailenin içinde barinamazsiniz zaten , eşiniz düzelmiyorsa da boşanmaktan çekinmeyin böyle evlilik olmasın zaten , ne sanıyorlar bunlar gelin kavramını, terbiyesizler sizi açıkça tehdit olarak görüyorlar o yüzdende ne ev ne araba ne de başka maddi konularda rahatlık vermiyorlar, maddiyatla yönlendiriyorlar oğullarını, eşiniz Türkiyedeki erkeklerden sadece biri , benim eşim de ailesine hayır diyemezdi, kv aşırı derece duygu sömürüsü yapan bir kadındı ama ben eşimle çözdüm, kavga da etsem mahkemeye kadar da gitsem sadece eşimi muhatap aldım, aileler alttan alttan oyuyor evliliğin dibini , sakın sanma ki sana üzülürler falan içten içe oh olsun oğlumuz bizi tuttu diye sevinirler, eşiniz bu imtihanı ya kazanacak ya da evliliğini ailesine kurban edecek, sizin yapacak pek biseyiniz yok , dik durup sürece göre davranmanız lazım...