Kaynanam hiç yıkanmıyor

Bu kadın diyor ya uslube bak. Aslında hata yapmışlar kendin sağ iken evladın üzerine hiçbir şey yapmayacaksın çok büyük hata..
Aynen, bu dedıgını yazacaktım ama bosuna yazacağımı fark ettim konu sahıbının uslubuna bakıp. Daha ilk yorumda, insan gibi yorum yapan kişiye bagırmıs.

Ve benim kadar kuvvetli bir kadın hakları savunucusu olan ve geleneksel kv hakimiyetine ateş püsküren insana da bunları söyleten bir geline maruz kalan o aileye de sabırlar diliyorum

Ayrı bir ev acın kurtulun .O kadının evıne yerleşmıssınız.

Yaşadıklarına üzüldüm ama sakinliğini asla kaybetmemelisin. Bu tavırla haklı iken haksız duruma düşmen an meselesi..
Kayınvaliden ise hasta bence, yaptıkları asla doğru değil. Unutma falan var mı.. alzeimer olabilir.. çünkü o tür hastalarda dağınıklık, pis olma gibi durumlar olur.. umarım bir çıkış yolu bulursunuz. Her iki taraf da huzur bulsun

Direk konuyu okuyup yorum yapılıyor ya ne kadar masum bir şeyden haberleri olmadan

Bende yapıyorum bazen konuyu okuyorum yorumlara bakmadan direk yazıyorum sonra bi bakıyorum ki

Aman allahım konu bambaşka olmuş o masum konu sahibinin içinden başka bir şey çıkmış

Uslubunuz cok kotu..bakin bu size her zaman kaybettirir..bir tanidigimin kv gencken ve orta yaslarinda asiri titizmis ..kadin yaslaninca asiri pis oldu..yaslilikta bazen huylar degisiyor.

Bende kayınvalidemin yanında oturdum 2 ay ev bulucaz bulucaz hareket eden yok baktım olucak gibi değil ayrıldım oturuyor o şuan anasıyla eski eşim mutlu mesut benimde kayınvalidem yıkanmazdı bende hergün duş alan biriyim laf atıyordu bana, yıkanmayız ama korkmuyoruz kimisi yıkanır yıkanır yine kokuyormuş her yer pislik içindeydi hatırlayınca fena oluyorum tek numarası vardı oda koltuk örtüsü düz olucak iğne iplikle örtüleri koltuğa dikiyordu hergün kaçarak uzaklaştım eşimde karaktersiz arkamda durmadı.

Ev kadının zaten.kimi nerden kovacaklar.Hem öyle olmasa bile o düzene gittiyse ne demek evden gitsin? Kendi çıkıp gitsin

Yaşi da az degilmis o kadin degismez daha baska evladi yokmu ara sira gelse buakdar batmaz goze

Şimdi ayrı eve mi çıktılar yoksa boşandılar mı ?
Anneniz ile abimiz görüşüyor mu ?
Kadın benim evimde benim evim demiş. Nasıl bırakabildi evi ?

20 yıl kadın destek olsun sonra da böyle teşekkür etsinler. Ne hayırsız bir evlatmış, gerçi bizde de var öyle bir tane.
öyle cnm ya inan 20 yılda evi gecirende annemdi bir ekmek bile almazlardi inan bide utanmadan kadının evine göz dikti biz geline suç bulmuyoruz ki tek hatali orda abim o csareti vermese oda yapamazdi ama kendileri kaybetti

Bizler 75 yaşına geldiğimizde aklımız başımızda olacak mı adımızı bile bilebilecek miyiz bakalım. Belli ki bir rahatsızlığı var Allah size muhtaç etmesin yaşlı başlı kadın.

75 yasinda kadin yemek yapmiyor, temizlik yapiyor diye sikayetci arkadas :) kadin insanlik yapmis evine almis esek olmus.

Bizler 75 yaşına geldiğimizde aklımız başımızda olacak mı adımızı bile bilebilecek miyiz bakalım. Belli ki bir rahatsızlığı var Allah size muhtaç etmesin yaşlı başlı kadın.
sorma arkadaşım.bir de kendimize güzel kıyafet ayakkabı vs almayıp sineğin yağını çıkarıp ilerdeki gelinimiz damadımız için para biriktirmeliymişiz ha bire.güzel eğitim vermemiz iş sahibi yapmamız yetmezmiş.borçsuz evlenmelilermiş doğurduysak herşeyi yapmalıymışız.pesss.2 gün önceki bdv konusunda da bu vardı. 9.5 yaşında çocuğum var valla şimdiden geleceğimden korkuyorum başıma neler gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…