• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam hiç yıkanmıyor

Arkadaşlar bende bi kaynana var düşman başına herşeye karışıyor birlikte oturuyoruz nerden kabul ettim bilmiyorum kadın hiç yıkanmıyor tam bir pislik 🤬 bide namaz kılıyor oruç tutuyor neymiş kayınpederim hasta etmiş o zaman tedavi ettirin ya Allah aşkına tuvalet deliğin deki beyaz şeyi söküyor çöp karıştırıyor yemek ayakta yiyor yalan desen gırla bide bişeyi 50 kere söylüyor evde bulaşık sabunu var sıvı el sabunu ile yıkıyor ya eşim hiç bişey demiyor karışma kadına diyor 75 yaşında ben ne yapsam bazen deliler hastanesine şikayet etmek istiyorum mahallede bi deli var gelin alın diye Psikatri doktorunun bi sözü var bize hiç bi zaman gerçek hastalar gelmez hep hasta ettikleri gelir her yer torba kadın çöpten pislikten hoşlanıyor bi yemek kalsa bi gün önceden burnunuza getirir kahvaltı yaparken bunu da yiyin diye dolapta yiyecek bişey olsa bitirin bitirin ya bana bişey söyleyin ne olur akıl verin 😫😫😫😫eşimin sürekli annesini tutmasından bana hakaret etmesinden sıkıldım kaçarak evlendim annemde istemiyor boşanmamı bide bütün kaynanalar böylemi Kadın yemek yapmayı bulaşık çamaşır makinesi açmayı da Bilmez pis bi su pis bi bez akşama kadar sil geç her yer leke leke bide elinde sarı süpürge akşama kadar boş boş çene 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Hem kadının düzenine konmuş hem de kimseyi beğenmiyor..

Madem beğenmiyordun orda kapı orda kolu..

Allahtan eşin merhametli .. o da akıl tutulması yaşasaydı vay teyzenin haline..

millete beddua edip DELİ DEL terslendiğiniz için yakında banlanırsınız!!!
kendinizi garantiye alıp kaçmadığınız için oluyor bunlar

boşanmayacaksanız çekeceksiniz yapılacak bişey yok

Arkadaşlar bende bi kaynana var düşman başına herşeye karışıyor birlikte oturuyoruz nerden kabul ettim bilmiyorum kadın hiç yıkanmıyor tam bir pislik 🤬 bide namaz kılıyor oruç tutuyor neymiş kayınpederim hasta etmiş o zaman tedavi ettirin ya Allah aşkına tuvalet deliğin deki beyaz şeyi söküyor çöp karıştırıyor yemek ayakta yiyor yalan desen gırla bide bişeyi 50 kere söylüyor evde bulaşık sabunu var sıvı el sabunu ile yıkıyor ya eşim hiç bişey demiyor karışma kadına diyor 75 yaşında ben ne yapsam bazen deliler hastanesine şikayet etmek istiyorum mahallede bi deli var gelin alın diye Psikatri doktorunun bi sözü var bize hiç bi zaman gerçek hastalar gelmez hep hasta ettikleri gelir her yer torba kadın çöpten pislikten hoşlanıyor bi yemek kalsa bi gün önceden burnunuza getirir kahvaltı yaparken bunu da yiyin diye dolapta yiyecek bişey olsa bitirin bitirin ya bana bişey söyleyin ne olur akıl verin 😫😫😫😫eşimin sürekli annesini tutmasından bana hakaret etmesinden sıkıldım kaçarak evlendim annemde istemiyor boşanmamı bide bütün kaynanalar böylemi Kadın yemek yapmayı bulaşık çamaşır makinesi açmayı da Bilmez pis bi su pis bi bez akşama kadar sil geç her yer leke leke bide elinde sarı süpürge akşama kadar boş boş çene 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Valla burdakileri okuyunca benimkine şükrediyorum. Biraz bencildir falan ama çok titiz,temizdir, evinde kimse yasamiyor gibi temizdir her seyi her an düzenlidir.
Yine de ne ben onla ne o benle yaşamayı kabul etmezdik. Ayri ev açamayacak olan da evlenmesin kardeşim herkes evlenmek zorunda değil

Üslubunuz çok çirkin... Kayınvalideniz temizlik konusunda pis bir kadın olabilir ama insanın içi pis olmasın. Haklı taraflarınızı bu üslupla savunamazsınız aksi halde şimdi olduğu gibi haksız durumuna düşersiniz.

Sana ev bile açamayan üstüne hakaret eden adamla devam mı edeceksin?
Kvye gelince ev kendi evi istediği gibi yaşar
Arayıp deli var diye şikayet edicem diyorsunuz
Asıl kadın evime çökmüş bir kadın var diye şikayet etme hakkına sahip.
Ksuura bakmayın da neyinize güvenip kaçıyorsunuz böyle adamlara? Aha hakaret etti nerde kaldı sevgisi aşkı?
Bu doğruysa o evden çekip gidin hizmetçi linkten başka bir vasfını olmaz orda, asıl sorun eşiniz pis olan sizi ailesine hizmetçi eden eşiniz. kaynana istediğini yapar size bakmak zorunda değil.

75 yaşındaki bir kadından iş bekliyeceğinize, sen otur anne Bn her şeyi yaparım demelisiniz. O elindeki bzle gezerken bir zahmet siz alın elinden. Bn ky valide genç olduğu halde anne sen otur, biz görümcmle yaprz bunca yıl çalıştın derdim.
Ayrıca yaşlılar çocuklara benzer. Bunu unutmayın. Onunla deli diye dalga geçecrğinize siz akıllı olun.

Öylemi tapusu eşimde hayırdır sende mi bizimle yaşıyorsun
oldu olacak kadını evden gönderin. dağdan gelmişsiniz bağdakini kovuyorsunuz. gökten düşer gibi inmişsiniz kadının evine . kaçmasaydınız beğenmediğiniz eve o zamn. siz de kv nizin başını bekleyeceğinize çalışın da ev kurun.

Suçun büyüğü koca da mecbur olmadığı halde karın annenin kahrını çekiyor biraz gönlünü hoş tut. Sen karını idare edersen eminim ki o da anneni idare eder daha sabırlı olmaya çalışır. Hem ayrı ev açma hem anneni baktır hem de hakaret et. Kadında iyice nefret ediyor haliyle. Erkekler biraz daraldı mı hemen evden uzaklaşıyor ya bu kadın ne yapsın

Eşine annesini kötülemeyin. Kimse bunu istemez. Kadını da 75 yaşından sonra değiştiremezsiniz. Siz temizleyin, yemeği yapın. Ben olsam bir şey yiyemem onun elimden. Çalışmıyorsanız siz de bir işe girip kendi evinize çıkınca huzur bulursunuz

Tuvalet deliginde ki beyaz sey nedir? Bizde niye yok?
Bende ilk yorumuma bunu yazmıştım kapağı ne yapıyor diye
Sonra olaylar olaylar keşke sorun kapak olsaydı

Şu beyaz yuvarlak şey wc matık diyorlar ya
Lagima giden boruyu kapatıyor çirkin görünmesini engelliyor

Suçun büyüğü koca da mecbur olmadığı halde karın annenin kahrını çekiyor biraz gönlünü hoş tut. Sen karını idare edersen eminim ki o da anneni idare eder daha sabırlı olmaya çalışır. Hem ayrı ev açma hem anneni baktır hem de hakaret et. Kadında iyice nefret ediyor haliyle. Erkekler biraz daraldı mı hemen evden uzaklaşıyor ya bu kadın ne yapsın
Konu sahibi için geçerli değil bu yazdıklarınız. İnsanlara bu kadar ağır rahatça hakaret edebiliyor. Evdeki yaşlı kadına kimbilir neler yapıyordur

Of bi kere çocuk fırçayı sokmuş ta çıkarırken kapakta çıktı. Böyle bi iğrenç bişey yok onu nasıl eline alıyo. Söküp ne yapıyo niye sökğyo kafamda bir sürü soru 😰
Allam sokup ellerini de yikamadigi, yemege oraya buraya soktu geldi aklima, zaten bende okb var, gitmiyo aklimdan simdi, of nerden sordum, yemin ederim midem sahlandi

Back