Ya tabi tabi halledersiniz esiniz tam cakal birde guzelliyorsunuz burda onu. Esiniz aldi anasinin yanina yapti cocuguda siz o evden sittin sene gidemezsiniz cok safsiniz. Yas kac?eşim istedi çocuğu ben de istiyordum ama bu şekilde gelişti o konuda pişman değilim inşallah halledicez
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanam her yere beni de sürüklüyor ne yapmalıyım
- Konu Sahibi nursemnur
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- görümce kaynanayla aynı ev
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya evet gerçekten insanlar ne yapıyor da 2 senede ev alıyor hem de bu yaşta bulmuşlar saf kızı, hem eve hizmetçi etmişler hem de hemen çocuk yapmışlar ki gitmesin diye.24 yaşında, 7 aylık evli hamile ve kv ile yaşıyorsunuz. tek kişi çalışan eşiniz, bir de bebek masrafı varken 2 yılda nasıl ev alacak?
Hamdolsun evlilikten dolayı eşimden dolayı 1 kere pişman olmadım ben küçüğüm ama eşim 32 yaşında yaklaşık 4 senelik bir birlikteliğimiz vardı, benim eşimden yana eşimin de benden yana bir problemi yok evliliğimiz çok güzel ilerliyor maşallah sadece bu beraber yaşama işi canımı sıkıypr , kayınvalidem kötü birisi değil bana karışmaz etmez kendi temizliğini de yemeğini de yapar ben de yardım ederim , ben sadece aileye ısınamıyorum ,kalkmışım ailemi başka şehirde bırakmış gelmişim daha 2 gaftalık gelinken annem vefat etmiş ama ne eltim ne görümcem arayıp sormuş kapımı çalmış bu yüzden onlara ısınamıyorum kayınvalidem de aynı şekilde o sırada köydeydi günde arardı oğlunu demezdi ki “gelinim nasıl ver bi onunla konuşayım üzmesin kendini “ falan demezdi anlayacağınız derdim çok da neyse işteYaş kaç?
2 sene sonra evlenseydiniz ne olurdu ki.
Arabamız var şuan birikim yapıyoruz üstüne ekleyeceğiz24 yaşında, 7 aylık evli hamile ve kv ile yaşıyorsunuz. tek kişi çalışan eşiniz, bir de bebek masrafı varken 2 yılda nasıl ev alacak?
Merhabalar ablalarım kardeşlerim henüz 7 aylık evliyim ve kayınvalidemle yaşıyorum birkaç ay önce ektim hastaneye gidecekti kaynanam da orda kalıp çocuklara bakacaktı eltim gece orda kalmak için beni de çağırdı “ annemle sen de gel “ diye ben gitmek istemedim yani sanki kayınvalidemin bekar kızıyım eşim evde oturacak ben kayınvalidemle çocuk bakmaya gidicem , neyse gitmedim ama gündüzüne yine gittim yani neyse, şimdi de görümcem doktora gidecek onun da iki küçük çocuğu var akşam orda kalmak için kayınvalidem yine oraya gidecek e yine beni de çağırıyorlar dediğim gibi eşim evde kalacak ben kayınvalidemle yatıya gidicem çocuk bakmaya bu duruma sinir oluyorum yani evliyim ben artık eşim var sanki kadının bekar kızıyım, bmyle şeyleri annemle konuşmayı akıl almayı çok isterdim ama annem düğünümden 2 hafta sonra vefat etti , ve ne eltim ne de görümcem bana baş sağlığına geldi bu yüzden ısınamıyorum aynı evde kaldığımız için mecbur yakın olmak zorunda kalıyorum sizce abartıyor muyum “ aman git ne olacak “ mı diyorsunuz fikirlerinizi merak ettim
Sen baştan onunla kalarak hata etmişsin.
Bir an önce evini ayırmaya bak.
ya huzurunuz yok ki sizin. boşver evi arabayı. gidin tutun 1+1 ev huzur içinde yaşayın başbaşa. her gün elti, görümce,kv,kp böyle hayat mı geçer? üstelik evliliğin ilk yılı.Arabamız var şuan birikim yapıyoruz üstüne ekleyeceğiz
en güzel zamanlarınız olmalıydı bu günler.
Evliliginizin en guzel zamani istediginiz odada sevisip oynasacaginiz yerde kayinvalide hizmetcisi olmussunuz hala esimle problemim yok diyorsunuz. Birikim yapacak adam cocuk istemez cok guzel kandirmislar sizi ama siz bizi kandirmaya calismayin bos yere mutlu rolune devam edin.
tek çalışan bir kişinin ev alması için şu an üst düzey bir yönetici olması lazım ya da tiny house filan alması gerekli. biz kaç yıl yurtdışında çalışıp bir arabayı, ev eşyalarını anca aldık.Ya evet gerçekten insanlar ne yapıyor da 2 senede ev alıyor hem de bu yaşta bulmuşlar saf kızı, hem eve hizmetçi etmişler hem de hemen çocuk yapmışlar ki gitmesin diye.
yani isterse melek olsun kalkıp evimde geceliğimle dolaşamadıktan sonra ne yapayım öyle evliliği?Hamdolsun evlilikten dolayı eşimden dolayı 1 kere pişman olmadım ben küçüğüm ama eşim 32 yaşında yaklaşık 4 senelik bir birlikteliğimiz vardı, benim eşimden yana eşimin de benden yana bir problemi yok evliliğimiz çok güzel ilerliyor maşallah sadece bu beraber yaşama işi canımı sıkıypr , kayınvalidem kötü birisi değil bana karışmaz etmez kendi temizliğini de yemeğini de yapar ben de yardım ederim , ben sadece aileye ısınamıyorum ,kalkmışım ailemi başka şehirde bırakmış gelmişim daha 2 gaftalık gelinken annem vefat etmiş ama ne eltim ne görümcem arayıp sormuş kapımı çalmış bu yüzden onlara ısınamıyorum kayınvalidem de aynı şekilde o sırada köydeydi günde arardı oğlunu demezdi ki “gelinim nasıl ver bi onunla konuşayım üzmesin kendini “ falan demezdi anlayacağınız derdim çok da neyse işte
lütfen kendinizi ezdirmeyin.
Başın sağolsun .Niye siz çocuk bakıyorsunuz tabiki her yere sudaki dal gibi sürüklenmek kimsenin hoşuna gitmez.Yorum yapacagimda eşinizle ilişkiniz de sizi tutarmi yani bu konuda birşeyler yapınca size büyük sorun çıkartmasın.Bana göre çıkarmaması cikaramaz.Sizde nasıl dinamikler ?Bunu bilmeden çok havada kalır yorum.
Ben eşimle mutsuz olsam zaten mutsuzum derim , kayınvalidem kayınbabam kötü insanlar değil kayınbabam çayını da koyar sofrayı da toplar bulaşığı da yıkar , kayınvalideme hizmet ediyorum ama yemeklerini yapar temizliğini yapar ben yanına bir şey yaparım, ben huylarını sevemediğim için katlanamıyorum , yetiştiğim aile ile buradaki farklılıklar beni zorluyor , tekrar söylüyorum eşimi çok seviyorum beni kimseye karşı ezdirmez hatta benim yaptığım saflıklara kızar , alıştırma bizimkileri diye , ben sizi niye kandırayım kime neyi ispat etmeye çalışayımEvliliginizin en guzel zamani istediginiz odada sevisip oynasacaginiz yerde kayinvalide hizmetcisi olmussunuz hala esimle problemim yok diyorsunuz. Birikim yapacak adam cocuk istemez cok guzel kandirmislar sizi ama siz bizi kandirmaya calismayin bos yere mutlu rolune devam edin.
Siz ayrı eve çıkmayı unutun baştan kabul etmişsiniz böyle bir yalanı kibarca yalan olduğu ortada para biriktirmekle iki seneye ev alınmaz. Her şeyi koştura koştura yapmanın bir alemi yok yani çocuk ne alaka bu ortamda? Daha kendinize ait eviniz yok milletin evinde yaşıyorsunuz üstüste sığıntı gibi. Önce üstüste yaşamayı bırakın gidin kendinize bir ev kurun kiradan başlayın.Var ben evlenmeden önce kesinlikle istemediğimi söyledim bunun için baya kavga ettik , ama eşim kiraya çıkarsak ev alamayız dişimizi sıkalım 1-2 sene dedi o şekilde kabul ettim mutfak için aldığım çeyizler falan hep babamın evinde yabi sürekli burda kalmak için sözleşmedik benim annem babam istemedi zaten olmaz dedi ama eşimi çok sevdiğim için kabul ettim ama söyledim de ben temelli olarak kabul etmiyorum diye eşim sağolsun zaten bazı şeylerin farkında bebeğimiz olacak o kendisi diyor bebek biraz büyüsün gideriz diye “ annem karışır babam karışır sen sinirlenirsin “ falan diyor yani
Birisi çağırınca da gelemem dersiniz olur biter. Sınır çizmeyi öğrenin.
Eşime söyledim sen bilirsin dedi istemiyorum diyinxe o da dedi “ gitmek istemiyorum de , eşimden ayrı kalmak istemiyorum , karnım ağrıyor falan de” dedi yani o bana bırakıyor ama ben söylemeye çekiniyorum , ama söyledim istemediğimi :)Başın sağolsun .Niye siz çocuk bakıyorsunuz tabiki her yere sudaki dal gibi sürüklenmek kimsenin hoşuna gitmez.Yorum yapacagimda eşinizle ilişkiniz de sizi tutarmi yani bu konuda birşeyler yapınca size büyük sorun çıkartmasın.Bana göre çıkarmaması cikaramaz.Sizde nasıl dinamikler ?Bunu bilmeden çok havada kalır yorum.
Hi hi tabi su an yalniz olsaniz yapacaginiz hic birseyi yapamiyorsunuz. En basiti bigun boyunca tembellik yapmak isteseniz esinizle yapamazsiniz ozel bir gun gecirmek isteseniz evinizde geciremezsiniz. Siz boyle mutluysanizda problem var demek ki kimse boyle bir evlilikte mutlu olamaz cunku.Ben eşimle mutsuz olsam zaten mutsuzum derim , kayınvalidem kayınbabam kötü insanlar değil kayınbabam çayını da koyar sofrayı da toplar bulaşığı da yıkar , kayınvalideme hizmet ediyorum ama yemeklerini yapar temizliğini yapar ben yanına bir şey yaparım, ben huylarını sevemediğim için katlanamıyorum , yetiştiğim aile ile buradaki farklılıklar beni zorluyor , tekrar söylüyorum eşimi çok seviyorum beni kimseye karşı ezdirmez hatta benim yaptığım saflıklara kızar , alıştırma bizimkileri diye , ben sizi niye kandırayım kime neyi ispat etmeye çalışayım
yani en basiti bir arkadaşını çağırıp baş başa oturamaz kv hep evde. duştan bornozla bile çıkamaz. habire kvye misafir gelecek, gidip odasında oturamaz. ruhum daraldıHi hi tabi su an yalniz olsaniz yapacaginiz hic birseyi yapamiyorsunuz. En basiti bigun boyunca tembellik yapmak isteseniz esinizle yapamazsiniz ozel bir gun gecirmek isteseniz evinizde geciremezsiniz. Siz boyle mutluysanizda problem var demek ki kimse boyle bir evlilikte mutlu olamaz cunku.
Maddi durumdan dolayı eşimden sözünü aldım maksimum 2 sene diye ev alacağız inşallah , birikim yapıyoruz
Söyleyin alışın kibarca istemediğiniz şeyleri karşıdaki nasıl söylüyor onu yap bunu yap oraya gel buraya git.Gelmek istermisin ? Sen ne dersin? gibi cümleler de kurulabilir halbuki degilmi.Umarım incitip kirmasinlar sizi eşinizi dinleyin kimseye kullandirmayin kendinizi gönlünüzce olsun herşey
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.