- Konu Sahibi Justholdme_
-
Çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım bunlardan.. herkez kendini düşünüyor o kadar bencillerki dayanamıyorum..
Eşimin Sadece pazar günleri tatil diğer günler çalışıyor sabah 8 akşam 6 da evde..
VE kaynanam Her pazar eşiminle benim oraya gitmemi bekliyor.. her pazar arıyor laf sokuyor..
Diyeceksiniz ki hafta içi git beklemesinler hafta içide gidiyoruz ama pazar günleride bekliyorlar..
Bugün eşimle onun tartışmasını yaptık...
Kaynanam aradı hani niye gelmediniz dedi eşim geçistirdi felan
Ben: kim o arayan
Eşim: annem.. niye gelmediniz diye soruyo mahalledekiler oğlun niye gelmez derlermiş (Sanki hiç gitmiyoruz .. ) Daha pazartesi ordaydık carsamba burdalardı..
Ben: Ailen senin izin günün pzar günü oldunu biliyor ve hep bunu yapıyor hep seni bekliyor
Eşim: Onların yerine koy kendini sen olsan beklemezmidin ??
Ben: Öyle mi onlar benm yerime koydular mı kendilerini yada sen benm yerime koydun m kendini ??
Onlar bekliyorsa bende bekliyorum eşimi.. pazar günü olsun gezelim tozalım eğlenelim kendimize ayıralım istiyorum.. Ben senin ailen değilmiyim kendini benm yerime koy ?? bu yapılan bencillik değil mi
Her hafta pazar onlara gitmeni bekliyorlar.. istiyorlar Ben her pazar anneme gitsem yahut bunu yapsam ne yaparsın ??SAnki hiç gitmiyoruz ugramıyoruz ailen sadece kendini düşünüyorlar
Bir oturupda oğlum evlendi evi yuvası var ailesine ayırmak istiyorlar diyemiyorlar...
Madem öyle hiç mi yapamıyosun bir hafta bize bir hafta onlara ayır benm ki de ana ben gidelim diyormuyum sana pazarları yada annem çağırıyor mu ? kusura bakma ama dengeyi kurmasını bileceksin madem öyle.. sennn bir ailen var bak artık yakında bebeğimiz olacak böyle olmaz yeter... söyle annenlere her pazar beklemesinler uygun bir dille madem ki...
Eşim dinledi dinledi birşey demedi.. ben artık dayanamıyorum kızlar cıldırmak üzereyim hafta içi gidiyoruz dahan ne istiyorsunuz ne diye pazarımı bana zehir ediyorsunuz bendden çalıyorsunuz n diye her pazar bekliyorsunuz bıktım usandm hele bide laf sokmaları ne yapsan yap yaranamıyosun bıktım usandım artık
Ben her pazar onlara gitmek zorundamıyım neden gideceğim ya nedenbi pazarımız var zaten onuda eşimle geçiremiyorum bunlar nasıl insanlar.. napmalıyım nolur bana yol gösterin sinirlerim çok bozuldu onlar yüzünden bu halimle aglıyorum uzüyorum kendimi bebegime yansıtıyorum onlar yüzünden belkide birşey olacak..
nasıl baş edeceğim ben nasıl bulacağım orta yolu ve yine yine yine her pazar bizi bekliyecekler.. her pazar gelmiyomusunuz die arıyacaklar yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer
eşim ile onlar yüzünden tartışmakdan bıktım artık eşime kendini acındırıyor resmenn oda birşey demiyor nolur bana bir yol gösterin..
hayır gene iyi değil rutinleştiriyorsunuzPeki bu bir hafya ailene bir hafta evine ayır konusuna ne diyorsunuz sizce iyi bir cozummu bu sundugim fikir
evet canm işte evlilik böyle birşey bazı şeylerin gerçekten zorundasn... gecimin için tadın için zorundasn evlilik cok cok cok zor birşey allah yardımcımız olsuntabiki haklısın benim kayınvalidem de sürekli ilgi bekler en ufak şeyde surat asar huzumuruzu bozar gerçekten evlilik bu muydu diye düşünüyorum eşimle çok mutluyum ama kayınvalidemle geçirdiğim her saniyede mutsuzum hem de sürekli görmek zorundayım nefret ediyorum bazen yüzünü görmekten ama gülmek zorundayım.
e
evet canm işte evlilik böyle birşey bazı şeylerin gerçekten zorundasn... gecimin için tadın için zorundasn evlilik cok cok cok zor birşey allah yardımcımız olsun
aynen çünkü öbür türlü eşinle huzuurun bozuluyor. yine istediğin olmuyor ki.. bazı gelinler 2-3 haftada bir kaynanasını aramaya erinir, sorun oldu diye söylenirler. biz her gün onun suratını çekiyoruz hala yaranamıyoruz.. üstelik de ona yakın olmak için işimden çok uzak bir yere taşındık. fedakarlık yaptıkça kıymetin bilinmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?