• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Eşimin Her İzin Gününde Bizi Bekliyor.. :(

İlla her hafta gitmek zorunda mısını ki ? Bilemedim.....Biraz kendi hayatınızı yaşasanız........

Anlayis sifir , millet gelmezmis der lafa bak resmen acindiriyor kendini...

Esin gitmek istiyorsa buyur git de sen gitme.. bunu bi ikikez yaparsan esinde zamanla vazgecer ve artik cagirmazlar..
Ama esindede suc var , esininde annesine demesi lazim bugün kendimize ayiriyoruz isimiz var veya plan yaptik..

oğluna nazı geçiyor ondan bu ısrar
oğlu dese ki "biz geleceğimiz zamanı biliyoruz senin davet etmene gerek yok"
ağzını açmaz bir daha
iş kocanda bitiyor canım

Evlenmeden önce bunları konuşmak gerek kaynanaların çoğu bunu yapıyor
Anlayis sifir , millet gelmezmis der lafa bak resmen acindiriyor kendini...

Esin gitmek istiyorsa buyur git de sen gitme.. bunu bi ikikez yaparsan esinde zamanla vazgecer ve artik cagirmazlar..
Ama esindede suc var , esininde annesine demesi lazim bugün kendimize ayiriyoruz isimiz var veya plan yaptik..

Bu cümle çok güzel ama bunu söyleyende adam gibi adam olması lazım çoğu anasından korkuyor
oğluna nazı geçiyor ondan bu ısrar
oğlu dese ki "biz geleceğimiz zamanı biliyoruz senin davet etmene gerek yok"
ağzını açmaz bir daha
iş kocanda bitiyor canım

Canim sen her seferinde gitme biliyorum aklin orda kalacak ama gitme esini yolla bir saat dur gel de. Sorarlarsa seni esin isi var misafir gelecrk yada arkadasiyla bulusacak desin. Ben oyle kurtulmustum. Ilk evlendgmiz zaman her hafta beklerdi kv araba yok kis gunu 2 otobusle 1bucuk saat suruyodu yol. Esimle kavga ede ede surat yapa yapa giderdk ha bide donusu var bunun ben asla baska evde yatmam aksam son otobuslede donerdk. Sonra tek yolladim annene soyle bana zor geliyor yoruluyorm derdm sonra azalmaya badladi. Arabamiz oldugu halde 2haftada bir gidiyoruz bi hafta anneme bi hafta kv ye. Yuz versem diyordu kv demde ctesi gelin pazar donun aman az sert ol

Haklısın ne desen hele birde şu el gün sunu diyor demeler yokmu, bi borç istesen o el gün orda olurmu bakalım.eşine söyle pazar günü dinleniyor um anne desin beklemesinler.

cok hak veriyorum size
malesef is es'te bitiyor ama onlarla ailelerine gikini cikartamiyor malesef
insAllah duzelir biraz rahat birakir size kv

Bizde yeni evlendiğimizde böyleydi. Hafta içi 2 ya da 3 gün birde hafta tatilinde giderdik. Ama zamanla arayı yavaş yavaş açtım. Hafta içi gidiyoruz yine de hafta tatilinde beklerlerdi. Bende önce hafta içi gitmeyi kestim. Sadece hafta tatillerinde gittik. Sonra bazı tatillerde gitmemeye başladık. Sonra ne zaman denk gelirse gittik. Tabi bu düzenin oturması 5 yıl aldı :KK76:. Öyle veya böyle zafer benim. Canınızı sıkmayın önünde sonunda sizin istediğiniz olacak. Eşinizi kırmayın. Güzellikle halletmeye çalışın. Eşiniz bu konu hakkında düşüncenizi biliyor neticede.

canim kavga etmeden sakince anlat eşine derdini. bak canim anneni seviyorum sakin yanlis anlama onla zaman gecirmeyide seviyorum ama pazar gunleri ikimize ozel olsun istiyorum evde bile olsak basbasa kalalim lutfen benim hatirim icin bunu annene kabul ettir. onu kirmak istemiyorum saygisizlik yapmak istemiyorum sen oğlusun senden alinmaz de. ya da pazarlari bahane üretin . arkadaslar kahvaltiya geldi ya da biz gidecez . yemege davetliyiz şu bu diyin. kadinda zamanla anlar. hic gitmeyin demiyorum o da evladinin yolunu gözler ama sonucta sende eşisin ailesi artik sensin pazar gununun size ozel oldugunu kv nin anlamasi lazim. bide zaten hamileymissin hayirli olsun. zamanla hamilelikti yorgunluktu bebekti derken bu rutin bozulur merak etme sen. evliligin ilk zamanlari olr boyle sorunlar. bizimkilerde bizi pazarlari sabah 9 da arar uyandirirdi hadi kahvaltiya diye. sinir krizi gecirirdim apar topar hazirlanip giderdik anlamazlardi bizi.. yeni evliydim henuz 2 aylik falan. eşime uygun bir dille anlattim ve her aradiklarinda bi bahane urettik boylece duzene girmis oldu

Ara yol bir formül bulunabilir. Bir pazar gidip bir pazar gitmemek iyi fikir ama büyük ihtimalle eşiniz de kayınvalideniz de kabul etmez bunu. Her pazar gidip 1-2 saat oturup kalksanız olmuyor mu? Sabah kahvaltıya gidin mesela 9:30 gibi. 12'ye doğru da kalkın. Önceden de program yapın tabii mutlaka bu durumu desteklemek için. Sinema bileti falan almış olun mesela.

Çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım bunlardan.. herkez kendini düşünüyor o kadar bencillerki dayanamıyorum..
Eşimin Sadece pazar günleri tatil diğer günler çalışıyor sabah 8 akşam 6 da evde..
VE kaynanam Her pazar eşiminle benim oraya gitmemi bekliyor.. her pazar arıyor laf sokuyor..
Diyeceksiniz ki hafta içi git beklemesinler hafta içide gidiyoruz ama pazar günleride bekliyorlar..
Bugün eşimle onun tartışmasını yaptık...
Kaynanam aradı hani niye gelmediniz dedi eşim geçistirdi felan
Ben: kim o arayan
Eşim: annem.. niye gelmediniz diye soruyo mahalledekiler oğlun niye gelmez derlermiş (Sanki hiç gitmiyoruz .. ) Daha pazartesi ordaydık carsamba burdalardı..
Ben: Ailen senin izin günün pzar günü oldunu biliyor ve hep bunu yapıyor hep seni bekliyor
Eşim: Onların yerine koy kendini sen olsan beklemezmidin ??
Ben: Öyle mi onlar benm yerime koydular mı kendilerini yada sen benm yerime koydun m kendini ??
Onlar bekliyorsa bende bekliyorum eşimi.. pazar günü olsun gezelim tozalım eğlenelim kendimize ayıralım istiyorum.. Ben senin ailen değilmiyim kendini benm yerime koy ?? bu yapılan bencillik değil mi
Her hafta pazar onlara gitmeni bekliyorlar.. istiyorlar Ben her pazar anneme gitsem yahut bunu yapsam ne yaparsın ??SAnki hiç gitmiyoruz ugramıyoruz ailen sadece kendini düşünüyorlar
Bir oturupda oğlum evlendi evi yuvası var ailesine ayırmak istiyorlar diyemiyorlar...
Madem öyle hiç mi yapamıyosun bir hafta bize bir hafta onlara ayır benm ki de ana ben gidelim diyormuyum sana pazarları yada annem çağırıyor mu ? kusura bakma ama dengeyi kurmasını bileceksin madem öyle.. sennn bir ailen var bak artık yakında bebeğimiz olacak böyle olmaz yeter... söyle annenlere her pazar beklemesinler uygun bir dille madem ki...
Eşim dinledi dinledi birşey demedi.. ben artık dayanamıyorum kızlar cıldırmak üzereyim hafta içi gidiyoruz dahan ne istiyorsunuz ne diye pazarımı bana zehir ediyorsunuz bendden çalıyorsunuz n diye her pazar bekliyorsunuz bıktım usandm hele bide laf sokmaları ne yapsan yap yaranamıyosun bıktım usandım artık
Ben her pazar onlara gitmek zorundamıyım neden gideceğim ya neden :KK43: :KK43: bi pazarımız var zaten onuda eşimle geçiremiyorum bunlar nasıl insanlar.. napmalıyım nolur bana yol gösterin sinirlerim çok bozuldu onlar yüzünden bu halimle aglıyorum uzüyorum kendimi bebegime yansıtıyorum onlar yüzünden belkide birşey olacak..
nasıl baş edeceğim ben nasıl bulacağım orta yolu ve yine yine yine her pazar bizi bekliyecekler.. her pazar gelmiyomusunuz die arıyacaklar yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer :KK43:
eşim ile onlar yüzünden tartışmakdan bıktım artık eşime kendini acındırıyor resmenn oda birşey demiyor nolur bana bir yol gösterin..

Ve hamilesiniz hemde yeni :) eşnizin babasi annesine gidiyormu bu kadar sık açikcası merak ettim ?

pazar günü sen gitme eşin tek gitsin zamanla o da seni bırakıp gitmemeye başlar

Tanıdıklarımdan biliyorum büyükler hep bekliyor
Her haftasonu ailelerini ziyarete sabahtan gidiyorlar pazar akşamı dönüyorlar

Benim bu yazılan lardan gördgum kadari ile evliglim oturma mis kızlar ve eşime ulasamyrm bu konular da napacagimi blmyrm cok çaresiz hissediyorum kendimi
Hayır tabiki CNm ilk zamanlar bu tarz sorunlar cok nirmla ama inan zamanla düzelecek esinde artık kendi ailesi oldugunu anlayacak ve diger ailesine gereken tavrı koyacak sen sadece esine karsi akıllı ol kendinden soğutma güzelce kendini acindirarak hem hamilesinde bunu da kullanarak bu isten kurtul her pazar kaynanaya mı gidilir yahu ne kendi aileme ne esimin gitmeyiz tatil günlerinde he onemli bir durum olur Yada hep baraber bir piknik uzak bir akraba ziyareti o zmn beraber gideriz Yada arada bir disarda hafta sonu ailece yemek yeriz o kadar hafta da bir hafta ici aksam gidiyoruz sadece cogu zmanda ben söylerim gidelim diye esim en rahat evinde oluyir babasının yanında zor oluyor dinlenmiyor bile ben bu durumdan cok memnunum tabi :KK53: Hatta diyorim ben demesem anana gideceğin yok :KK70:

Suç ne kayınvalidende ne de sende.suç eşinde.o ailesine net olmadığı için sen olan sana oluyor.benim kayunvalide de her bayramda onlara gitmemizi isterdi,nasıl taciz eder duygu sömürüsü yapardı.ilk evlendiğimizden beri ısrarla tek ramazan bayramında gittim,eşim isterse gidebilirdi hiç de sorun değildi.
Hamileliğini kullan,yorgunum başım midem ağrıyor de sen gitme.yavaş yavaş elini eteğini çek.eşin giderse ses çıkarma zamanla o da azaltır.geçen yıl hamileliğimi kullandım,bu sene bebeğim küçük dedim gitmedim:) ama eşimi yolladım ki tercih yapmak zorunda bırakmadım.
Sonuna kadar haklısın da stres yapıp bebeğini de etkileme.hamileliğin tüm avantajlarını kullan naz niyaz yap.zamanla anlarlar.

Çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım bunlardan.. herkez kendini düşünüyor o kadar bencillerki dayanamıyorum..
Eşimin Sadece pazar günleri tatil diğer günler çalışıyor sabah 8 akşam 6 da evde..
VE kaynanam Her pazar eşiminle benim oraya gitmemi bekliyor.. her pazar arıyor laf sokuyor..
Diyeceksiniz ki hafta içi git beklemesinler hafta içide gidiyoruz ama pazar günleride bekliyorlar..
Bugün eşimle onun tartışmasını yaptık...
Kaynanam aradı hani niye gelmediniz dedi eşim geçistirdi felan
Ben: kim o arayan
Eşim: annem.. niye gelmediniz diye soruyo mahalledekiler oğlun niye gelmez derlermiş (Sanki hiç gitmiyoruz .. ) Daha pazartesi ordaydık carsamba burdalardı..
Ben: Ailen senin izin günün pzar günü oldunu biliyor ve hep bunu yapıyor hep seni bekliyor
Eşim: Onların yerine koy kendini sen olsan beklemezmidin ??
Ben: Öyle mi onlar benm yerime koydular mı kendilerini yada sen benm yerime koydun m kendini ??
Onlar bekliyorsa bende bekliyorum eşimi.. pazar günü olsun gezelim tozalım eğlenelim kendimize ayıralım istiyorum.. Ben senin ailen değilmiyim kendini benm yerime koy ?? bu yapılan bencillik değil mi
Her hafta pazar onlara gitmeni bekliyorlar.. istiyorlar Ben her pazar anneme gitsem yahut bunu yapsam ne yaparsın ??SAnki hiç gitmiyoruz ugramıyoruz ailen sadece kendini düşünüyorlar
Bir oturupda oğlum evlendi evi yuvası var ailesine ayırmak istiyorlar diyemiyorlar...
Madem öyle hiç mi yapamıyosun bir hafta bize bir hafta onlara ayır benm ki de ana ben gidelim diyormuyum sana pazarları yada annem çağırıyor mu ? kusura bakma ama dengeyi kurmasını bileceksin madem öyle.. sennn bir ailen var bak artık yakında bebeğimiz olacak böyle olmaz yeter... söyle annenlere her pazar beklemesinler uygun bir dille madem ki...
Eşim dinledi dinledi birşey demedi.. ben artık dayanamıyorum kızlar cıldırmak üzereyim hafta içi gidiyoruz dahan ne istiyorsunuz ne diye pazarımı bana zehir ediyorsunuz bendden çalıyorsunuz n diye her pazar bekliyorsunuz bıktım usandm hele bide laf sokmaları ne yapsan yap yaranamıyosun bıktım usandım artık
Ben her pazar onlara gitmek zorundamıyım neden gideceğim ya neden :KK43: :KK43: bi pazarımız var zaten onuda eşimle geçiremiyorum bunlar nasıl insanlar.. napmalıyım nolur bana yol gösterin sinirlerim çok bozuldu onlar yüzünden bu halimle aglıyorum uzüyorum kendimi bebegime yansıtıyorum onlar yüzünden belkide birşey olacak..
nasıl baş edeceğim ben nasıl bulacağım orta yolu ve yine yine yine her pazar bizi bekliyecekler.. her pazar gelmiyomusunuz die arıyacaklar yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer :KK43:
eşim ile onlar yüzünden tartışmakdan bıktım artık eşime kendini acındırıyor resmenn oda birşey demiyor nolur bana bir yol gösterin..
Cnm çocuk var mı?çocuktan önce biz de her cmt pazar ordaydık.cmt öğlenden beni görürürdü,annesi de ben gidince prenses olur.yemek yaptırır 3 kızını ailesiyle çağırır.benim çocuğum yok ya etrafta ben dönerim bi de.yemekten sonraaa hooppp çocuğunu alan kenara çekilrdi.eşimin gözü bunları görmezdi.ama şimdi kızım çatır çatır kavga ediyor.3.5 yaşında.bizi gezdir yemeğe götür vs. Diye.çok değişti şnan.çocuklar olunca kendi aile olduğunu anlayacak çocuklarını mecbur dışarı çıkaracak.ama tatlım şu an için gerçekten sinir bozucuuu.insan sinir oluyorrr:)))zamanla geçiyof

Back